Текущее время: 18 июл 2025, 23:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Кормушка на Стрийській
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 16:04 
Борец

Ну нічо. Ми то разом з ними ж і прикриєм. А не будуть допомагати, то ще й самі отримають.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 16:31 
Постоялец

7.30 Режим роботи світлофорної сигналізації з використовуванням транспортних світлофорів типів 1—З і пішохідних світлофорів повинен передбачати миготіння зеленого сигналу протягом 3 с безпосередньо перед вимкненням, а також нижнього місячно-білого сигналу у світлофорах типу 5.

Частота миготіння сигналів — 1 с.

http://www.infocar.com.ua/law_ukr/law_124.html

там, кстати, и про белые экраны есть:

5.1.9.2 За наявності додаткової секції, світлофори повинні бути обладнані світловідбивальними екранами білого кольору прямокутної форми із закругленими краями, що виступають за габарити світлофора на 120 мм.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 17:45 
Борец

Доповнив запит
Цитата:
а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2

11 січня 2013р. об 9:10 я рухався по вул. Стрийська м.Львові в сторону Автовокзалу на власному автомобілі. Проїжджаючи перехрестя з вул. Володимира Великого я помітив, що робота світлофора на даному перехресті не відповідає п. 7.30 ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні", а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2
З правої сторони по ходу руху за автобусною зупинкою я помітив інспекторів ДАІ, які стояли біля припаркованого патрульного автомобіля д.н.з 0222. Згідно Закону України «Про звернення громадян» я звернувся до інспектора Лісовець І.М., нагрудний знак ЛВ0515 із усною заявою про недоліки у роботі вищевказаного світлофора(є відео докази).
Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.

Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

1. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України власника дороги за порушення в сфері безпеки дорожнього руху в частині того, що режим роботи світлофора на перехресті вулиць Володимира Великого та Стрийської не відповідає п. 7.30 ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні", а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2 ?

2. Чи доповів інспектор, Лісовець І.М. рапортом про те, що режим роботи світлофора на перехресті вулиць Володимира Великого та Стрийської не відповідає п. 7.30 ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні", а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2 ? Якщо доповідав, то надати мені копію рапорту.
3. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства посадових осіб ДАІ м.Львова за неналежний контроль за забезпеченням безпеки дорожнього руху ?

4. Надати інформацію які дії вчинені посадовими осібами ДАІ м.Львова в частині приведення даного перехрестя до вимог безпечного проїзду даною ділянкою автодороги.

5.Надати інформацію про кількість протоколів в справах про адміністративні правопорушення згідно ст. 122 КуАП складених працівниками ВДАІ М.Львова за 2012 рік за порушення ПДР на вищезазначеній ділянці дороги.
6. Надати інформацію про кількість ДТП, що трапились на вищевказаному перехресті у 2012 році, в тому числі з вини водіїв, що порушили ПДР і були притягнуті до відповідальності згідно згідно ст. 122 КуАП.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2013, 19:42 
Постоялец

jek07061 писал(а):
По видимому, несоответствие работы этого светофора ГОСТу заключается в том, что зелёный цвет на нём не мигает три раза с промежутком в одну секунду перед переключением на жёлтый (запрещающий движение) сигнал. Что в свою очередь приводит к тому, что движущиеся из центра по ул. Стрийской авто не успевают затормозить и остановиться при появлении жёлтого и ...проскакивают!

А бывает и так (троллейбус проскакивает на красный, а большой автобус по ул.Стрыйской оттормаживался перед светофором, и, чтобы не влететь во внедорожник в крайней левой полосе, выскочил на встречку):

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 14:46 
Борец

wronguy писал(а):
Доповнив запит
Цитата:
а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2

11 січня 2013р. об 9:10 я рухався по вул. Стрийська м.Львові в сторону Автовокзалу на власному автомобілі. Проїжджаючи перехрестя з вул. Володимира Великого я помітив, що робота світлофора на даному перехресті не відповідає п. 7.30 ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні", а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2
З правої сторони по ходу руху за автобусною зупинкою я помітив інспекторів ДАІ, які стояли біля припаркованого патрульного автомобіля д.н.з 0222. Згідно Закону України «Про звернення громадян» я звернувся до інспектора Лісовець І.М., нагрудний знак ЛВ0515 із усною заявою про недоліки у роботі вищевказаного світлофора(є відео докази).
Згідно ст. 52-1 Закону України «Про дорожній рух» забезпечення безпеки дорожнього руху, державний контроль за додержанням законів, правил і нормативів у цій сфері покладено на Державтоінспекцію Міністерства внутрішніх справ України.

Відповідно до ст. 40 Конституції України, Закону України "Про доступ до публічної інформації",

ПРОШУ:
надати письмову відповідь,

1. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України власника дороги за порушення в сфері безпеки дорожнього руху в частині того, що режим роботи світлофора на перехресті вулиць Володимира Великого та Стрийської не відповідає п. 7.30 ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні", а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2 ?

2. Чи доповів інспектор, Лісовець І.М. рапортом про те, що режим роботи світлофора на перехресті вулиць Володимира Великого та Стрийської не відповідає п. 7.30 ДСТУ 4092-2002 "Світлофори дорожні", а сам світлофор не відповідає технічним вимогам вказаним в п. 5.1.9.2 ? Якщо доповідав, то надати мені копію рапорту.
3. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства посадових осіб ДАІ м.Львова за неналежний контроль за забезпеченням безпеки дорожнього руху ?

4. Надати інформацію які дії вчинені посадовими осібами ДАІ м.Львова в частині приведення даного перехрестя до вимог безпечного проїзду даною ділянкою автодороги.

5.Надати інформацію про кількість протоколів в справах про адміністративні правопорушення згідно ст. 122 КуАП складених працівниками ВДАІ М.Львова за 2012 рік за порушення ПДР на вищезазначеній ділянці дороги.
6. Надати інформацію про кількість ДТП, що трапились на вищевказаному перехресті у 2012 році, в тому числі з вини водіїв, що порушили ПДР і були притягнуті до відповідальності згідно згідно ст. 122 КуАП.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 фев 2013, 14:48 
Борец

11 ДТП за рік :o :!: :!: :!: 1 ДТП на місяць. А скільки дрібних в ДАЙ не зареєстровано?
і ніхто ніхрена не робить :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 01:12 
Постоялец

Что вы удивляетесь, мусарам дтп - заработок,
дтп с трупом - конкретный заработок и им и их знакомым из прокуратуры, стране - больше померло,
меньше пенсии платить и меньше иметь проблем.
Ведь грамотный автомобилист - это средство повышенной опасности для этой системы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 09:24 
Борец

Я не дивуюсь. Я дратуюсь :twisted: :twisted: :twisted:
Я їм ту статистику посамі помідори запхаю! Я не думав, що новий в.о. начальника такий тупий і навіть протокола не склав на автодор. Тепер на нього будуть складати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 10:59 
Постоялец

wronguy
скан важкочитабельний...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 фев 2013, 16:03