LVIV писал(а):
До ДАІ Львівської області ніхто ніколи немав діла, ми ніколи з ними особливо не стикалися
А це і є найбільші бєзпрєдєльщики на даний час! Попадаючи за межі Львова, в будь-який райцентр, вони зупиняються і просто косять бабло, без зупинки і перевірки не пропускають ні одне авто. Назбирують з 2-х сторін по 10-20 автомобілів і розказують брєд шо в них спецоперація))) Довший час цієї осені розказували байку про те, які вони круті опера і шукають стрільця з Каравану))) , тому зупиняють всіх підряд. Один з їхніх автомобілів - 0537 кружляє по області , і творить бєзпрєдєл. Одного разу перебуваючи по роботі в Бібрці спілкувався з виродками з обласного ДАІ. Один відразу почав хамити, коли я підійшов , другий посадив його в автомобіль і спілкувався зі мною. Розказував, як їм тяжко живеться)))) шо їх ганяють по всій Львівській області і т.д. Я не казав йому хто я, шо я. Просто послухав той брєд, який він ніс. Деколи Львівське обласне любить стояти на кільці біля АС-2 , і на виїзді зі Львова в сторону Рава-Руська і бєзпрєдєлити безпричинними зупинками. Вважаю , на даний час саме актуально почати займатися цими виродками, які почувають себе на даний час повністю безнаказанно, оскільки в райцентрах людей , які зможуть дати їм відсіч, написати скаргу на їхні незаконні дії - одиниці.