Текущее время: 02 дек 2024, 05:08

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 54 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 08:56 
Борец

саме головне,щоб буи фотки.як доказ для суду.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 10:50 
Постоялец

День добрий.
Можу після другої сьогодні скинути ролик з реєстратора на перехресті. Мені здається, так буде краще.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 15:09 
Постоялец

Для ramires
Зняв два кліпа та зробив декілька фоток. Якщо замало, зроблю завтра все, що треба.
Залив на http://files.mail.ru/7WR7F6
Я будував би захист на тому, що нема горизонтальної розмітки, їхав згідно дорожньої обстановки. При першій нагоді зайняв праву смугу руху.Ти не мусив їхати в правій крайній одразу після знаку. Цей знак інформаційно-вказівний, а саме "Напрямки руху по смугах". Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них."
Підкресли, на перехресті. Там ти вже був в крайній правій смузі.
Успіхів!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 16:15 
Борец

Може це згодиться
Цитата:
10.4.
Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в’їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Водій, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям з відповідного крайнього положення на проїзній частині даного напрямку, повинен дати дорогу зустрічним транспортним засобам, а при виконанні цих маневрів не з крайнього лівого положення на проїзній частині — і попутним транспортним засобам.
За наявності трамвайної колії посередині проїзної частини водій нерейкового транспортного засобу, що виконує поворот ліворуч або розворот поза перехрестям, повинен дати дорогу трамваю.
10.5.
Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 16:29 
Постоялец

рамірес читай тут: http://ua-drive.com/bezpeka/zakon/obyizhdzhayuchi-yami-po-zustrichniy-vrahovuyte-yih-glibinu

не конче по темі але там про ями сказано добре

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 16:54 
Борец

tarass писал(а):
рамірес читай тут: http://ua-drive.com/bezpeka/zakon/obyizhdzhayuchi-yami-po-zustrichniy-vrahovuyte-yih-glibinu
не конче по темі але там про ями сказано добре

Так, це вони мають наувазі ДСТУ 3587-97
ДЕРЖАВНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ, ВУЛИЦІ ТА ЗАЛІЗНИЧНІ ПЕРЕЇЗДИ
http://avtoif.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=509:-3587-97&catid=102:2010-02-25-10-42-01&Itemid=479
Я коли перший раз судився, прикладав фото ям, посилався на цей ДСТУ, і ще було розпорядження 466, але вже немає. Але там буди і інші фактори, на які я посилався, тому не знаю, який з них був важливішим. Засідання як такого не було, секретарка вийшла в коридор і сказала, що мій позов задоволений.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 20:21 
Постоялец

Hit писал(а):
Для ramires
Зняв два кліпа та зробив декілька фоток. Якщо замало, зроблю завтра все, що треба.
Залив на http://files.mail.ru/7WR7F6
Я будував би захист на тому, що нема горизонтальної розмітки, їхав згідно дорожньої обстановки. При першій нагоді зайняв праву смугу руху.Ти не мусив їхати в правій крайній одразу після знаку. Цей знак інформаційно-вказівний, а саме "Напрямки руху по смугах". Показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них."
Підкресли, на перехресті. Там ти вже був в крайній правій смузі.
Успіхів!

Дякую. Зараз пробую скачати - подивлюсь...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 21:12 
Постоялец

Hit
Дуже дякую. Переглянув.... Перше відео (те як ти підїжджав і видно знаки) візьму на озброєння і фото також, дуже дякую. Друге відео в кінці фура "попалила". Також в кадрі у відео дата реєстратора не виставлена там 1.01.2011 року, щоб в суді потім проблем не було. А так дякую.

Було б ще добре одним кадром відео від початку дії знаків (як на першому відео), до самого кільця з ямами в кадрі... і фото з місця першого знаку (щоб був в кадрі) та по довжині дороги з видом на кільце, десь так.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 22:12 
Постоялец

... Ще хто має більше часу (від мене), тикніть будь-ласка носом мене на що посилатись, якщо відеозйомка велась на "якийсь невідомий прилад, побутову відеокамеру", та інспектор відмовлявся показувати документи на цей прилад...

... треба додати до позовної буде..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2012, 22:22 
Постоялец

Hit
Друже! Виходить, що ти на цього інспектора колись теж мав око viewtopic.php?f=41&t=3828&p=251767#p251767 . Гусев Віктор... правда він тепер уже прапорщик...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 мар 2012, 10:06 
Постоялец

ramires писал(а):
Hit
Друже! Виходить, що ти на цього інспектора колись теж мав око viewtopic.php?f=41&t=3828&p=251767#p251767 . Гусев Віктор... правда він тепер уже прапорщик...

Гімно ще те. Дуже рідке :lol:, підла істота. Тому шквар по повній. Успіхів.
А по скарзі просто відписались. Ще й на підвищення пішов. Напевно кум сват брат в собачарні.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 мар 2012, 11:37 
Борец

ramires
зайди в тему http://forum.te.ua/showthread.php?p=1897402#post1897402
знак "Рух по смугах" перед кільцем зняли :shock: :!:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 мар 2012, 11:50 
Постоялец

ramires
Попробую проїхатись та записати ще раз.
На другому відео бусик з синіми боками проїхав так само, як і ти. А гуркіт фури міг би бути підтвердженням небезпечності даної ділянки дороги.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 мар 2012, 14:52 
Постоялец

Мановар писал(а):
ramires
зайди в тему http://forum.te.ua/showthread.php?p=1897402#post1897402
знак "Рух по смугах" перед кільцем зняли :shock: :!:

Хлопці, не видавайте "на гора" неперевірену інфу. Все лишилось, як і було.
Для ramires зняв ще, але рух транспорту щільний. Можна відредактувати у себе, залиши необхідне, решта повирізай. Я не художник, я знімальник. :lol:
http://files.mail.ru/I7RPO8
Успіхів!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 мар 2012, 18:19 
Постоялец

в мене було дещо подібна ситуація. якщо потрібно скину доки

п.с. ще колись чув таку інфу: ями потрібно фоткати з лінійкою. тому що там є певні розміра (якщо не помиляюсь то 7см глибина і ширина 30 см - можу помилитись)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 54 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа