|
Постоялец |
 |
|
Прийшла відповідь з наркодиспансера Подаю ще раз запит, щоб зручніше було орієнтуватись:

Сообщение, не относящиеся к теме
Головному лікарю ОКЗ ЛОР ЛОДКНД у Львівській області Кабанчик Мирославі Орестівні вул. Б.Лепкого, 8, м. Львів, 79007,
ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ № 0319-1
На мій інформаційний запит №0119-1-1 від 19 січня 2012р мені була надіслана відповідь №77 від 06 лютого 2012р за підписом головного лікаря М.О.Кабанчик. Також вказано виконавця, який підготував дану відповідь – Семеряк В.І. Копії даних документів в додатку. У цій відповіді на мій запит про перелік закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду водіїв на стан сп’яніння мені вислано копію Наказу ГУОЗ ЛОДА від 07.12.2007р №836. Проте на офіційній веб-сторінці ГУОЗ ЛОДА у розділі "Накази ГУОЗ ЛОДА" опублікований Наказ №822 від 18 листопада 2009 року "Про порядок проведення медичних оглядів у водіїв", який, судячи по даті, є актуальнішим, ніж наказ №836 від 07.12.2007р. Зміст документів значно відрізняється. Крім цього, відповідь на мій запит є неповною – не вказано термін, до якого вказаний перелік закладів охорони здоров"я є дійсним. Також не надано відповідь на запитання № 3. Відповідно до ст. 40 Конституції України усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк. Згідно ст.19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» під запитом, щодо надання письмової або усної інформації, у цьому Законі розуміється звернення особи до розпорядника інформації з вимогою надати письмову або усну публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту. Враховуючи викладене, керуючись ст. 40 Конституції України, ст.ст. 1, 15, ЗУ «Про звернення громадян», ст.ст. 2, 5, 20, ЗУ «Про інформацію», ст.ст. 3, 4, 19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»,
ПРОШУ: В передбачений Законом п"ятиденний строк письмово надати: 1) відповідь, чому мені було надано неповну і недостовірну відповідь на мій інформаційний запит №0119-1-1 від 19 січня 2012р? 2) копію актуального на сьогоднішній день наказу (з печаткою і підписом посадової особи, що видала даний наказ), що визначає вичерпний перелік закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду водіїв на стан сп’яніння у Львові і Львівській області та вказати термін, до якого даний перелік вважається дійсним 3) перелік вимірювальної техніки та обладнання, що використовується для проведення обстеження водіїв на стан алкогольного сп"яніння і опис методики проведення обстеження. Чи зобов’язаний лікар надати документи на це обладнання (свідоцтво про державну реєстрацію, свідоцтво про повірку) 4) чи дійсно у всіх закладах охорони здоро"я, перелічених у наказі №822 від 18.11.2009р, станом на сьогоднішній день, здійснюється огляд водіїв на стан сп’яніння (за неофіційною інформацією, не у всіх перелічених закладах такий огляд здійснюється) 5) Чи є огляд на стан сп’яніння безкоштовним, якщо водій доставлений на огляд працівниками ДАІ? Якщо ні, то який розмір оплати за нього стягується, яким чином, чи видаються квитанції про оплату і якими нормами законодавства це регулюється? Прошу надати копії документів, в яких визначається розмір оплати за здійснення огляду водія на стан сп"яніння. 6) Чи мають право працівники закладів охорони здоров'я, яким надається право проведення огляду водіїв на стан сп’яніння, відмовити громадянину України, що звернувся в приватному порядку (не доставлений на огляд працівниками ДАІ) з вимогою провести огляд на стан сп’яніння (громадянин згідний компенсувати всі матеріальні затрати на проведення огляду)? На яких підставах? 7) чи зобов’язаний лікар на вимогу особи, яка обстежується, здійснити забір крові (а не біологічного середовища) для визначення вмісту у ній алкоголю 8) чи виконується вимога Наказу N400/666 від 09.09.2009 про забір крові або біологічного середовища у дві ємності і зберігання одного екземпляру зразків протягом 90 днів. Хто відповідає за збереження цієї ємності і цілісність опломбування на ній?
Відповідь на цей інформаційний запит прошу надіслати на мою адресу, вказану вище.
Додатки: 1. Запит на інформацію №0119-1-1 від 19 січня 2012р (переадресований на ОКЗ ЛОР ЛОДКНД) 2. Відповідь №77 від 06 лютого 2012р Примітка: У випадку несвоєчасного надання відповіді або надання неповної чи недостовірної відповіді залишаю за собою право звернутись у прокуратуру і засоби масової інформації.
19.03.2012 р.
Відповідь:  
_________________ База даних інспекторів ДПС, автомобілів ДПС, порушень ДАІ - http://n2.daibase.info
|
|