Текущее время: 29 ноя 2024, 17:46

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 57 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 дек 2012, 12:42 
Борец

Сьгодні везу в суд і прокуратуру

Заява

Про залучення ___________________ до участі у розгляді справи в Залізничному районному суді м.Львова про притягнення до відповідальності за ч.1 ст. 212-3 КУпАП командира 5-го взводу роти ДПС ДАІ м.Львова Квітки Б.М.

29.10.2012 мною була направлена заява до прокуратури Львівської області про вчинення працівниками ДАІ адміністративного правопорушення, наслідками якого стало істотне порушення моїх прав на доступ до публічної інформації.

31.10.2012 я отримав відповідь від прокуратури Львівської області про те, що моє звернення для для проведення перевірки наведених мною доводів та прийняття рішення, направлене до прокуратури м.Львова.

29.11.2012 я отримав відповідь від прокуратури м.Львова, в якій прокуратура підтвердила наявність викладених мною фактів та 29.11.2012р. склала протокол про вчинення правопорушення на командира 5-го взводу роти ДАІ м. Львова передбаченого ч.1 ст. 212-3 КУпАП та у відповідності до вимог ст. 221, 257 КУпАП протокол було скеровано до Залізничного суду м.Львова для розгляду по суті.

Згідно ст. 269, ст. 272 КУпАП та відповідно до Закону України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ:

1) Залучити мене до участі у розгляді справи в Залізничному районному суді м.Львова про притягнення до відповідальності за ч.1 ст. 212-3 КУпАП командира 5-го взводу роти ДПС ДАІ м.Львова Квітки Б.М.

2) Повідомити мене про дату, час та місце слухання справи заздалегідь.

Додатки:
1) Копія заяви від 29.10.2012 до Прокуратури Львівської області. (2 арк.)
2) Копія відповіді від Прокуратури м.Львова від 29.11.2012 (1 арк.)
3) Копія відповіді від Прокуратури Львівської області. Від 31.10.2012 (1 арк.)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 дек 2012, 11:49 
Борец

Запрошуємо усіх небайдужих, в якості вільних слухачів на слухання справи по притягненню до відповідальності командира 5-го взводу ДАІ м.Львова Квітки Б.М.
Слухання справи відбудеться завтра 20.12.2012 (четвер) о 16:30 год. в Залізничному районному суді по вул. Ст. Бандери, 3, кабінет №11.
З собою потрібно взяти паспорт (на всяк випадок)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 дек 2012, 11:57 
Борец

всі в суд......однозначно..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 дек 2012, 21:52 
Борец

ітак,розмазати завтра Квітку в суді,якщо буде щось плести,подавати клопотання на перенесення справи,щоб подати заперечення на його доводи,щоб нагнути його по повній,не забути про його корєшка-Калиновського якому він має бути вдячний.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 дек 2012, 21:55 
Постоялец

Я так розумію якщо запізнешся тоді не допустять.
Та напевно все-одно вчасно не почнеться!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 дек 2012, 22:12 
Постоялец

Сумніви мене мучають, чи прийде квітка. :( І чи нас всіх пустят.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 дек 2012, 17:32 
Борец

У суддів почався передсвятковий грип, як в Залізничному суді так і в окружному, тому думаю що Славіка справа по Мицаку завтра також не буде розглядатися.
Нову дату засідання по Квітці буде відома 3-4 січня.
Є в цьому ділі і приємні моменти - як то кажуть як зустрінеш Новий Рік, так цілий рік і пройде, отож бо Мицак та Квітка буде зустрічати Новий Рік з відкритими провадженнями в судах :D
Доречі хочу повідомити, - є інформація, що наші теми на форумі моніторяться працівниками МВС Львівської області.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 дек 2012, 17:48 
Борец

термін притягнення Квітки 3 місяці з часу складення пртоколу.....

коли складено протокол :?: якщо суддя збирається довго хворіти будемо клопотати,про передачу справу до іншого судді.щоб не пройшли строки для притягнення Квітки до відповідальності,зе це все нехай подякує своєму корєшку Калиновському.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 дек 2012, 17:52 
Борец

пішохід писал(а):
термін притягнення Квітки 3 місяці з часу складення пртоколу.....

коли складено протокол :?: якщо суддя збирається довго хворіти будемо клопотати,про передачу справу до іншого судді.щоб не пройшли строки для притягнення Квітки до відповідальності,зе це все нехай подякує своєму корєшку Калиновському.

Наскільки я пам'ятаю, що протокол був надісланий до суду 29.11.12, коли складений інформація відсутня.
Можна ще зараз інфо запит відправити в прокуратуру - яким числом був складений протокол, щоб орінтуватися по термінах. Пішохід, напиши, я відправлю. Якщо завтра відправлю то відповідь пришлють зразу після нового року.
Доречі секретар судді сказало що адмінку мають розглянути за одне слухання, вони не будуть тягнути кота за яйця. :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 дек 2012, 17:58 
Борец

До прокуратури..

від.........
Запит на інформацію
Згідно відповіді за підписом прокурора.......на працівника ДАЇ Квітку..

складено адміністративний протокол серії...№... за ст 212-3 КУпап та направлено для розгляду до Залізничного суду м.ЛЬВОВА.
Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

1.Надати інформацію щодо дати складання протоколу за ст 212-3КУпап відносно працівника ДАЇ Квітки..

грудня 2012 року підпис......

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 18:13 
Борец

Сьогодні був в суді, суддя побачила та сама запитала, що мені треба.
Сказала що по Квітці ще суду не було та що мене повідомлять про слухання справи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 янв 2013, 19:12 
Борец

deltrix
респект и уважуха!

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 16:33 
Борец

deltrix писал(а):
Сказала що по Квітці ще суду не було та що мене повідомлять про слухання справи.

а де відповідь на запит коли складено протокол :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 17:38 
Борец

пішохід писал(а):
deltrix писал(а):

а де відповідь на запит коли складено протокол :?:

трохи пізновато відправив, але запит пішов.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 янв 2013, 21:32 
Борец

Заднім числом мені прислали інформацію, але то таке...
Запрошуємо усіх активістів

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 57 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа