Текущее время: 27 фев 2025, 23:10

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Активісти Львова...
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 08:01 
Борец

Відіслав. Доречі я вчота таки їх нагнав. Викладу відео.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 08:11 
Новобранец

Знову стояли на початку вул. Хуторівка сьогодні зранку, правда в мене не було часу з ними говорити, спішив на роботу :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 08:37 
Борец

Наступного разу дзвони. В мене до них особлива "любов". Зі Стрийської їх 2 рази вчора зганяли, то вони на Хуторівку перебрались.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 09:45 
Новобранец

wronguy писал(а):
Наступного разу дзвони. В мене до них особлива "любов". Зі Стрийської їх 2 рази вчора зганяли, то вони на Хуторівку перебрались.

Буду йти на обід подивлюсь і дам знати

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 10:30 
Постоялец

wronguy писал(а):

От так вони будуть переміщуватись з місця на місце. Я в ДК вже майже 2 роки, мені знайомий запал новачка, якому лиш би поганяти інспектора, це потрібно, бо лише так набираєшся якогось досвіду в спілкуванні, долається бар'єр боязні працівника ДАІ, вивчаєш правову базу і т.д. Але зрозумійте, ці точкові удари для ДАІ ніщо, вони на роботі а ви витрачаєте свій час і ресурси а ККД малий. Ми можемо щодня зганяти 1000 інспекторів, а толку? Пора переходити у вищу лігу і грати по дорослому. Я вважаю що потрібно "зганяти" керівництво, адже воно всім заправляє, потрібно їх ставити на місце, адже саме воно скеровує рядових інспекторів стояти в тих місцях.

Щоб не бути голослівним, пропоную механізм, який я вже випробував і він працює. Але для ефективності потрібно щоб в Львові було хоч з 20 активістів, які б підтримали цю ідею. Яка суть? В ДАІ все відбувається на бюрократичному рівні, зокрема це статистика. Наприклад статистика звернень громадян на телефон чергового, паперових скарг, тощо. Я для прикладу взяв вулицю Крушельницької, Саксаганського, пр.Свободи, пл.Галицька, Шота Руставеллі. Протягом Липня я кожен робочий день по кілька разів телефонував до чергового ДАІ і реєстрував звернення, в якому повідомляв що на цих вулицях стоять автомобілі з порушенням вимог ПДР. Був день, коли я зателефонував 20 раз. Інспектори були змушені виїжджати на моє звернення, таким чином вони не стояли на тих місцях де "паслися", а коли не приїхали, отримали скаргу в ДАІ області, що не реагують на звернення. Місяць так поштурмувавши міське і обласне ДАІ, керівництво почало виходити на мого роботодавця, щоб він зупинив мене.

Коли я починав, в день було не більше 9-12 звернень на телефон чергового ДАІ міста, коли втрутився я, їх було більше 20. Якщо кожен активіст (з 20) зробить в день по 5 звернень, то чергові будуть змушені реагувати на більше 100 звернень в день, а це вже для бюрократа система, це вже показує що ДАІ не справляється зі своїм завданням. Тепер вони не зможуть ставити патрулі в місцях для виловлювання і тероризування водіїв, тепер вони будуть змушені працювати. Уявіть собі мову статистики, коли в день було по 12 звернень, а тут бабах і 100, в керівництва волосся посивіє. а коли вони почнуть казати що їм не вистачає машин і людей, тут то ми і вкажемо їм на інспекторів, які стоять на вул.Стрийська, в той час коли в Львові є купа місць, де вони потрібні. За деякий час можна писати на керівництво ДАІ в Київ про неефективність їх як керівників на місці.

А інакше ніяк. І ще, я б радив кожному задуматись що він очікує від ДК. Якщо просто "до...увати" інспекторів, це непогано, але коли будете мати трохи більше часу задумайтесь і дайте собі відповідь на таке питання: а що ви хочете від ДАІ, або як би ви бачили роботу ДАІ в Україні. Коли дасте собі відповідь, тоді робіть кроки для реалізації свого бачення.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 11:35 
Борец

Абсолютно згоден. Потрібно задіювати всі методи. Я не хочу сперечатись про методи, бо мета в нас одна. Мої(і не тільки мої) методи також досить ефективні. І я, до-речі, вже також не новачок. Ганяти уродів це не самий ефективний метод, але вони стали менше порушувати! В мене немає можливості по 20 раз їм дзвонити на день, але повз доїльників я також не проїду.
Нам однозначно необхідно зустрітись.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 12:22 
Постоялец

wronguy писал(а):
Абсолютно згоден. Потрібно задіювати всі методи. Я не хочу сперечатись про методи, бо мета в нас одна. Мої(і не тільки мої) методи також досить ефективні. І я, до-речі, вже також не новачок. Ганяти уродів це не самий ефективний метод, але вони стали менше порушувати! В мене немає можливості по 20 раз їм дзвонити на день, але повз доїльників я також не проїду.
Нам однозначно необхідно зустрітись.

Я думаю в 2 половині серпня можна організувати зустріч, нехай завершаться відпустки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 14:04 
Борец

Організуєш зустріч?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 16:04 
Постоялец

wronguy писал(а):
Організуєш зустріч?

Організуємо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 16:26 
Новобранец

Zlosniy писал(а):
wronguy писал(а):
Організуєш зустріч?

Організуємо.

про мене не забудьте :P

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 16:45 
Постоялец

nick_melnik писал(а):
Zlosniy писал(а):
wronguy писал(а):
Організуєш зустріч?

Організуємо.

про мене не забудьте :P

Після 15 серпня створю тему "Четверта зустріч" і там все обговоримо, а поки що зголошуйтесь і повідомте бажаючих. Також можна думати над порядком денним.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 21:10 
Постоялец

Я також зголошуюсь на зустріч! Але 15 серпня їду в Польщу на 1 тиждень...Може після 22-го зустрінемось?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 авг 2012, 21:24 
Новобранец

Я теж постараюсь бути

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 авг 2012, 12:40 
Постоялец

Правильно все написав Zlosniy, я теж так думаю, задрочувати гопніків на дорозі це вони можуть і проти водіїв використати - от пристають, не дають працювати, провокатори і т.п. Треба точково на начальство скаржитись і побільше офіціозу і розмаху.
Остання відповідь на мою скаргу показало що на рівні області вони шось там перетирають зі своїми кентами і пишуть відписки лохам.

Наразі тих відписок вже достатньо що піднімати їх на рівень прокуратури області і міністерства в Києві. Керівництва яке ставить підписи відоме і їх не багато, на них по кількості скарг буде хороша статистика на рівні прокуратури і керівництва МВС. Ну заодно воно зачепить тих підтасовщиків хто ці відписки готував на підпис. До того ефективніше думаю залучати до "роботи" зовнішні структури СБУ, Прокуратура, депутати чим скаржитись їм же.

А на рядових бидло-гопніків треба масою йти в 3-5 разів більшою це для молоді ніша :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 авг 2012, 13:53 
Борец

Zlosniy писал(а):
wronguy писал(а):

От так вони будуть переміщуватись з місця на місце. Я в ДК вже майже 2 роки, мені знайомий запал новачка, якому лиш би поганяти інспектора, це потрібно, бо лише так набираєшся якогось досвіду в спілкуванні, долається бар'єр боязні працівника ДАІ, вивчаєш правову базу і т.д. Але зрозумійте, ці точкові удари для ДАІ ніщо, вони на роботі а ви витрачаєте свій час і ресурси а ККД малий. Ми можемо щодня зганяти 1000 інспекторів, а толку? Пора переходити у вищу лігу і грати по дорослому. Я вважаю що потрібно "зганяти" керівництво, адже воно всім заправляє, потрібно їх ставити на місце, адже саме воно скеровує рядових інспекторів стояти в тих місцях.

Щоб не бути голослівним, пропоную механізм, який я вже випробував і він працює. Але для ефективності потрібно щоб в Львові було хоч з 20 активістів, які б підтримали цю ідею. Яка суть? В ДАІ все відбувається на бюрократичному рівні, зокрема це статистика. Наприклад статистика звернень громадян на телефон чергового, паперових скарг, тощо. Я для прикладу взяв вулицю Крушельницької, Саксаганського, пр.Свободи, пл.Галицька, Шота Руставеллі. Протягом Липня я кожен робочий день по кілька разів телефонував до чергового ДАІ і реєстрував звернення, в якому повідомляв що на цих вулицях стоять автомобілі з порушенням вимог ПДР. Був день, коли я зателефонував 20 раз. Інспектори були змушені виїжджати на моє звернення, таким чином вони не стояли на тих місцях де "паслися", а коли не приїхали, отримали скаргу в ДАІ області, що не реагують на звернення. Місяць так поштурмувавши міське і обласне ДАІ, керівництво почало виходити на мого роботодавця, щоб він зупинив мене.

Коли я починав, в день було не більше 9-12 звернень на телефон чергового ДАІ міста, коли втрутився я, їх було більше 20. Якщо кожен активіст (з 20) зробить в день по 5 звернень, то чергові будуть змушені реагувати на більше 100 звернень в день, а це вже для бюрократа система, це вже показує що ДАІ не справляється зі своїм завданням. Тепер вони не зможуть ставити патрулі в місцях для виловлювання і тероризування водіїв, тепер вони будуть змушені працювати. Уявіть собі мову статистики, коли в день було по 12 звернень, а тут бабах і 100, в керівництва волосся посивіє. а коли вони почнуть казати що їм не вистачає машин і людей, тут то ми і вкажемо їм на інспекторів, які стоять на вул.Стрийська, в той час коли в Львові є купа місць, де вони потрібні. За деякий час можна писати на керівництво ДАІ в Київ про неефективність їх як керівників на місці.

А інакше ніяк. І ще, я б радив кожному задуматись що він очікує від ДК. Якщо просто "до...увати" інспекторів, це непогано, але коли будете мати трохи більше часу задумайтесь і дайте собі відповідь на таке питання: а що ви хочете від ДАІ, або як би ви бачили роботу ДАІ в Україні. Коли дасте собі відповідь, тоді робіть кроки для реалізації свого бачення.

Дякую за ідею!
viewtopic.php?f=40&t=23033

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 45 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3

Часовой пояс: UTC + 2 часа