Вчора їздив у Франківськ по справам, туди - через Рогатин, назад - через Долину. Проїхав Стрий, перед постом ДПС у Добрянах по звичці пригальмовую (там знак 50) ззаду чувак на нельвівських номерах починає мене обганяти (там суцільна, але її не було видно під снігом, а на знаки хлоп явно не дивився). На посту аншлаг - штук 5 гайців пиняють всіх підряд. Спинили хлопа, що мене обігнав, мене також. Стою чекаю, підходить до мене лєвий гей (не то, що пиняв), далі діалог:
Г: інспектор Бойко, скажіть, Вас обганяли щойно на перехресті?
Я: ні не було такого.
Г: чому ви мені брешете?
Я: що ви собі дозволяєте, як ви говорите, документи ваші і причина зупинки
Г: та я не так, щоби, просто запитаюсь і взагаля то не я вас пиняв, а другий, щасливої дороги.
іде до іншої машини. Я починаю сигналити шо дурний і кричу йому щоб вертався сюди
І: будь-ласка, їдьте, щасливої дороги! (сама ввічливість)
Я: так просто не буде, документи, ви ж звернулись до мене, виконуйте Ст 5 Закону про міліцію
І: я вибачаюсь, вас не затримую, їдьте собі з Богом, всі ми люди
Я: ніфіга, кличте свого колєгу, я хочу на нього скаргу написати за безпідставну зупинку\
потім інспектор ще десь хвилину щось говорив щодо операції "Рубіж", про те, що зупиняв не він а і. Коломієць, питався, чого я так принципово відношусь до геїв і попросив вибачення за те, що сказав, що я брешу (я мабуть не розгледів
)
Я собі поїхав дальше, мужик, що обганяв поїхав теж. Не знаю, чи давав хабар, чи відмазався, порушення 100%, але чи були в геїв докази хз. Давно такого ввічливого гея не видів. Певно лякають їх по троху, хз чого мене так напудився після мого впевненого тону і ссилки на статтю Закону.