Текущее время: 29 ноя 2024, 13:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 авг 2013, 16:14 
Борец

:roll:
Усі чиновники як таргани бояться світла і тікають.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2013, 21:39 
Борец

Переконуюсь, шо ми нажаль живемо в глубокій дирі, і просвіту тут немає, чим глибше тим темніше.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 авг 2013, 22:29 
Новобранец

Тут потрібно написати кілька юридичних запитів на тему, яким законом заборонено мати при собі на прийомі відеокамеру і з цими запитами потім знов на прийом. Якщо не дійде до "голови з вухами", тоді скарги у всі можливі контролюючі органи. І, я так вважаю, що тут не потрібно казати, що Ви журналіст - простим мешканцям також жоден закон не забороняє знімати їх на камеру. Бо вони як почули слово журналіст і всі почали вимагати редакційне направлення. Від охоронців взагалі не доводиться чекати адекватності, бо якщо керівники не знають законів, то звідки воно візьметься у охоронця. Як же важко говорити з такими дубами... Таке враження, що всі державні служби отримали в спадок від СРСР і працівників тих років :) Звикли, що можна нічого не робити, все одно ставка капає.
А цей шульга взагалі попух. Та тут зразу потрібно скарги. Гаїшники вже навіть не ведуть себе так, а тут якийсь комунальник.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 авг 2013, 11:05 
Борец

Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
поштова скринька [email protected]

від ……

Запит на інформацію

Листом від 01.08. 2013 року№…..за підписом….надано інформацію що голові Шевченківської районної адміністрації подано припис № 287 від 01.08.2013 року .

Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.

Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

1.Надати копію припису Даї № 287 від 01.08.2013 року .
2.Надати копію акту обстеження дорожнього покриття за адресою…м.Львів вул…..
3.Надати фотографії місця ушкодження дорожнього покриття за адресою....

Серпня 2013 року підпис……

deltrix відправляй.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2013, 21:17 
Борец

Значить короткий зміст ситуації на сьогодні:

Посадовці вирішили зі мною пограти в полудаунів "тупой и еще тупее" за це вони зараз хапнуть добре під зад.
По суті вони, мені як громадянину та як журналісту заборонили себе фіксувати на відео порушуючи закон про ЗМІ та Коституцію України ст.32
Понапридумували там всякі акредитації, редакційні завдання, погодження Прес-служби ЛМР, за кожну таку відписку, кожен хто поставить підписи відгрепе по позовній заяві, по іншому я не бачу як їх вчити.
Тобто в реальності вони мені дають відписки якихось шняг, які мені не забороняють робити відео-зйомку службових асобі, а тим більше нідо чого мене взагалі не зобов'язоють.

Ну наприклад питання - якого хера я маю іти в прес-службу ЛМР щоб мене допустили з камерою до держслужбовця, питаю по телефону в них на підставі якого закону вони в мене то вимагають, вони тупо мичать і незнають що відповісти... брєд повний )))

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 авг 2013, 21:28 
Борец

Так, ще хочу відписати трохи по результату зробленої дороги.
Канєшно дорогу зробили просто піздєц - "євроремонт бля".
Короче іду ка я в зоомагазин за "КОНСКОЖОПОРАЗДІРАТЄЛЄМ", завтра повторно записався на прийом до голови.

Вот результат ремонту:

http://db.tt/J0PkZbkM

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 авг 2013, 12:03 
Борец

Ось пряма відповідь чиновників. Вони думають, що подібна відповідь знімить з них відповідальність за цей бардак.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 авг 2013, 12:53 
Борец

deltrix писал(а):
Ось пряма відповідь чиновників. Вони думають, що подібна відповідь знімить з них відповідальність за цей бардак.

Изображение

Зараз іду на 15.00 на прийом до голови :lol:
Зверніть увагу на станню відповідь на скаргу.
Скарга була подана 24.07.2013, а відповідь датована 27.08.2013. ось Вам і повід для складання прокуратурою протоколу про порушення Закону України "Про звернення громадян"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 авг 2013, 10:48 
Борец

deltrix писал(а):
Скарга була подана 24.07.2013, а відповідь датована 27.08.2013. ось Вам і повід для складання прокуратурою протоколу про порушення Закону України "Про звернення громадян"

звичайно саме головне все вчасно проконтролювати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 авг 2013, 15:15 
Новобранец

Курва, як ті уроди начальники вже заграли. Всі під одну дутку. Реально аж рве їх всіх порвати на куски. як правильно океан ельзи співає - глуха стіна.
Сцуки начальники і службовці, мєнти і прокурори - буде якась революція реальна - піду мочити вас уроди!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа