Значить проходив я собі вулицею, і тут побачив славнозвісни "Екіпаж" екс-КАЛиновського - авто з номерами 1006) Зупинили вони біля памятника Міцкевича когось, а я вирішив допомогти, при потребі. Підійшов, запропонував юридичну допомогу - пасажир зупиненого авто відмовився. Ну я і став трохи дальше від них. Потім той пасажир почав щось фиркати і казати інспектору, що я порушую, бо ходжу по проїжджій частині. Я відповів що переконався в своїй безпеці і стою біля прцівника ДАІ в світловідбиваючому желеті. І тут наш пасажир вирішив в мене камеру забрати!!! Пробував її в мене вирвати з руки, притиснув то авто, а з іншого оку ще інспектор прижав. Ну але я вирвався від них, і полетіли в мою сторону погрози від пасажира, що він мене в..бе, руки поламає і т.п. Інспектор ніяк не відреагував на дані дії. Потім пасажир ще йшов за мною, але в певний момент почав повертатись до свого авто, і з рештою поїхав. Але коли я вже припинив відео-зйомку побачив, що екіпаж 1006 переїхав на протилежну сторону, до повороту на пр.Шевченка, і до них знову підходив той пасажир.
Було здійснено дзвінок на 102, викликано слідчо-оперативну групу, але приїхали ППСники. Спочатку ми пробували їх знайти на службовому авто, але потім поїхали в Гальцький РВ, де я мав писати заяву. Але там також покались комедії, мені заявили що приймальна - режимний обєкт і заборонили знімати. Трохи черговий навів кіпішу, після чого прийшов якийсь, напевно, начальник і пояснив працівникам РВ де режимний обєкт, відповідно пішов процес написання заяви. Поки ми її писали - приїхали на місце і інспектор, який вчинив протиправні дії, і комвзводу, який не представився. Хоча інспектор стверджував що камери в мене ніхто не забирав, а просто відхилили обєктив.... ну це стандартно.
Повне відео подій покищо не викладаю.
Викладаю скріни авто, в якому їзав наш пасажир, і фейси нападників.
П.С. Хто може допомогти з монтажем - звертайтесь в приват, бо відео в мене ХД, а комп слабенький...