Написав інфо-запит де ж загубилася моя заява.
Начальнику управління ДАІ ГУ МВСУ у Львівській області полковнику міліції Васильків Ф.Ф.
КОПІЯ Начальнику ВДАІ м. Львова Мицаку Богдану Федоровичу
-------------------------
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ
Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні звернення або особисто звертатись до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Відповідно до ст. 10 Закону України "Про інформацію" право на інформацію забезпечується зокрема: обов’язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення. Згідно ст. 14 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядники інформації зобов’язані надавати достовірну, точну та повну інформацію, а також у разі потреби перевіряти правильність та об'єктивність наданої інформації. Та відповідно до ст. 20 Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту. Керуючись ст.ст. 9,10,32,33 ЗУ "Про інформацію", ст.ст. 3,4,5,10,14 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", прошу надати наступну інформацію:
07.12.2012р. мною було надіслано заяву про порушення ПДР п. 9.2. працівником міліції інспектором Гриньов В.М. на автомобілі ДАІ марки SEAT н/з 0136 (копію заяви додаю). Станом на 28.11.2012р. мені не надано письмової відповіді про результати розгляду заяви та вжиті заходи. Прошу повідомити: 1. Чи отримували Ви дану заяву і під яким номером вона зареєстрована? 2. Чи проводився розгляд даної заяви? 3. Які результати розгляду даної заяви?
Ознайомлений з вимогами Закону України «Про доступ до публічної інформації» щодо відшкодування фактичних витрат на копіювання та друк копій документів обсягом більш як 10 сторінок. Звертаю Вашу увагу, що відповідно до ст. 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію", "Про доступ до публічної інформації", "Про звернення громадян", "Про доступ до судових рішень" та "Про засади запобігання і протидії корупції" тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
28.11.2012р.
_________________ Чому я тут і для чого я це все роблю? Я хочу, щоб двоє моїх доньок жили у правовій країні. Знали свої права і їх права поважали інші. Мої здобутки на YouTube:http://www.youtube.com/user/markiyany?feature=mhum
|