Текущее время: 05 сен 2025, 22:50

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 09 июн 2013, 00:50 
Постоялец

Как видно на 01:39 - на паспорте не указаны точные даты когда паспорт парковки одобрен в ГАИ и утверждён горсоветом. Есть подробная схема организации парковки. Предполагается перекрытие улиц Сербской и Архивной. Жители ул.Валовой теперь должны платить за право оставлять свои ТС возле своего дома.
Паркоматов я не увидел (1 на 20 паркомест - п.14 указа 1342 - http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1342-2009-%D0%BF)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июн 2013, 16:21 
Борец

На закритій платній паркуваньній зоні на вулиці Валовій у центрі Львова облаштовано 8 паркомісць для автомобілів, якими користуються люди з обмеженими можливостями. Загалом паркувальна зона має 78 паркомісць. Про це розповів радник міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури Олег Шмід.

Як зазначають у мерії, паркова не є приватна, оператором паркування є ЛКП «Львівавтодор». «Нікому у суборенду вона не передавалася, «Львівавтодор» буде самостійно обслуговувати парковку. Комунальне підприємство взяло у лізинг обладнання для парковки, і повинне буде повернути кошти», – наголошують у Львівській міській раді.

«Місця для неповносправних рівномірно розташовані по всій зоні, вони є ширші, ніж звичайні паркомісця і безкоштовні. Для мешканців цієї вулиці плата становитиме 1 грн/год, з 19:00 до 8:00 у робочі дні, а також у святкові та вихідні дні плата не стягуватиметься. Для всіх інших плата складатиме 4 грн/год, крім автомобілів служб екстреної допомоги та спецтранспорту», - зазначив Олег Шмід.

Як наголосив Олег Шмід, у центральній частині міста поступово вводитиметься платне паркування.

«У жодній цивілізованій країні світу для власника квартири у центральній частині міста не додається і безкоштовна ділянка для паркування власного авто, чи тому, хто приїжджає залагоджувати свої справи в місті, хто тут має роботу. Стоянка на Валовій – це тільки початок комплексної програми впорядкування стоянок у місті. Поступово паркування у центрі міста буде платним. Безкоштовне паркування стимулює використання автомобілів, є причиною корків і браку паркувальних місць. Саме тому автомобілі загромаджують тротуари, травники, пішоходні переходи. Багато міст світу мають платний в’їзд у центральну частину міста. У нас такого немає, але починаємо з маленького – платного паркування», - зазначив Олег Шмід.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Береза, планується, що паркова запрацює з наступного тижня, після доставки усього обладнання та його монтажу.

Нагадаємо, у Львові розробили концепцію впорядкування вуличного паркування в центральній частині міста з паралельним створенням вільних від транспорту пішохідних зон. Мета – повністю вивести вуличне паркування з центральної частини Львова і сприяти найбільш гармонійному використанню громадського простору в інтересах усіх мешканців міста.
Джерело:
ZAXID.NET

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июн 2013, 16:30 
Постоялец

Все для людей.
І інвалідів (людей з обмеженими можливостями, як запозичили з іноземних мов).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июн 2013, 16:48 
Борец

Ну особисто я вважаю це позитивом з сторони організації парковочних місць в центрі міста.
В європі подібним чином організовуються паркомісця в центральних частинах міст, це краще чим дядкі ходять та збирають гроші.
Наскільки я розумію транзитний рух по цим вулицям залишиться, чи буде тільки парковка?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июн 2013, 18:01 
Постоялец

Цитата:
Ну особисто я вважаю це позитивом з сторони організації парковочних місць в центрі міста.
В європі подібним чином організовуються паркомісця в центральних частинах міст, це краще чим дядкі ходять та збирають гроші.

Та хіба то вирішення проблеми паркування та пробок в центрі міста? Нонсенс.
Я вважаю, що це призведе тільки до того, що наші громадяни, які, як звісно, не люблять платити, будуть вставати біля церкви, навпроти ринку, біля князя Данило, на тротуарах, біля кав"ярні-трамваю. Одним словом, ситуація тільки погіршиться, на мою думку.
Якщо б там організували щось нове, щось збудували, крім шлагбауму та синьої фарби, я б погодився, - організація нових місць для паркування. А так, там і так всі паркувалися, з порушеннями і без. А тепер люди ще повинні за це платити.
Чи хтось вважає, що там буде якась охорона? :) Де переваги для громадян?

Цитата:
Наскільки я розумію транзитний рух по цим вулицям залишиться, чи буде тільки парковка?

Наскільки зрозумів я, - суто парковка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 09 июн 2013, 19:29 
Борец

Щось я не памятаю у Європі, щоб вулиці шлагбаумами перекривали, хіба що приватні

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2013, 13:33 
Постоялец

Сегодня, 10 июня, я зашёл на страничку Львовавтодора в фэйсбуке и задал вопрос: "На въезде стоит шлагбаум и светофор. В случае, если все 78 парковочных мест на ул. Валовой будут заняты, а я в это же время захочу по ней проехать (допустим, объехать пробку). Смогу я это сделать? Улица будет открыта для сквозного проезда?"

На что получил ответ: "Вулиця Валова де розміщена паркувальна зона є закритою і суто призначена для паркування транспортних засобів, проїзд неможливий."

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 июн 2013, 20:47 
Постоялец

Як я і казав: все для людей. Уроди.
Можна то якось все прикрити, хоча б через відсутність паркоматів?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2013, 21:14 
Прохожий

Думаю то для простих людей ті парковки,а для тих ублюдків з ксівами не має нічого платного і половина парковки буде заннята на халяву дружками Садового.....всьо зажиріло і не буде платити. От сьогодні сфоткав в центрі біля Франка ....як можна бути таким уродом шоб так машини парканути!!!! і закрити проЇзд :oops: :oops: :oops: :oops:
Изображение
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2013, 22:13 
Борец

Ну це вже взагалі ....... просто слів нема :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 июн 2013, 22:38 
Прохожий

До попереднього фото. Вирішується просто. Дістаємо ключик з кишені, проходимо мимо, робимо полоску вздовж кузова. Жорстоко, але дієво. Інакше не навчиш тих що в танку, що на планеті вони не одні, а є ще мамки з колясками і інші пішоходи. Наступного разу в людини, яка не зовсім завершена, виникне думка, чи варта корчити мажора, чи уявити себе на місці пішохода або другого автомобіліста..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 июн 2013, 10:47 
Постоялец

Цитата:
До попереднього фото. Вирішується просто. Дістаємо ключик з кишені, проходимо мимо, робимо полоску вздовж кузова. Жорстоко, але дієво. Інакше не навчиш тих що в танку, що на планеті вони не одні, а є ще мамки з колясками і інші пішоходи. Наступного разу в людини, яка не зовсім завершена, виникне думка, чи варта корчити мажора, чи уявити себе на місці пішохода або другого автомобіліста..

Не наш метод.
І маю сумніви, що виникне така думка. Скоріше виникне така: "зовсім та бидлота розпоясалась".
Але іншого методу підказати теж не можу, закони в нас не діють, то всі знають. Чи діють, але обминають обраних.

Віталя так робить:
Але то теж не по закону.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 июн 2013, 12:00 
Прохожий

20. Ковер –нот № 03108.30-01.00/3 від 23.07.2008 р. ( страхувальник Мочарський Андрій Йосипович ), укладений на перестрахування автомобіля “ Мерседес Бенс S 350 ” реєстраційний номер ВС 5550 ВК.30.08.2008 р. стався страховий випадок...отсюда http://jurportal.org/writ/9554224...дальше ....http://lvivrada.gov.ua/deputaty/14539-m ... josypovych хотя я думаю,это фотошоп все и неправда :evil: не может человек,который подарил Львову 2012 футбольных мячей и меценат духового оркестра,так на всех ложить с пробором.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 ноя 2013, 23:59 
Прохожий

Yorgens писал(а):
Щось я не памятаю у Європі, щоб вулиці шлагбаумами перекривали, хіба що приватні

Історична частина міста Будапешт - Буда, перекрита автоматизованою системою парковки

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2013, 11:19 
Борец

Lestat писал(а):
Yorgens писал(а):

Історична частина міста Будапешт - Буда, перекрита автоматизованою системою парковки

В Будапешті, не був. З великих міст, наприклад, Париж, Ніцца, Рим, Флоренція, Неаполь кругом є пішохідні зони, є відповідні знаки, але шлагбауми і юніпаркери не пригадую. У нас кількість юніпаркерів просто бісить. А поміж висотних будинків у дворах взагалі кожен робить, що хоче.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа