Текущее время: 29 ноя 2024, 21:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Програний суд 122ч2
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 17:27 
Борец

Мені таку заяву прямо там в ДВС надитктували, хоча в мене була ухвала суду з задоволенням позову.
Саме така заява є підставою для закриття провадження.
Звучить якось так: прошу закрити провадження в зв'язку з такими то обставинами, копію ухвали суду прикладаю.
Про те, як і коли ДВС може накласти подвійний штраф тут на форумі багато писали. Шукай. Але точно не так, як вони робляь в твоєму випадку.
Апеляція по таких справах відмінена вже давно. Можна одночасно з позовом в суд, писати в ДАІ скаргу, що протокол складений незаконно і вимагаи його відміни. Потім навіть якщо програєш суд і з ДАІ прийде відмова в задоволенні твоїх вимог, підписана якимось начальником, то якраз оце його рішення можна опротестувати в суді, і другий раз краще підготуватись, врахувати вже допущені помилки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 18:15 
Борец

Yorgens писал(а):
Мені таку заяву прямо там в ДВС надитктували, хоча в мене була ухвала суду з задоволенням позову.
Саме така заява є підставою для закриття провадження.
Звучить якось так: прошу закрити провадження в зв'язку з такими то обставинами, копію ухвали суду прикладаю.
Про те, як і коли ДВС може накласти подвійний штраф тут на форумі багато писали. Шукай. Але точно не так, як вони робляь в твоєму випадку.
Апеляція по таких справах відмінена вже давно. Можна одночасно з позовом в суд, писати в ДАІ скаргу, що протокол складений незаконно і вимагаи його відміни. Потім навіть якщо програєш суд і з ДАІ прийде відмова в задоволенні твоїх вимог, підписана якимось начальником, то якраз оце його рішення можна опротестувати в суді, і другий раз краще підготуватись, врахувати вже допущені помилки.

Позов про визнання дій інспектора незаконними(а не скасування протоколу!!!!. протокол не можна скасувати) треба було писати до суду. Зараз вже нема сенсу.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 18:16 
Борец

Ymka писал(а):
Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає :( .
Та й в принципі косяки свої я зрозумів під час та після суду і 510 грн вже заплатив.
Тепер задача стоїть аби виконавча відмахалась (бо вони цедулу прислали на 1020, зразу на подвійний). Завтра буду в Пустомитах, заберу ухвалу, занесу її і копію квитанції в ДВС і вимагатиму, щоб мені дали папірець, в якому пише, що я державі нічого не винен. Якщо в когось є варіант як така заява пишеться - буду вдячний. А то я вичитав десь, що буває, що виконавча після оплати штрафу і занесення квитанції ще любить подоставати.
ПС фамілія в начальника Миколаївського ДАЙ вроді така, як Ви написали. Вроді мужик вмєняємий.

Коренских, як і всі даішники дуууже любить бабло.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 18:25 
Борец

wronguy писал(а):
Позов про визнання дій інспектора незаконними(а не скасування протоколу!!!!. протокол не можна скасувати) треба було писати до суду. Зараз вже нема сенсу.

Правильно протокол не можна скасувати, можна скасувати постанову.
Треба вимагати скасування постанови і визнання дій інспектора незаконними.
Але судді часто роблять хитро, скасовують постанову, а про визнання дій інспектора незаконними ніби забувають. Сподіваються, що водій буде і так задоволений перемогою.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 ноя 2012, 23:53 
Постоялец

А ти львівський? Якщо так, то чого відразу клопотання не написав про розгляд справи по місцю проживання, а мотаєшся області?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 10:48 
Постоялец

Та я живу в Сороках-Львівських, то Пустомитівський район, тільки в другу сторону від Пустомит, а прописаний в Івано-Франківській області (при подачі заяви в суд я про цей момент тихенько промовчав, а про пропииску ніхто не питав). Тим більше, що можна судитись по місцю перебування, а не реєстрації.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 12:34 
Борец

В таких ситуаціях треба все на місці вирішувати і не сподіватись на доброго та гуманного керівника, суд і т.д. Доречі Коренских не такий, як ти думаєш.
Є купа відео прикладів того як можна спорити з геями. В крайньому випадку можна подзвонити комусь з активістів і запитати що робити. не знаю як миколаївські, а пустомитівські геї до ДК з повагою ставляться, принаймні де-які.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 ноя 2012, 19:12 
Постоялец

З геями спорив (рекорд!) 1 годину 40 хвилин. Тепер вже задумався над реєстратором. У Львові живу 3-й рік, оце перший штраф. А за незаконні зупинки завжди клепав їм моцк (особливо у 2010 році, коли в мене була Ауді з франківськими номерами). Стабільно було - добрий день, бур-бур-бур ваші документи. На запитання що за х..ня - у вас же франківські номера!!! Зазвичай успішно посилались найух. Ну а тепер, зареєструвавшись на ДК певно трохи впевненішим себе почувати буду, тим більше, що тут купа толкових людей з хорошими порадами. За те, що буду планомірно тролити гайців, як то роблять активісти не обіцяю, яйця ще не настільки залізні, та й матчасть підівчити потрібно, але на всі незаконні діїї мусорів намагатимусь жорстко і принципово реагувати скаргами цедулами і тп.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2012, 00:46 
Прохожий

від держвиконавців Вам потрібно взяти Постанову про закінчення виконавчого провадження згідно ч.8 п.1 ст.49 ЗУ "Про виконавче провадження". Документ повинен містити підпис та печатку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 ноя 2012, 10:27 
Борец

Цитата:
...тут купа толкових людей з хорошими порадами

Порада в нас один 8-)

Якщо серйозно, то наступного разу треба дзвонити в чергову частину ДАІ, або 102. Ще Луценко видавав наказ яким заборонялось затримувати водіїв для складання протоколу більше ніж на 15 чи 20 хв. Поспорив 15хв. - допобачення, або в гея будуть проблеми. Подивись моє відео недавнє на Міцкевича. А ще візми телефони кількох досвідчених активістів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 дек 2012, 22:47 
Постоялец

Дякую за поради. Телефони обов"язково візьму. Ну і відеореєстратор після Нового Року купити планую.
До речі, ДВС шось пробували мурчати щодо оплати 1020 грн, були послані з ссилкою на законодавство (дякую ДК, нарив у відповідній гілці). Зараз на їх сайті провадження закрите, написав заяву аби прислали по пошті писульку про те, що проти мене ніяких проваджень немає. Думаю, пришлють не скоро :mrgreen: .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 дек 2012, 17:06 
Новобранец

доброго дня! це наші миколаівські геі!!!! в мене з ними вже не раз були суперечки. у них один візир на усі машини і люблять вони знімати на мильничку!!!! а взагалі вони не мають права патрулювати Київ - Чоп!!!!!! зі Стрия до мотелю 17 км це функція Дрогобицьких гаів а дальше Львівських!!!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 дек 2012, 21:42 
Постоялец

Гануляк на суді в перерві хвалився, що купив новий реєстратор в службову машину, типу щоб знімати таких умніків як я :lol: :lol: :lol: .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа