Igor_Lviv писал(а):
Enigma писал(а):
Хлопці, одразу вибачте, якщо не по темі. Я хотіла спитати, куди можна написати скаргу чи може інфо запит (а може вже десь приклади є) стосовно знаку Зупинка заборонена з табличкою ("Крім а/м такої-то організації"). Я вже спитала в іншій темі, але тут можливо хтось більш конкретно підкаже по Львову.
Є варіанти.
1. Запит в ЦБДР, що до відповідності такої таблички ДСТУ.
2. Або після відповіді (надійніше), або і без неї аналогічний запит в обл. (міське) ДАІ з вимогою про демонтаж.
3.
А взагалі, знак цей висить з дозволу (або й без нього) районної Ради. Туди ж можна писати вимогу про демонтаж.Деякі
зразки документів.
Про яке місце мова?
Всім привіт!
Наскільки мені відомо, перелік дорожніх знаків, зокрема табличок до них є вичерпним. Тобто дійсні лише ті, які вказані в ПДД. Так от, коли зі знаком "зупинка заборонена" висить табличка, наприклад, "Крім ПП Садовий", то вона не має жодної юридичної сили і зупинка там заборонена для всіх. Легше тоді, коли є потреба припаркувати машину під знаком "Місце для стоянки" + "Лише для працівників ПП Янукович", то можна всіх, включаючи ДАЙців посилати "подалі"
П.с.: я на форумі новенький, так шо не судіть строго. Але може варто створити принаймні в львівському розділі гілку "вітальня", чи якось так? Щоб можна би було привітатись з Шановним Товариством по-людськи і, можливо, розказати пару слів про себе?