Текущее время: 02 дек 2024, 00:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 16:27 
Борец

ДАІ Львова - оформляють п'яного пішохода. Під час розмови інспектор себе поводив адекватно по відношенню до Дорожнього контролю, що вже є позитивом.
Ми вирішили не втручатися та не заступатися за порушника, оскільки реально він був повний алканафт, кінця історії незнаємо оскільки не було часу займатися тим.
Пішоходу світив штраф 130-170 грн., а їх було зразу двоє.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 18:45 
Новобранец

Мрія ідіота щоб ДАІ зайнялось і пішоходами теж, принаймні самими одіозними порушниками. Ото вже не думав, що вони до цього можуть "снізойті". :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 19:25 
Борец

бред какой-то, какая разница пьяный или нет? пешеходу ходить пьяному никто не запрещает, какое освидетельствование??

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 19:33 
Постоялец

Він учасник дорожнього руху як і водій, тому і покараний має бути відповідно ! Ну, а реально, давайте будемо п"яні по-тротуарах гасати і віднюкуватись шо я ж не на дорозі, а на тротуарі... :|

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 19:56 
Постоялец

В мене була ситуація, коли п'яний велосипедист впав на проїжджу частину, практично перед автомобілем, за метрів 10-ть. В даній ситуації дії інспектора оправдані. Якщо б він просто йшов по тротуарі, то хай собі ходить пяний, а він переходив трьохполосну дорогу, де йому заманеться. І ще й з магазину(судячи з того, що він ставив на партульний автомобіль банку з буряками, напевне на закуску брав))), а це громадське місце, тому його порушення, окрім порушення ПДР 4.7, ще підпадає і під ст. 178 КУПАП.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 20:38 
Постоялец

А ще є п"яні які пробують ходити вночі по залізничних коліях.
Інспектору Лісовцю +1, вміє він спілкуватися на відеокамеру ДК :-)
Добре що підібрав алконавта, наступного дня алконавт може задумається чи піти напоперек чи піти по пішохідному і зекономити 5 пляшок горілки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 20:55 
Постоялец

Інспектор Лісовець,перший герой Славіка (Конна міліція)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 21:04 
Постоялец

Ігор Миронович знову обисрався!!!Ничого не міняється тільки коней на авто поміняли!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 21:14 
Постоялец

Я думаю, якби не було ДК , то все закінчилось б стандартно, вибили 50 грн і розійшлись в різні сторони, хоча можливо воно так і закінчилось, відео кінця історії ми не маємо! Хоча на камеру Лісовець все гарно і правильно розповідав.

Последний раз редактировалось West_Lv 12 ноя 2012, 21:26, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 21:21 
Борец

Topper писал(а):
Він учасник дорожнього руху як і водій, тому і покараний має бути відповідно ! Ну, а реально, давайте будемо п"яні по-тротуарах гасати і віднюкуватись шо я ж не на дорозі, а на тротуарі... :|

ты заболел? по какой статье покараний? :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 23:28 
Новобранец

Доречі дуже цікава ситуація, цікавить метод притягненя до відповідальності, вот каже йдем на експертизу, а я відмовляюся, виписує мені той штраф,пише відмову, дальше шо?

Перехід дороги пішоходом на червоний сигнал світлофора, у невстановлених місцях або безпосередньо перед ТЗ, невиконання інших правил дорожнього руху штраф 51-85 грн

Порушення, вчинені пішоходами, велосипедистами і погоничами тварин у стані сп’яніння штраф 136-170 грн

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 ноя 2012, 23:34 
Постоялец

Kyz6ma писал(а):
Доречі дуже цікава ситуація, цікавить метод притягненя до відповідальності, вот каже йдем на експертизу, а я відмовляюся, виписує мені той штраф,пише відмову, дальше шо?

Перехід дороги пішоходом на червоний сигнал світлофора, у невстановлених місцях або безпосередньо перед ТЗ, невиконання інших правил дорожнього руху штраф 51-85 грн

Порушення, вчинені пішоходами, велосипедистами і погоничами тварин у стані сп’яніння штраф 136-170 грн

Здається нюансів у разі відмови пішохода від мед. експертизи нема прописаних, тому при відмові на відміну від водіїв він не може автоматично бути признаним нетверезим, заставити при його небажанні пройти експертизу його так само неможуть. Якщо б він відмовився проходити експертизу, максимум щоб дали 51 грн, а так крутануть по повній, бо на експертизу його точно розвели.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2012, 00:21 
Новобранец

Ну то зрозуміло, але вот цікаво подальша доля потокола? як буде стягуватись той штраф??? і чи будуть через 51грн займатись там різні служби??
Та і думаю гаішонові самому буде взападло писати на якогось пяного мудака протоколи, скоріш за все ефект бистрого развода, паро гривень зрубати і поїхати дальше:)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2012, 00:40 
Постоялец

Я цікавився цією схемою, ДАІшників пресують кожного місяця здавати для статистики паро пяних пішеходів. Відпрацювання в них якесь таке "пяний пішехід", штраф смішний а мінінгіту куча а норму здати всеодно теба. Я бачив коли вони дісно пяних і буйних привозили і тратили на них по годині часу це все піар для статистики мицака, в кінці року якшо допрацює оприлюднить дані і скаже який він молодець.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 ноя 2012, 12:06 
Постоялец

Имеет ли пешеход машину?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа