Текущее время: 29 ноя 2024, 23:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: патруль 0284
СообщениеДобавлено: 29 окт 2012, 14:51 
Борец

Сьогодні летить заява на Мицака, в крайньови випадку задача мінімум це дисциплінарка Квітці (Квітка виконавець)

Прокурору Львівської області
проспект Шевченка, 17/19
м.Львів 79005

від .........

ЗАЯВА

Предметом даної заяви є повідомлення в порядку Закону України "Про звернення громадян" про вчинення начальником ДАІ м.Львова Мицаком Б.Ф. адміністративного правопорушення передбаченого ст.212-3 КУпАП.

Суть справи:

«26» вересня 2012 року, я , звернувся до начальника Управління ДАІ ГУ МВСУ у Львівській області, вул. Перфецького,19, м.Львів 79053
із інформаційним запитом, в якому я просив надати відповіді на запитання зазначені у інформаційному запиті. Мій інформаційний запит ДАІ ГУ МВСУ у Львівській області отримав 26.09.2012 р. що підтверджує його реєстрація під № К-146 26.09.2012 р., яка вказана на штемпелі поставленому на інфо. запиті при реєстрації в приймальні.

Викладене підтверджується інформаційним запитом від 26.09.2012р, копію якого я додаю (Додаток №1).

На зазначений запит, відповіді в строки, установлені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», я не отримав, оскільки відповідь № 36/00005з від 05.10.12р. на мій запит була датована 05.10.2012, копію відповіді на мій інформаційний запит я додаю (Додаток №2)

Також у відповіді на мій інформаційний запит, я не отримав (або отримав неповну відповідь/отримав відмову в надані відповіді/отримав інформацію яка не відповідає дійсності), оскільки відповідю ДАІ МВСУ ГУ у Львівській області на мій запит було те, що ДСТУ 3849-99 не забороняє використання на службових автомобілях ДАІ непрозорого покриття на тильній стороні проблискових маячків. Ця відповідь не відповідає дійсності, та не відповідає на запитання, яке було задане посуті в моєму інформаційному запиті, а саме на наступне запитання:

- Чи відповідають ДСТУ 3849-99 проблискові маячки (спец. Сигнали), які встановлені на службових автомобілях ДАІ та тильна сторона яких покрита непрозорим покриттям (непрозорою плівкою або фарбою)?

Незважаючи на те, що згідно ДСТУ 3849-99, а саме пункту 6.1 “Спеціальний світловий сигнальний пристрій повинен установлюватися на транспортних засобах так, щоб світловий сигнал було видно на кут 360 градусів у горизонтальній площині і площині, яка проходить через центр джерела випромінювання світла.”

З відео, за наступним посиланням http://goo.gl/y1Ycd видно, як на автомобілі яким керують інспектори ДАІ м.Львова з д.н. 0097 та які їдуть з увімкненими проблисковими маячками, які встановлені з порушеннями ДСТУ 3849-99 оскільки вони не проглядаються на 360 градусів у горизонтальній площині.

Відповідно до частини 1 статті 212-3 КУпАП неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України «Про інформацію», «Про звернення громадян», «Про доступ до судових рішень», - тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів громадян.
Згідно з п.11 частини 1 ст. 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення (КУпАП) у справах про правопорушення, передбачені статтею 212-3 КУпАП, протоколи про правопорушення мають право складати прокурор або уповноважена ним особа з числа працівників прокуратури.

На підставі вищевикладеного, та керуючись ст.ст. 212-3, 255 Кодексу України про адміністративне правопорушення, статтями 23,24 Закону України «Про прокуратуру», -

ПРОШУ:

1. Розглянути дану заяву, встановити винну посадову особу, яка порушила строки, установлені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації», скласти відносно неї протокол про адміністративне правопорушення передбачене ст. 212-3 КУпАП. Та направити такий протокол для розгляду до суду.

2. Винести подання про усунення порушень Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації» і зобов’язати КупАП начальнику ДАІ м.Львова Мицаку Б.Ф. надати мені наступну інформацію:

1) Чи відповідають ДСТУ 3849-99 проблискові маячки (спец. Сигнали), які встановлені на службових автомобілях ДАІ та тильна сторона яких покрита непрозорим покриттям (непрозорою плівкою або фарбою)?

1. Копія інформаційного запиту від 26.09.2012р (Додаток№1).
2. Копія відповіді № № 36/ К-143346з від 05.10.12р. (Додаток№2).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа