Текущее время: 29 ноя 2024, 19:32

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: ДАі Львова рятують літню жінку!
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 10:04 
Постоялец

24.04.2013 року в маршрутці №50 впала літня жіночка, в наслідок падіння стався відкритий перелом ноги та розірвання сухожилків, що спричинило сильну кровотечу, на щастя поруч опинилися працівники ДАІ Костюк Сергій Романович та Стефанишин Ігор Васильович в яких в патрульному автомобілі була аптечка. Завдяки сконсолідованим, професійним діям працівників ДАІ та невідомої жіночки яка працює за попередніми даними в пологовому будинку, вдалося врятувати літню жіночку!
Відповідно до свідчень осіб які знаходились в автобусі під час даної трагедії стало відомо, що провини водія в даному випадку немає, оскільки швидкість автобуса була не більше ніж 30 км. в годину та екстреного гальмування водій не при міняв!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: ДАі Львова рятують літню жінку!
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 10:19 
Новобранец

за такі дії респект їм!!!!!!!!!!!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 11:47 
Постоялец

Гаишникам УВАЖУХА!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 12:09 
Постоялец

Тут впринципі і подяку в управу можна накатати. ДК не тільки скарги катає. :D
(Можна від редакції.)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 15:03 
Борец

Shark32 писал(а):
оскільки швидкість автобуса була не більше ніж 30 км. в годину та екстреного гальмування водій не при міняв!

а компенсацію хто буде виплачувати за ушкодження середньої важкості :?:

гайці якісь документи складали ..... :?:

пасажири маршруток застраховані,автоматом.
тьотку найти,нехай напише заяву в страхову де застрахована маршрутка в найкоротший строк,для отримання страхового відшкодування.

якщо гайці наплужили,і ніяких документів не склали-пояснення та інше їм буде торба.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 17:32 
Новобранец

БУДЬ-ЯКА людина в якої є хоч трохи людяності - зробила-б те саме!!!
Я хочу бачити в даішниках щось добре, за що їх можна було-б хвалити, але цей випадок - нічого особливого в їх діях я не побачив. Джгут накласти і перебинтувати - то кожен школяр знає.

Так трохи до теми - бачу велику проблему в іншому: якось їхав на мотоциклі додому і побачив літню жіночку на тротуарі яка сиділа і довколо неї купка старичків. Зрозумів що там щось трапилося. Зупинився. Завжди вожу з собою хорошу аптечку (бо на мотоциклі їздити це небезпечно), тож вирішив допомогти. Виявилося що та бабуля переходячи дорогу оступилася і зламала ногу. В старичків довкола не було мобільного (або вони мудріші просто за мене), тому я викликав швидку і трохи там покомандував на місці щоб не нашкодили більше. Так от, коли приїхала швидка - їх перше питання до мене - "ти збив?". То я ше зрозумів, вони запитали бабульку, вона підтвердила що я її не збивав. Тоді я запропонував поїхати з ними щоб допомогти тій бабульці навіть з грошима на ренген чи ще щось, бо до її родичів не могли додзвонитися і я вирішив що заплачу де треба а мені потім якось віддадуть, бо знаю що в лікарні без бабла кинуть вмирати на коридорі (уявив що в таку ситуацію попала-б моя мама і що хтось би може допоміг). Тоді мені воділа швидкої сказав те що мене шокувало і я досі в шоці і через такі речі не хочу жити в тому гондурасі.... він сказав: "хлопче, вали звідси поки мєнти на тебе справу не завели за нанесення травм середньої важкості! Ти як поїдеш з нами в лікарню і ше гроші запропонуєш свої то тебе точно в оборот візьмуть". Це він мені сказав по-дружньому, бо чув шо бабулька відразу визнала що я тільки допомагаю, і все-одно сказав що краще для мене це їхати геть. А якби бабулька була не-при памяті і все-одно потребувала допомоги?... Я звалив... на душі досі противно....
Тепер молю Бога щоб не попадав в подібні ситуації - бо пройти мимо я незможу а сісти в тюрягу за допомогу комусь - цілком реальна тема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 18:29 
Борец

Бабюля мала шанс піти на той світ, якщо була пошкоджена артерія, на вчасну швидку допомогу з сторони медикі так само не завжди можна розраховувати (як повезе).
Я був свідком, як на окружній (Львів) в ДТП людині відірвало ногу, і ДАІ бігали навкруги та чекали швидку, ніхто навіть не намагався хочаб жгут натягнути. Швидкої досить довго не було, на скільки я знаю та людина померла від втрати крові. А гайців було штук 10 в тому числі і керівництво. Якщоб натягнули жгут та хочаб спробували зупинити кров, можливо цього би вистачило щоб врятувати людину.
Навіть якщо там по паперах щось буде не так, вчинок 100% правильний, я так само би поступив.
Ситуацію потрібно взяти на контроль. Якщо у прокуратури будуть якісь суттєві зауваження до дій інспекторів, нам обовязково потрібно втрутитися в ситуацію.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 20:29 
Постоялец

Одини из миллиона помогли

ну хоть помогли совесть осталась

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 20:45 
Постоялец

spirit не зрозумів до чого твій пост до даних Даішників??
Люди проходячи біля непритомної особи -проходять повз
Даішники обдирають населення України.А тут двоє чоловіків допомогли-виконали свою роботу-за цем їм подяка-за сумлінну роботу і людяність.Інші би пройшли повз і як писалось вище чекали швидку!!!
п.с. у 99.99% дайців людяності не має є інстинкт здирництва!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 20:58 
Борец

Артериальное кровотечение является самым опасным из всех видов кровотечений, так как при нем может быстро наступить полное обескровливание пострадавшего. При кровотечениях из сонной, бедренной или же подмышечной артерий человек может погибнуть через три или даже через две с половиной минуты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 21:44 
Борец

а хто сказав що там було артеріальна кровотеча :?:

а може венозна :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 22:02 
Борец

пішохід писал(а):
а хто сказав що там було артеріальна кровотеча :?:

а може венозна :?:

Венозна кровотеча - кров значно темнішого кольору тече повільно і без тиску. Те, що я бачу в ролику дуже подібне до пошкодження артерії бо кров яскраво червоного коольору + казали шо кров брискала під тиском тому дуже подібне до артеріальної кровотечії.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 22:27 
Постоялец

Я там був і бачив як все було на справді, уявіть собі м.Львів 9.20 година ранку, зі всіх пасажирів залишилася жінка, яка є на відео, та чоловік старенької, до речі теж глухонімий, який намагався зупинити кровотечу руками та салфетками, лікар з пологового будинку підійшов пізніше коли кровотечу вже зупинили.
Даішники несли патрулювання та нікого не зупиняли можливо тому, що я стояв біля них, незнаю! Але коли з маршрутки вибігали люди як миші, поспіхом пересідали на інший транспорт. Даішники миттєво забігли в маршрутку і робили все можливе щоб врятувати бабулю, повірте видовище було з неприємних, кров лилася фонтаном так нібито під тиском, спочатку навіть було незрозуміло звідки саме кровотеча, я незаперечую вони зробили свою роботу а хіба це не одна з цілів Д.К щоб вони виконували свою роботу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 22:35 
Борец

Швидка їхала з Сихова 30 хвилин, блін, це маршрутки швидше таку відстань проїзджають, подібна оперативність швидкої-допомоги неприпустима, і не можу зрозуміти чому з сихова, там же є неподалік лікарня, що у них швидкої немає?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 апр 2013, 22:36 
Борец

Shark32 писал(а):
кров лилася фонтаном так нібито під тиском, спочатку навіть було незрозуміло звідки саме кровотеча,

так це артеріальна кровотеча.

далі воділа мудак на кол його,це його перший обовязок надавати допомогу,от де має бути аптечка і навики надання допомоги.

Shark32 писал(а):
я незаперечую вони зробили свою роботу а хіба це не одна з цілів Д.К щоб вони виконували свою роботу?

так .

врятували людину-добре,інакше їм кримінал ,вони це знають є стаття ненадання допомоги та залишення в небезпеці.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа