попередній опис проблеми
тут19.04 я подав
заяву в УДАІ в Львівській області.
Ходили із Злосним у ВДАІ та УДАІ на зустрічі по даному питанню.
Начальник відділу організації дорожнього руху скаржився, що знаки із вдаі районні адміністрації не погоджують, даі надсилає приписи, але резульату немає. Тільки 30% доріг, які недавно робили турки - то там є схеми ОДР і все погоджено.
Ситуацію довели до такого стану, що далі нема куди. Тепер треба розрулювати...
Отримав відповідь
Знаки встановленні Галицькою РДА, табличка "недільні та святкові дні" непередбачена ДСТУ, ідпс правомірно штрафують у суботу.
Далі були ідеї слати запити у районну раду коли і згідно яких документів встановлені саме 3.1+7.4.1.
Але 8 червня я написав листа О.Мацеху про суть проблеми. Він є керівникок партії "Громадської позиції" Гриценка, керівником "Громадського руху Львова", бореться за відміну хабароємних процедур у даі, як то технічний огляд.
Я не знав, що саме 8 червня запросили Мацеха у ЗІК на передачу про начальників ВРЕР ДАІ. Пан Мацех зацікавився питанням із тими знаками і у прямому ефірі розказав наступне
http://www.youtube.com/watch?v=9JGKwKCGvC4&t=110m49sЗв'язався зі мною, вказав що можна вирішити проблему шляхом публічності, бо запити, суди, необхідні поправки до ДСТУ можуть затягнутися надовго.
Журналісти ЗІКу погодилися підготувати сюжет. Чекатиму він коли вийде.
Велике спасибі Злосному та п.Мацеху за допомогу! Надіюся, що це питання львівські чиновники швидко розрулять.