Текущее время: 29 ноя 2024, 23:57

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: З ким можна в рейд?
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 18:21 
Новобранец

Всім доброго вечора!
Я новачок в даній справі, але хочу набути більше досвіду, тому якщо хтось буде їхати на рейди - пишіть в приват, по можливості буду приєднуватись!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: З ким можна в рейд?
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 21:19 
Новобранец

nevidomuj писал(а):
Всім доброго вечора!
Я новачок в даній справі, але хочу набути більше досвіду, тому якщо хтось буде їхати на рейди - пишіть в приват, по можливості буду приєднуватись!

+1... Я щось недодумався запитати... Читати-читаю, але якщо будуть рейди - покличте будь-ласка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 21:26 
Постоялец

LeeMin писал(а):
nevidomuj писал(а):
Всім доброго вечора!

+1... Я щось недодумався запитати... Читати-читаю, але якщо будуть рейди - покличте будь-ласка.

Ти готовий до рейдів? Читай форум, вчися, пиши заяви по своїх випадках з ДАІ Львова.
Починати з рейдів це не здорово, це тобі не нічний квест.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 21:47 
Новобранец

LVIV писал(а):
це тобі не нічний квест.

;)

На власні не нарвався ще. Тому і цікаво побачити все. Справа не в полюванні. А просто майстер-клас чи що. Не хочеться, щоб перший "ніхароший міліцайський" зразу мене за 130 поволік на Наукову, а я не мав би що сказати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 23:11 
Борец

по одному повідомленю, а вже рейдери :lol:
Нариватися ніколи не потрібно, вчіть КУАП, правила дорожнього руху, читайте форум набирайтеся досвіду с форуму та відео, а там видно буде.
Рейди не завжди ефективний захід особливо нічні, при першому патрулю інформацію передають на всі решта патрулі і стає дуже складно зібрати матеріал тому що всі ховаються знаючи що на дорозі ДК Львів.
В дений час, якщо бачите патрулі які порушують ПДР, можете прийти зазняти на камеру та зробити інспекторам зауваження, якщо не реагують то дзвони на гарячу лінію, а потім скаргу пишете.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 23:47 
Постоялец

deltrix писал(а):
по одному повідомленю, а вже рейдери :lol:
Нариватися ніколи не потрібно, вчіть КУАП, правила дорожнього руху, читайте форум набирайтеся досвіду с форуму та відео, а там видно буде.
Рейди не завжди ефективний захід особливо нічні, при першому патрулю інформацію передають на всі решта патрулі і стає дуже складно зібрати матеріал тому що всі ховаються знаючи що на дорозі ДК Львів.
В дений час, якщо бачите патрулі які порушують ПДР, можете прийти зазняти на камеру та зробити інспекторам зауваження, якщо не реагують то дзвони на гарячу лінію, а потім скаргу пишете.

Пояснив і розяснив новим кандидатам в активісти ДК- на пять!!! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 окт 2012, 23:58 
Постоялец

nevidomuj писал(а):
Всім доброго вечора!

Радий бачити що до нас долучаються нові люди, але перед тим як прийняти участь в рейдах потрібно особисто зустрітись, не в обіду але ми мусимо знати хто знами їде і чи можна йому довіряти. Сайт і форум постійно моніторится працівниками МВС. Щоб зустрітись скидуйте свої номера тл. мені в лічку я вам передзвоню.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2012, 02:51 
Постоялец

"А был ли мальчик ..."

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2012, 13:58 
Борец

Славік ще забув згадати, що кожен активіст проходить детектор брехні на ознаку відношення людини до структури МВС.
Доречі в цей період можна очікувати появи не тільки нових свідомих водіїв у нашій команді, але й засланих козачків від МВС, але інспектор Іваха нам все докладе хто є хто. Доречі на Іваху ніяких скарг не пишіть, нам потрібні свої люди в ДАІ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 окт 2012, 23:06 
Новобранец

Дякую всім за коменти.
Подальше спілкування в ПП.
П.С. Детектор брехні готовий пройти)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2012, 00:14 
Постоялец

nevidomuj писал(а):
Дякую всім за коменти.
Подальше спілкування в ПП.
П.С. Детектор брехні готовий пройти)

Спасибо что всем про это написали.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2012, 12:55 
Новобранец

softm писал(а):

Та ну досить вже тролити. Людина проявила власну ініціативу в долученні до руху. Невже активність має викликати таку незрозумілу насторогу? Людина, яка прагне чимсь зайнятись - якщо чогось не знає, вивчить, але ж це ліпше аніж сиділа б на форумі і жалілася, які ті всі ДАЙці злобні. Та візьміть хтось людину в машину, най подивиться. І мене візьміть в машину :) Я теж подивлюсь :) Активісти нові з неба братись не будуть. Треба навчати. Грамотність водіїв - найліпша зброя від свавілля.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2012, 14:22 
Постоялец

LeeMin писал(а):
softm писал(а):

Та ну досить вже тролити. Людина проявила власну ініціативу в долученні до руху. Невже активність має викликати таку незрозумілу насторогу? Людина, яка прагне чимсь зайнятись - якщо чогось не знає, вивчить, але ж це ліпше аніж сиділа б на форумі і жалілася, які ті всі ДАЙці злобні. Та візьміть хтось людину в машину, най подивиться. І мене візьміть в машину :) Я теж подивлюсь :) Активісти нові з неба братись не будуть. Треба навчати. Грамотність водіїв - найліпша зброя від свавілля.

Проявляйте ініціативу і буде Вам щастя. Тут зібралися тільки ініціативні люди.
Почати можна з наступного, писати від свого імені на Обл. ДАІ (вул. Перфецького) інформаційні запити, якщо готові то також пишіть це slavikp він Вам скине тести на інфо запити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2012, 17:27 
Постоялец

LVIV писал(а):
LeeMin писал(а):
softm писал(а):

Проявляйте ініціативу і буде Вам щастя. Тут зібралися тільки ініціативні люди.
Почати можна з наступного, писати від свого імені на Обл. ДАІ (вул. Перфецького) інформаційні запити, якщо готові то також пишіть це slavikp він Вам скине тести на інфо запити.

Ось тєма!
http://zik.ua/ua/news/2012/01/12/330814 http://auto.portal.lviv.ua/news/2011/12/30/150508.html http://galinfo.com.ua/news/101679.html
Цитата:
Участь в акції взяло двоє ведучих радіо «Львівська Хвиля» - Влодко Лучишин і Андрій Великий ( ранкове шоу "Все Й Одразу"). Наслідки спиртного на собі перевіряв Андрій Великий. Ведучий пив у прямому ефірі під наглядом головного даівця Львова Богдана Мицака та асистента кафедри психіатрії та психотерапії Львівського національного Медінституту, кандидата медичних наук за спеціальністю наркологія Олега Фітькало.
Тривала акція – впродовж чотирьох годин, з 7 ранку до 11 години. Кожних 15 хвилин Андрій Великий споживав по 50 грамівгорілки. Після чого головний даівець міста Богдан Мицак вимірював в організмі Андрія Великого кількість проміле.

Почніть із запиту де Мицак узяв алкотестер ? марка, службовий номер? чи був він сертифікований ?
Як це Мицак для особистих потреб (поквасити і погульбанити) узяв службовий прилад ?
Чи був Мицак у відпустці у цей день? Якщо ні - то чого не патрулював місто як прості інспектори ?

P.S. Ще б Кабанчик із морфієм узяли б закомпанію :-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2012, 18:36 
Постоялец

5 Балів :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа