Текущее время: 02 дек 2024, 00:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 ноя 2012, 14:45 
Постоялец

Сидів вчора на роботі, десь в 12-й годині вбігає до мене на роботу товариш. Весь трясеться, каже позич 2 тисячі грн на 2-3 дні. Я запитую, що сталося. Каже Кобра зупинила, тут на сусідній вулиці біля тебе, дали дихнути в трубку, сказали що п'яний. Я кажу: заспокійся і все по порядку розкажи: яка Кобра, який патруль, регіон? Він каже біла Октавія , 14-й регіон. Також розповів, що забрали в нього водійські, і дав їм 900 грн, сказали ще 2000 грн шукати! Я кажу то ніяка не Кобра, ходи зараз розберемся. Мені від цього стало дуже дико, за 5 хв подзвонив співробітник і розповів, що неподалік роботи стоїть патруль 0537, і безпричинно абсолютно всіх підряд зупиняють, організували собі такий а-ля блок-пост, як в 43-му. Зупиняли всіх хто їхав в обидві сторони. Я з товаришем відправився туда. По дорозі він мені розповів, що задували його вже вставленим мундштуком в драгер. Я пояснив йому, що це чистої води фальсифікація 130-ї. Порушення процедури, а якщо є порушення, то результат вважається недійсним.Розяснив, що мав бути складений протокол, 2-ва свідки, перед цим мали бути первинні ознаки, все як написано в наказі 400/666. І що це взагалі не Кобра, а зальотні "Буськи" зі стац. поста, які вирішили побєспрєдєльнічати. Задача стояла не проста, вирвати назад 900 грн і забрати водійські права. Йти нагло в атаку і казати, що віддайте водійські, які ви викрали по доброму і 900 грн не було сенсу, на камеру вони звичайно включили б мороз і сказали що нічього не брали в водія, я вирішив просто підійти і познімати. Мене впізнав Баган , нагрудний знак ЛВ 0524, як описував його Пішохід: це не інспектор, а хам і брехун. Коли я підійшов з телефоном, бо реєстратор в автомобілі, а автомобіль в гаражі, то той самий ЛВ 0524, з яким я 1-н раз пересікався(він тоді також займався беспрєдєлом, відео я викладав на форум) почав говорити: Добрий день, добродію. Ходіть до нас, поспілкуємся. Я сказав, шо це не встановлене місце для переходу, і порушувати ПДР 4.7 немаю бажання. Його репліка : Я вам дозволяю. На що я сказав , що не буду переходити дорогу. Я відразу розкусив їхні плани, якщо я б перейшов, вони б інкримінували мені порушення ПДР 4.7. і склали б протокол на 51 грн. Я включив камеру трошки запізно, але як тільки я навів на них телефон, вони почали шептатися між собою: він нас знімає, що будемо робити. Той самий який вів зі мною діалог і впізнав мене ще з тої останої зустрічі місяць тому, скомандував нікого не зупиняти, я проконтролював це допоки вони не почали скручуватися, робота їм зразу перестала клеїтись, за 2 хв вже не було порушників, і не було кого зупиняти , хоча ще пару хв назад всіх зупиняли без розбору, грубо порушуючи Наказ №111, ЗУ Про міліцію, Доручення президента від 01.09.2011 про безпричинні зупинки.Таким чином терор водіїв був припинений, а-ля блок-пост знятий. Коли я побачив, що вони направляються до автомобіля , який стояв з порушенням ПДР 15.9, я пішов до свого товариша, який стояв 200 метрів від мене, і сказав йти до них. Вони побачили , що мій товариш зі мною спілкується, і коли він підійшов , вони попросили його присісти в автомобіль. В автомобілі запропонували йому простий шлях вирішення конфлікту, вони повертають йому 900 грн і водійські, а за це він мав мене попросити не розповідати ніде про інцидент, і не закидати відео в інет. Мій товариш мене просив про це , проте , я йому пояснив, що за таке таких "інспекторів" садити треба.

П.С. Сорі за якість відео(виставив трохи погану якість на телефоні)
Буду при собі носити реєстратор.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 ноя 2012, 15:33 
Борец

West_Lv писал(а):
І що це взагалі не Кобра, а зальотні "Буськи" зі стац. поста, які вирішили побєспрєдєльнічати.

якщо такі випадки трапляються, пиши в л.с. їхнього мудака командира прийдеться віддячити по хлопськи.

відео не інформативне.
Баган має вже 2 історії за дуже короткий проміжок часу,по них і будуть написані скарги.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 ноя 2012, 18:44 
Борец

І що? Віддали 900 грн і посвідчення?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 ноя 2012, 19:22 
Постоялец

Yorgens писал(а):
І що? Віддали 900 грн і посвідчення?

Вони побачили , що мій товариш зі мною спілкується, і коли він підійшов , вони попросили його присісти в автомобіль. В автомобілі запропонували йому простий шлях вирішення конфлікту, вони повертають йому 900 грн і водійські, а за це він мав мене попросити не розповідати ніде про інцидент, і не закидати відео в інет. Мій товариш мене просив про це , проте , я йому пояснив, що за таке таких "інспекторів" садити треба.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 12:08 
Постоялец

Відео просто піздець, мало того, що нічого не видно щей незрозуміло хто кого знімає, навіть невинний запит немає про, що писати.Дивно мені, що геі віддали 900гр. могли просто на хуй постати і все.І питання ,навіщо він взагалі геям давав ці гроші, може дійсно від нього був запашок?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 14:53 
Постоялец

Shark32 писал(а):
Відео просто

сшарк32, скажи ты сам занюхал или с помощью какогото "..то ...того" прибора?
С перепугу дают, бывает такое.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 14:57 
Постоялец

Якби був запашок, як б не підписувався за людину!!! А так його почали пресувати морально, що заберуть службовий автомобіль на штрафмайданчик,якщо не дасть дєнєг, а-ля блок-бост організували!!!За якісь відео, я написав, що вибачаюсь!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 17:03 
Борец

West_Lv ти на вірному шляху,це початок,трохи піднатаскаємо і буде новий боєць,не все так погано. 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 18:36 
Постоялец

Будемо пробувати воювати з бидлятиною під навзою ДАЇ!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 18:45 
Постоялец

West_Lv писал(а):
Будемо пробувати воювати з бидлятиною під навзою ДАЇ!!!

Друг хоч подякував?)
ППц який в нас народ переляканий,відео непоказувати і нерозказувати такої комедії :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 ноя 2012, 19:04 
Постоялец

Товариш, звичайно що подякував! "Інспектора" думали, що я зняв як вони зупиняли всіх підряд. Я йому пояснив, що таких "інспекторів" треба садити, це не інспектора, а оборотні в погонах!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2012, 02:53 
Постоялец

West_Lv писал(а):
Товариш, звичайно що подякував! "Інспектора" думали, що я зняв як вони зупиняли всіх підряд. Я йому пояснив, що таких "інспекторів" треба садити, це не інспектора, а оборотні в погонах!

И сажать его будут сотрудники "Беркут", которые облили машину кислотой.
Мда.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 ноя 2012, 11:27 
Борец

Де це було? В таких випадках треба через розсилку всіх повідомляти. Можна було в 102 подзвонити і написати заяву на тих уродів. Їм би то ой-як дорого обійшлось.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа