Текущее время: 29 ноя 2024, 17:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 мар 2013, 22:41 
Постоялец

Колегу мого зупинили на трасі Мукачево-Львів і звинуватили що він задів/перетнув сплошну. Почали складати протокол, він задзвонив до мене, щоб отримати консультацію, бо він попросив докази по 251 ст. КУАП, а вони сказали, що у них є свідки, і показали на працівників міліції у формі. На запитання: "А що працівники міліції можуть бути свідками?" сказали: "Звичайно можуть". Я порекомендував йому включити камеру на мобільному і запитати їх про докази та свідків у формі. На що вони відмовились відповісти. Коли я дізнався, що протокол вже заповнили - просто допоміг йому його заповнити.
Потрібна ваша допомога у складенні інозапиту/скарги, оскільки невідома подальша доля даного протоколу, та ще не факт, що постанова складена без його відома. Що порадите?
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 мар 2013, 13:34 
Постоялец

[quote="Shooter"]Колегу мого зупинили на трасі Мукачево-Львів і звинуватили що він задів/перетнув сплошну. Почали складати протокол, він задзвонив до мене, щоб отримати консультацію, бо він попросив докази по 251 ст. КУАП, а вони сказали, що у них є свідки, і показали на працівників міліції у формі. На запитання: "А що працівники міліції можуть бути свідками?" сказали: "Звичайно можуть". Я порекомендував йому включити камеру на мобільному і запитати їх про докази та свідків у формі. На що вони відмовились відповісти. Коли я дізнався, що протокол вже заповнили - просто допоміг йому його заповнити.
Потрібна ваша допомога у складенні інозапиту/скарги, оскільки невідома подальша доля даного протоколу, та ще не факт, що постанова складена без його відома. Що порадите?
Изображение[/quot
Так свидетелей нет. Протокол элементарно отменяется через судебный иск. А потом заявление в райотдел на инспектора за подделку служебных документов по ККУ и иск в суд на инспектора для компенсации морального ущерба выраженного в душевных страданиях и приведших к изменению обычного способа жизни. А после двух выигранных судов жалобу в органы с приложением решений судов и анализом отменённых протоколов этим инспектором в реестре судебных решений (http://www.reyestr.court.gov.ua/Page/1) и с требованием привлечь к дисциплинарной ответственности. Устройте ему законодательную трёпку.... Если во всём своего не добьётесь он Вас запомнит и маловероятно что будет мстить. Ему дороже будет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 мар 2013, 19:28 
Постоялец

Хочу почути думки: яка доля цього протоколу, які можуть бути наслідки, що потрібно писати і куди надсилати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 мар 2013, 00:06 
Новобранец

Shooter
Відміняй через суд...
П.С. Треба було на місті балакати і доказувати тепер пізно... :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа