Всі привіт. Цого разу подорожував в столицю ,Київ.
Старт Львів о 7.30. Не доїзджаючи до Гамаліівки, вже знав про всі патрульні аж до Бродів.
А там питав про ситуацію до наступних нас. пунктів і так всю дорогу. Працівників ДАЙ було досить багато, одні з "фенами", були також з візирами на триногах біля дороги поставлені, та багато інших .Результат = ніодного штрафу або зупинки працівниками ДПС.(але їхав досить швидко, дорога до Житомира дозволяла тримати пристойну швидкість).
Наступного дня, виїзд додому 15.22. Аналогічно, питання-відповіді про ситуацію на дорозі, зустрів легкову машину з СВ, гарно порозмовляли; він давно користується, змонтував рацію після поїздок до Польщі та зекономив багато грошей на штрафах.
З поїздки один негатив. Нехочуть деякі водіі "фур" розмовляти, самі слухають про "машини" а сказати НЕХОЧЕ. Біля Буська , обїздна, стоїть на "фен-дай", на зустріч білий ДАФ
, питаю як там справи , а він мовчить гад, бачу патрульну маш, ну і я давай його матюкати, підключилися ще водіі, а воно у відповідь тільки мичало як бичок
. "Я невстиг рацію взяти, поки дотянувся, а вона невключена., я небачив хто питає...". Але сам хотів почути як ситуація на дор.
Висновок;
в дорозі потрібно допомагати всім хто потребує ВАШОЇ допомоги, хоч словом -хоч ділом.
Монтуйте СВ і від цьго буде добре в дорозі і Вам і другим учасникам руху.