Текущее время: 01 дек 2024, 22:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 28 дек 2012, 20:37 
Постоялец

Тема, відео знаходться тут:
viewtopic.php?f=76&t=24842

Порадьте що робити далі!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 дек 2012, 21:43 
Борец

Shooter писал(а):

Порадьте що робити далі!

Порушення було 24.09.2012? принаймі на реєстраторі та дата.
Вже вийшло 3 місяці з дня скоєння правопорушення, згідно КУпАП не мають права притягувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 дек 2012, 18:10 
Постоялец

deltrix писал(а):
Shooter писал(а):

Порадьте що робити далі!

Порушення було 24.09.2012? принаймі на реєстраторі та дата.
Вже вийшло 3 місяці з дня скоєння правопорушення, згідно КУпАП не мають права притягувати.

Дата правильна! Але коли ми писали скаргу, написали щоб нас повідомили про прийняте рішення у визначений законом термін! Відповіді не було. Відповідно невідомий результат по протоколу, чи винесли постанову, чи ні... Вони ж можуть винести постанову, не повідомити, і відразу на виконавчу. Нам сюрпризи на дорозі не потрібні ))
Може якись інфозапит надіслати в ДАІ Івано-Франківської Області, Тисменицький Район?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2012, 01:20 
Постоялец

Можеш ы на Львів написати, інфо запит чи числяться за авто якій неоплачені штрафи в базі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2012, 17:59 
Постоялец

Напишіть зразок інфо запиту. Треба переконатись що все ОК!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 дек 2012, 23:26 
Постоялец

ось зразок запиту в виконавчу службу про наявність відкритих проваджень:
Цитата:
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію», державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.

На підставі цього, а також керуючись ст. 32, 32, 33 Закону України «Про інформацію»,
ПРОШУ
в передбачений законом строк письмово повідомити мене про наявність чи відсутність відкритих виконавчих проваджень в справах про адміністративні правопорушення відносно мене. В разі наявності відкритих проваджень, прошу надати інформацію:

-про дату скоєння мною порушень;
-джерело таких відомостей - копії протоколів та постанов про притягнення мене до адміністративної відповідальності та накладення стягнення у вигляді штрафу;
-копії постанов про відкриття виконавчого провадження.
-Підтвердити факт дотримання законності, а саме чи були дані провадження відкриті з дотриманням вимог п.4 ч.1 ст.21 ЗУ «Про виконавче провадження».

Дата Підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2013, 23:17 
Постоялец

Щось я забув закрити це питання.
Написав колезі відправити інформаційний запит на адресу [email protected] наступний запит, в копію поставити [email protected]

Цитата:
Начальнику УДАІ ГУ МВС
України у Львівській області
вул.Перфецького, 19, м.Львiв, 79053
_______ Юрій Ігорович
м.Львів, вул.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Відповідно до ст.31 Закону України «Про інформацію», державні органи, які вміщують інформацію про громадян, зобов’язані надавати її безперешкодно і безкоштовно на вимогу осіб, яких вона стосується.

На підставі цього, а також керуючись ст. 32, 32, 33 Закону України «Про інформацію»,
ПРОШУ
в передбачений законом строк письмово повідомити мене про наявність чи відсутність відкритих виконавчих проваджень в справах про адміністративні правопорушення відносно мене. В разі наявності відкритих проваджень, прошу надати інформацію:

-про дату скоєння мною порушень;
-джерело таких відомостей - копії протоколів та постанов про притягнення мене до адміністративної відповідальності та накладення стягнення у вигляді штрафу;
-копії постанов про відкриття виконавчого провадження.
-Підтвердити факт дотримання законності, а саме чи були дані провадження відкриті з дотриманням вимог п.4 ч.1 ст.21 ЗУ «Про виконавче провадження».

Дата

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2013, 23:32 
Постоялец

Shooter, цей запит треба в виконавчу службу відправляти, а не в ДАІ. Для ДАІ треба переробити, вони виконавчими провадженнями не займаються

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 янв 2013, 23:37 
Постоялец

в ДАІ відправ такий запит:
Цитата:
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

ПРОШУ
в передбачений законом строк письмово повідомити мене про наявність чи відсутність станом на 12.01.2013р. складених відносно мене матеріалів про адміністративні правопорушення. В разі наявності таких матеріалів прошу надати письмово інформацію:

-про дату скоєння мною адміністративних порушень;
-повідомити мене, чи передано дані матеріали у Державну Виконавчу Службу для відкриття виконавчого провадження

Дата Підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа