Текущее время: 02 дек 2024, 01:22

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 08 май 2012, 23:19 
Постоялец

Відповіді з ДАІ так і нема.... :evil:
А от дядько Резніков каже, що алкотестери у Львові є... Якщо не помиляюсь, то інформація, передана через ЗМІ, прирівнюється до офіційної?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2012, 20:43 
Постоялец

Нє, ну то реально якийсь пздц з нашим ДАІ.... В мене нема слів...
був поданий запит:
Сообщение, не относящиеся к теме
Цитата:
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ № 0316-1

Інструкцією про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції (далі – Огляд), затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров’я України від 9 вересня 2009 року №400/666 передбачено:
"1.6. Огляд проводиться:
уповноваженою особою Державтоінспекції МВС на місці зупинки транспортного засобу з використанням спеціальних технічних засобів, дозволених до застосування МОЗ та Держспоживстандартом (далі - спеціальні технічні засоби)
1.7. У разі відмови водія транспортного засобу від проходження Огляду на місці зупинки транспортного засобу або його незгоди з результатами огляду, проведеного уповноваженою особою Державтоінспекції МВС, Огляд проводиться в найближчому закладі охорони здоров'я, якому надано право на проведення такого огляду "
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Згідно ст.19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» під запитом, щодо надання письмової або усної інформації, у цьому Законі розуміється звернення особи до розпорядника інформації з вимогою надати письмову або усну публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст.ст. 1, 15, ЗУ «Про звернення громадян», ст.ст. 2, 5, 20, ЗУ «Про інформацію», ст.ст. 3, 4, 19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»,

ПРОШУ:
В передбачений Законом п’ятиденний строк письмово надати:
1) вичерпний перелік і кількість спеціальних технічних засобів для проведення огляду водіїв на стан алкогольного сп’яніння, що є на балансі Управління ДАІ у м.Львові і Львівській області, їх інвентарні номери та свідоцтва про метрологічну повірку, інструкції по експлуатації
2) якщо водій не відмовляється від проведення Огляду на місці зупинки - чи повинен наряд ДПС, який не має спеціальних технічних засобів для проведення Огляду, викликати на місце зупинки інший наряд ДПС для доставки цих спеціальних технічних засобів, щоб провести Огляд водія на стан сп’яніння на місці зупинки? Скільки часу на це відведено? Прошу надати копію нормативно-правового акту, яким це регламентується
3) чи зобов’язаний водій їхати на Огляд в найближчий заклад охорони здоров'я, якщо він не відмовляється від проведення огляду на місці зупинки, але у наряду ДПС немає спеціальних технічних засобів для проведення огляду водіїв на стан алкогольного сп’яніння? Прошу надати копію нормативно-правового акту, яким це регламентується
4) Кому – водію чи працівникам ДПС – надається першочергове право вибору закладу охорони здоров'я, де буде здійснюватись огляд на стан сп’яніння, за умови їх рівновіддаленості від місця зупинки водія? Прошу надати копію нормативно-правового акту, яким це регламентується
5) Чи має право водій перед проведенням Огляду пересвідчитись в герметичності пакету з мундштуком спеціального технічного засобу, оглянути його на наявність проколів, надривів? Прошу надати копію нормативно-правового акту, яким це регламентується
6) якщо Огляд на місці не проводився по причині відсутності у наряду ДПС спеціальних технічних засобів для проведення огляду водіїв на стан алкогольного сп’яніння, – чи повинен інспектор ДПС перед доставкою водія в мед.заклад скласти протокол (в якому вказати ознаки стану водія, що відповідають визначеним ознакам стану сп’яніння) і направлення на огляд в заклад охорони здоров'я? Прошу надати копію нормативно-правового акту, яким це регламентується
7) Чи повинен інспектор ДПС почати заповнювати протокол до початку перевірки водія на стан алкогольного сп'яніння алкотестером, вписавши в протокол свої дані, а також ознаки алкогольного сп’яніння, які він візуально виявив у водія?

Прошу надати відповідь на кожен пункт запиту
Відповідь на цей інформаційний запит прошу надіслати на мою адресу , вказану вище.
Примітка: Звертаю Вашу увагу на те, що, згідно ч.3 ст.22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», якщо Розпорядник інформації не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У випадку несвоєчасного надання відповіді або надання неповної чи недостовірної відповіді залишаю за собою право звернутись у прокуратуру і засоби масової інформації.

16.03.2012 р

Спочатку прийшла така відповідь:
Изображение

А сьогодні (це по-їхньому 20 днів!!!!!!!) наступна відповідь:
Изображение

Изображение

от в мене і є декілька питань по цій відповіді:
- чому заступник начальника Головного Управління ДАІ України Рєзніков цю інформацію в прямому ефірі надає, а нашим львівським суперполісменам вона здається секретною?
- якого .уя було зволікати з відповіддю майже два місяці, якщо її можна було підготувати за півгодини???

треба писати на то кодло скарги в Київ... Допоможіть з текстом...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2012, 21:58 
Постоялец

Ця відповідь повний "брєд" інакше не назвеш.
Протокол складається в любому випадку!!! Звичайно вони сего не хочуть робити.
Підставою везти в медзаклад є покази спец. засобів типу "Драгер" зареєстрованих МОЗ та Держспоживстандартом.
Хоча було би не погано якби було розтолковано, як освідчення відбувається!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 08:11 
Борец

Yuzer писал(а):
треба писати на то кодло скарги в Київ... Допоможіть з текстом...

виклади свою думку тоді можна підрихтувати.
взагалі маєш добрий шанс звернутися до суду...
якщо без суду,тоді приклади відео резнікова,обгрунтуй 33 наказом,що він є гласний і в ньому є перелік тех засобів,не забудь що вони не вказали на основі якого наказу чи документу ця інформація не може бути надана..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 13:14 
Постоялец

Прикинув текст скарги:
Цитата:
Нач. Департамента ДАІ МВС України
вул. Лук'янiвська, 62,
м. Київ, 04171

Копія:
Прокуратура м.Львова
вул.,
м. Львів

С К А Р Г А

16 березня 2012 року мною на адресу Управління ДАІ Львівської обл. було відправлено запит на інформацію №0316-1, в якому я просив надати інформацію про наявні засоби для огляду водіїв на стан алкогольного сп’яніння а також роз’яснити деякі питання, що стосуються перевірки водіїв на стан алкогольного сп’яніння (додаток №1).
2 квітня я отримав відповідь №"9/С-34зі" з підписом нач.УДАІ Ф.Ф.Васильківа, датовану 28-м березня 2012 р про те, що у зв’язку з необхідністю надання великої кількості інформації та пошуку серед великої кількості даних термін розгляду мого інформаційного запиту подовжується до 20 днів (додаток №2)
11 травня я отримав другу відповідь №"9/С-34зі" , датовану 3-м травня 2012 р (додаток №3) і підписану заступником начальника УДАІ. Прізвище особи, яка підписала дану відповідь, не вказано.

Проаналізувавши надану мені відповідь, вважаю, що мені надано недостовірну інформацію з наступних міркувань:
- у відповідь на запитання №1, мені написали, що запитувана інформація є службовою і не підлягає розголошенню. Але на аналогічне запитання у прямому ефірі одного з телеканалів відповів заступник начальника Управління Державтоінспекції МВС України В.В. Резніков, тобто він цю інформацію не вважає такою, що не підлягає розголошенню. (запис програми "Мобільний адвокат" на телеканалі "Перший автомобільний" від 25.04.2012р можна переглянути за посиланням http://youtu.be/Uwh-eHeW95Y. Дана відповідь є на часовій відмітці 43:25). Також наказ МВС №33 від 01.03.2010, який є загальнодоступним і гласним, містить перелік технічних засобів, які використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС. Тобто можна зробити висновок, що інформація про наявність технічних засобів "алкотестер Драгер" не є таємною і мала бути наданою у відповідь на поставлене запитання.
- у відповідь на запитання №6 і №7 мені надано відповідь, що інспектор ДПС не повинен складати протокол перед оглядом водія на місці зупинки або доставкою водія на огляд у заклад охорони здоров'я. Вважаю цю інформацію недостовірною, оскільки перед направленням водія на огляд, згідно п. 2.8 "Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції", затвердженої спільним наказом МВС і МОЗ №400/666 та п.6 Постанови КабМіну №1103, яка затверджує порядок направлення водіїв для проведення огляду на стан сп’яніння, інспектор ДПС повинен заповнити Направлення на огляд (форма направлення є у Додадку 1 до згаданої вище Інструкції). А в цьому направленні потрібно вказати серію і номер Протоколу, згідно якого і виписується Направлення. Тобто цілком логічним є те, що спочатку заповнюється протокол, в який вносяться дані інспектора, дані водія і ознаки алкогольного сп’яніння, які інспектор виявив у водія згідно п.1.3 Інструкції №400/666, а потім, якщо у інспектора немає пристроїв для огляду водія на місці зупинки, інспектор складає Направлення на огляд у закладі охорони здоров'я, в яке переписує дані з протоколу, а також серію і номер протоколу. На підставі викладеного вважаю відповідь на дані запитання недостовірною

Також незрозумілою є причина, по якій термін відповіді на інформаційний запит було подовжено до 20 днів, оскільки, як видно з відповіді, пошук інформації серед значної кількості даних НЕ ЗДІЙСНЮВАВСЯ, а об’єм інформації, наданої в відповіді, цілком дозволяє вкластись у визначений Законом термін 5 робочих днів. Крім того, від 23.03.2012 (коли лист з запитом було доставлено отримувачу, оскільки він відправлявся заказним листом і є повідомлення Укрпошти про дату отримання листа адресатом) до 03.05.2012 (дата відправки відповіді на запит) пройшло більше 20 робочих днів, тобто перевищені визначені Законодавством терміни відповіді на інформаційний запит)

У зв’язку із викладеним та з метою прийняття заходів по недопушенню подальших аналогічних порушень при опрацюванні інформаційних запитів і звернень громадян,

ПРОШУ:
1) Провести службову перевірку та встановити посадові особи УДАІ Львівської обл., які надали мені недостовірну відповідь №"9/С-34зі" на інформаційний запит №0316-1
2) Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
3) Зобов’язати керівництво УДАІ у Львівській області надати мені ДОСТОВІРНУ відповідь на витребувану у даному запиті інформацію
4) Провести службову перевірку щодо використання підрозділами ДАІ Львівської області виділених їм приладів "алкотестер Драгер", а також – чи відповідає виділена кількість алкотестерів потребам обласних підрозділів Львівської області і міського відділу ДАІ м.Львів
5). Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

„___”________ 20___р.

(Підпис)

Треба тут вказувати другого адресата - прокуратуру? Чи можна без неї? Що виправити по тексту?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2012, 22:48 
Борец

Yuzer писал(а):
Треба тут вказувати другого адресата - прокуратуру? Чи можна без неї? Що виправити по тексту?

прокуратури не треба якщо не хочеш зайвої переписки ...
відсилай так як є ,це ж не позов до суду...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 май 2012, 20:31 
Постоялец

Вирішив йти іншим шляхом. Декілька днів намагався за порадою Рєзнікова додзвонитись на гарячу лінію за вказаним ним телефоном... Получилось аж 16 травня. Черговий мені сказав, що для того, щоб залишити таке повідомлення, потрібно скидати його факсом, бо він реагує тільки на "онлайн-ситуації". Але вцілому пояснив все нормально, тому до нього претензій не маю. Прикинув текст факсового звернення, завтра скину його. Може я занадто наївний, але чомусь хочеться вірити, що його таки передадуть в руки Резнікову (так мене черговий запевнив). Тому даний варіант має получитись швидшим по термінах, ніж пошта. Ось текст заяви:
Цитата:
п.Резнікову В.В.
Заст. Нач. Управління ДАІ МВС України
вул. Лук'янiвська, 62,
м. Київ-71, 04171

гр. ....

З А Я В А

Шановний Володимир Володимирович! 25 квітня 2012р Ви брали участь в телепередачі "Мобільний автоадвокат" на телеканалі "Перший автомобільний", де відповідали на запитання телеглядачів. Я додзвонився в прямий ефір і поставив запитання про наявність алкотестерів "Драгер" у володінні УДАІ Львівської обл. і про те, що Управління ДАІ у відповідь на інформаційний запит дає неправдиву інформацію про їх кількість у своїй власності. Ви у відповіді на моє запитання сказали, що у Львівській області повинно бути щонайменше 20 алкотестерів, з яких 2-3шт щодоби є в наявності в міського відділу ДАІ. Крім цього, Ви запропонували мені зателефонувати на телефон "Гарячої лінії" ДАІ і залишити для Вас інформацію по даних відповідях. У телефонній розмові з черговим на "гарячій лінії" мені було запропоновано залишити для Вас звернення за у вигляді факсимільного повідомлення. Тому прошу прийняти до уваги дане звернення.
Як я вже говорив в телефонному дзвінку в передачі "Мобільний автоадвокат", посадові особи УДАІ Львівської обл. надають недостовірну інформацію стосовно наявності спеціальних засобів для перевірки водіїв на стан алкогольного сп’яніння "алкотестер Драгер". Хочу звернути увагу на те, що копії відповідей на інформаційні запити взято з мережі Інтернет, авторами цих запитів є різні люди.
А саме:
1)13.03.2012р надана відповідь №36/П-34зі, підписана начальником міського відділу ДАІ п.Мицаком Б.Ф. на запитання, чи надавались засоби "алкотестер Драгер" до міського відділу ДАІ протягом 2010/2011 років. У відповіді зазначено, що такі засоби в цей період не надавались
2) 14.03.2012р надана відповідь №9/П-30зі, підписана заступником начальника УДАІ у Львівській обл. п.Карпінець А.Я. на запитання, чи надавались засоби "алкотестер Драгер" до міського відділу ДАІ протягом 2010/2011 років. У відповіді зазначено, що такі засоби в цей період не надавались
3) 28.03.2012р надана відповідь №36/П-40зі, підписана начальником міського відділу ДАІ п.Мицаком Б.Ф. на запитання, чи були в володінні міського відділу ДАІ алкотестери "Драгер" в ніч з 5 на 6 лютого 2012. У відповіді зазначено, що спеціальних технічних засобів для проведення огляду водіїв на стан сп’яніння в наявності у вказаний період не було.
4) 16 березня 2012 року мною на адресу Управління ДАІ Львівської обл. було відправлено запит на інформацію №0316-1, в якому я просив надати інформацію про наявні засоби для огляду водіїв на стан алкогольного сп’яніння а також роз’яснити деякі питання, що стосуються перевірки водіїв на стан алкогольного сп’яніння. 11 травня я отримав відповідь №"9/С-34зі" , датовану 3-м травня 2012 р і підписану заступником начальника УДАІ. Прізвище особи, яка підписала дану відповідь, не вказано. У відповідь на запитання про наявну кількість спец.пристроїв для проведення огляду водіїв на стан сп’яніння мені написали, що запитувана інформація є службовою і не підлягає розголошенню. Але, зважаючи на те, що Ви цю інформацію не вважаєте службовою і оприлюднюєте її в прямому ефірі телеканалу, вважаю, що відповідь, надана мені посадовими особами УДАІ Львівської обл. є неправомірною
У зв’язку із викладеним та з метою прийняття заходів по недопущенню подальших аналогічних порушень при опрацюванні інформаційних запитів і звернень громадян,

ПРОШУ:
1) Провести службову перевірку по наведених фактах та встановити посадові особи УДАІ Львівської обл., що надали недостовірні відповіді на інформаційні запити громадян
2) Вжити заходів дисциплінарного характеру до службових (посадових) осіб ДАІ, які вчинили дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
3) Зобов’язати керівництво УДАІ у Львівській області надати мені ДОСТОВІРНУ відповідь на інформаційний запит 1603-1 від 16.03.2012року
4) Провести службову перевірку щодо використання підрозділами ДАІ Львівської області виділених їм приладів "алкотестер Драгер", а також – чи відповідає виділена кількість алкотестерів потребам обласних підрозділів Львівської області і міського відділу ДАІ м.Львів
5). Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.20 Закону України „Про звернення громадян”.

„___”________ 2012р.

Залишається сподіватись, що завтра вийде додзвонитись...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2012, 11:59 
Постоялец

Сьогодні мені задзвонили із УДАІ Львівської області щодо мого звернення Резнікову В.В. про відсутність алкотестерів драггер у ВДАІ м.Львова.
Резніков дав доручення вияснити скільки ж потрібно драгерів для ВДАІ м.Львова.
Озвучили ідею, що оскільки на стаціонарних постах в області де-не-де є по два прилади, то можливо УДАІ передасть по одному приладу у Львів.
Чекаю письмової відповіді...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2012, 12:56 
Постоялец

а що на рахунок того, що дали неправдиву інформацію? чи дійсно нема ні одного алкотестера? виходить Резніков - брехун?? :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 май 2012, 14:01 
Постоялец

Yuzer писал(а):
а що на рахунок того, що дали неправдиву інформацію? чи дійсно нема ні одного алкотестера? виходить Резніков - брехун?? :lol:

По ходу Резніков не знав чим керувалось УДАІ розприділяючи 27 алкотестерів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2012, 00:15 
Новобранец

Zorgian писал(а):
Yuzer писал(а):

По ходу Резніков не знав чим керувалось УДАІ розприділяючи 27 алкотестерів.

А монетка?! Монетку ж підкидали! :twisted:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 май 2012, 07:38 
Постоялец

Yuzer писал(а):

Може і дійсно вже нема тих виділених на Львівщину 27 алкотестерів Драгер. Гайдони вже десь перепродали їх давно. Ціна ж одного алкотестера приблизно 12000 грв... Ось і порахуй навар...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 08:37 
Постоялец

Тиждень назад до мене дзвонили з Львівського ДАІ на рахунок мого звернення до Рензікова. Настійливо запрошували прийти до них в гості, поговорити. Я сказав, що не маю ні бажання, ні можливості, хай розглядають без мене. 10 хв лили водичку про те, що "нє ми такіє, жизнь такая", які вони бідні-нещасні, що алкотестерів дійсно нема, а збільшити кількість кабінетів наркології не в їх компетенції, що їм нічого не виділяють і т.д... Закінчили тим, що я їм сказав, хай дають письмову відповідь, а далі будем дивитись, що з нею робити. Через 5 хв такий нежданчік - дзвонить ще раз і каже, що щойно надійшов до них один алкотестер, так що з сьогоднішньої ночі в міському даї вже буде один екіпаж з алкотестером ))) Я йому щиро подякував, і сказав, хай все одно готує відповідь. До речі, дзвонив він з моб.номера 0673706869, не знаю, наскільки це правомірно (захищений канал звязку і все таке...). Звати його Покотко Роман Євстахієвич

А вчора прийшла відповідь на моє звернення до Резнікова
ще раз подаю текст звернення:
Цитата:
п.Резнікову В.В.
Заст. Нач. Управління ДАІ МВС України
вул. Лук'янiвська, 62,
м. Київ-71, 04171

гр. ....

З А Я В А

Шановний Володимир Володимирович! 25 квітня 2012р Ви брали участь в телепередачі "Мобільний автоадвокат" на телеканалі "Перший автомобільний", де відповідали на запитання телеглядачів. Я додзвонився в прямий ефір і поставив запитання про наявність алкотестерів "Драгер" у володінні УДАІ Львівської обл. і про те, що Управління ДАІ у відповідь на інформаційний запит дає неправдиву інформацію про їх кількість у своїй власності. Ви у відповіді на моє запитання сказали, що у Львівській області повинно бути щонайменше 20 алкотестерів, з яких 2-3шт щодоби є в наявності в міського відділу ДАІ. Крім цього, Ви запропонували мені зателефонувати на телефон "Гарячої лінії" ДАІ і залишити для Вас інформацію по даних відповідях. У телефонній розмові з черговим на "гарячій лінії" мені було запропоновано залишити для Вас звернення за у вигляді факсимільного повідомлення. Тому прошу прийняти до уваги дане звернення.
Як я вже говорив в телефонному дзвінку в передачі "Мобільний автоадвокат", посадові особи УДАІ Львівської обл. надають недостовірну інформацію стосовно наявності спеціальних засобів для перевірки водіїв на стан алкогольного сп’яніння "алкотестер Драгер". Хочу звернути увагу на те, що копії відповідей на інформаційні запити взято з мережі Інтернет, авторами цих запитів є різні люди.
А саме:
1)13.03.2012р надана відповідь №36/П-34зі, підписана начальником міського відділу ДАІ п.Мицаком Б.Ф. на запитання, чи надавались засоби "алкотестер Драгер" до міського відділу ДАІ протягом 2010/2011 років. У відповіді зазначено, що такі засоби в цей період не надавались
2) 14.03.2012р надана відповідь №9/П-30зі, підписана заступником начальника УДАІ у Львівській обл. п.Карпінець А.Я. на запитання, чи надавались засоби "алкотестер Драгер" до міського відділу ДАІ протягом 2010/2011 років. У відповіді зазначено, що такі засоби в цей період не надавались
3) 28.03.2012р надана відповідь №36/П-40зі, підписана начальником міського відділу ДАІ п.Мицаком Б.Ф. на запитання, чи були в володінні міського відділу ДАІ алкотестери "Драгер" в ніч з 5 на 6 лютого 2012. У відповіді зазначено, що спеціальних технічних засобів для проведення огляду водіїв на стан сп’яніння в наявності у вказаний період не було.
4) 16 березня 2012 року мною на адресу Управління ДАІ Львівської обл. було відправлено запит на інформацію №0316-1, в якому я просив надати інформацію про наявні засоби для огляду водіїв на стан алкогольного сп’яніння а також роз’яснити деякі питання, що стосуються перевірки водіїв на стан алкогольного сп’яніння. 11 травня я отримав відповідь №"9/С-34зі" , датовану 3-м травня 2012 р і підписану заступником начальника УДАІ. Прізвище особи, яка підписала дану відповідь, не вказано. У відповідь на запитання про наявну кількість спец.пристроїв для проведення огляду водіїв на стан сп’яніння мені написали, що запитувана інформація є службовою і не підлягає розголошенню. Але, зважаючи на те, що Ви цю інформацію не вважаєте службовою і оприлюднюєте її в прямому ефірі телеканалу, вважаю, що відповідь, надана мені посадовими особами УДАІ Львівської обл. є неправомірною
У зв’язку із викладеним та з метою прийняття заходів по недопущенню подальших аналогічних порушень при опрацюванні інформаційних запитів і звернень громадян,

ПРОШУ:
1) Провести службову перевірку по наведених фактах та встановити посадові особи УДАІ Львівської обл., що надали недостовірні відповіді на інформаційні запити громадян
2) Вжити заходів дисциплінарного характеру до службових (посадових) осіб ДАІ, які вчинили дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби;
3) Зобов’язати керівництво УДАІ у Львівській області надати мені ДОСТОВІРНУ відповідь на інформаційний запит 1603-1 від 16.03.2012року

„___”________ 2012р.

і відповідь:
Изображение

Отже, один алкотестер таки виділили, можна вважати це маленькою перемогою
P.S. А Резніков таки брехун - коли він говорив в передачі про алкотестери, насправді їх не було...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 10:30 
Борец

Yuzer писал(а):
Отже, один алкотестер таки виділили, можна вважати це маленькою перемогою

звичайно.вітаю.

тепер клоуни ті що будуть мати Драгер,нехай приїжають на місце зупинки водія,і продувають,наприклад з Сихова на Левандівку :lol: і так цілу ніч....поки всіх не продують....на місці де їх зупинили.. 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 июн 2012, 10:44 
Постоялец

прохання до модераторів перейменувати тему на "Львів. Перевірка на алкоголь". Бо зараз вона розширилась і охоплює не тільки мед.заклади

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 117 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа