Sentinel писал(а):
Охоронець звичайно перевищив повноваження і не правий на 100%. Дитину так сильно бити не допустимо. Його портібно покарати. Але з іншого боку подумайте про таке. Ситуація з петардами в громадських місцях неконтрольована. Тобі під ноги в любий час якесь мале дибіленя може кинути петарду. Я знаю одну жіночку з Рясне, яка осліпла через те, що їй на голову кинули петарду і вона інвалід на решту життя. Також був випадок як школярка зійшла з розуму, бо їй в кишеню підкинули петарду. За це покарання хтось поніс?... А хтось подумав про те як він себе поведе коли вашій вагітній жінці під ноги хтось кине петарди і вона злякається?... Чи вашій мамі, сестрі і т. д.
Проблема в тому, що ми звикли вирішувати питання кулаками. Охоронець повинен був зловити малого, дати підзатильнік і викликати міліцію для складання протоколу про хуліганство. Але в охоронців для цього розуму не хватило. Легше вдарити слабшого.
Тому моя думка така:
1) Охорнця покарати і заставити оплатити лікування хлопця.
2) А батька хлопця також оштрафувати за те, що не слідкує за дитиною і вона в громадських місцях, де скупчення народу кидає петарди.
Тоді буде чесно!
Українцям слід навчитися відповідати за свої вчинки, а не кулаками махати.
Узагальнення тут неприпустимі. Так само можна відразу саджати в тюрму всіх хто перевищує швидкість, бо вони можуть гіпотетично когось збити. Кожен конкретний випадок міліція має РОЗСЛІДУВАТИ. Якщо не покарали придурка, що кинув петарду жінці на голову, то тут вина органів правопорядку і це не є причиною махати руками коли почув вибух петарди. Навряд чи той охоронець вагітний був. Може, хіба, обісрався від вибуху.