от ще одна стаття:
Цитата:
У Львові попри заборону суду відновили роботу евакуаторів
Припарковані на дорогах Львова автомобілі заважають працювати
снігоприбиральній техніці. У зв’язку з цим у місті відновили роботу евакуаторів.
Про це 10 грудня повідомляє прес-служба Львівської міськради.
Цитата:
«Зараз юристи завершують відпрацьовувати питання щодо евакуаторів. Якщо на магістральній вулиці стоятимуть машини, техніці доведеться об’їжджати, і залишиться неприбране місце, яке в майбутньому створюватиме перешкоди для руху. З сьогоднішнього дня евакуатори працюють. Тому я хочу попросити мешканців, щоб не залишали машини на магістральних вулицях і намагались у сильні снігопади не їхати в центральну частину міста, користуватись громадським транспортом», – повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.
Сьогодні в місті працюють два евакуатори.
«Вони переміщують автомобілі в місце, де вони не будуть заважати прибиранню. Якщо поблизу такого місця немає, то машину завозять на майданчик на вул. Городоцькій, 185, проте за переміщення автомобіля не потрібно платити та його повернення теж безоплатне», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
Нагадаємо, ухвалою Галицького районного суду м. Львова від 26 листопада 2012 р. було зупинено дію рішення виконавчого комітету, яким затверджено «Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності у м. Львові».
http://zik.ua/ua/news/2012/12/10/383096Але щось мені не віриться що авто відаватимуть без вимагання грошей...
![Злой или очень раздражен :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)