Текущее время: 22 июл 2025, 10:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 мар 2013, 19:49 
Постоялец

jek07061 писал(а):
Господа!
По моему это был свой человек для ГАИца! Просто остановился посреди площади (ахуле?) поговорить о том-сём!
А тут журналист откуда-то взялся, а ему не хотелось на Ютуб попадать!
...Ему и нафиг не нужна была юр. помощь, тем более бесплатно! ;)

Та ні, я вважаю , що була інша ситуація.
Нещодавно спілкувався з одним молодим чоловіком, і він мені розповів одну зі своїх зустрічей з ДАІ на Ш.Руставелі . Ситуація розгорталась наступним чином: Чоловіка було зупинено безпричини і стали впарювати порушення, але збоку хтось з наших знімав на камеру.Даішник побоявся брати хабар, і щоб знайти вихід з ситуації запропонував водію підійди до журналіста ДК і обматюкати тип за те , що той знімає його на камеру.. Проте водій відмовився це зробити, даішник його відпустив. Я вважаю , що ситуація була аналогічна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 мар 2013, 01:07 
Новобранец

Трохи додам до пояснень, щоб ви не лмали голову що і як)
Здалеку я побачив, що інспектор розмовляє з водієм, але та блондинка була в салоні одна. Це було добре идно через лобове шкло. Поки я підходив через пішоходні переходи - зі сторони стоянки за памятником Міцкевича пілійшов отой борзий, і вони вже говорили собі. В даному випадку інспектор не просив пасажра ні про що, ба більше, - пасажир звертався до інспектора, нібито я ТАКОЖ порушую ПДР, це є а відео. а перед тим звучить фраза "Ну то що, усне попередження?" Саму розмову я чув погано, але в ній чув фрази, що пасажир "подасть клопотання і все" ну і з такого розряду, тобто пасажир "переконував" інспектора в своїй безнаказаності! Ну а так як він блатний - то не може дозволити собі просто так піти, мусить щось натворити)
Описав так, як я це бачив і розумію.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 апр 2013, 22:56 
Новобранец

Ітак, Показую відповідь, яка прийшла мені від Галицького РВ м.Львова, в яке я подавав заяву про злочин.
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа