Текущее время: 29 ноя 2024, 23:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 окт 2012, 09:41 
Постоялец

11.10.2012 Рухався по роботі, перебуваючи пасажиром в автомобілі за межами Львова. На одній з вулиць побачив, як патруль 0537,займається бєзпрєдєлом. Патрульний автомобіль 0537 стояв з грубим порушенням ПДР (15.9, 15.10) без ввімкненого проблискового маячка синього кольору на перехресті, ше й на зупинці громадського транспорту. Зупиняли абсолютно всі автомобілі, які рухилася в обидві сторони.Назбирали по 10 автомобілів з кожної сторони. Бо вони не в Львові і думають шо можна займатися бєзпрєдєлом і не нагряне ДК. Наш автомобіль був також зупинений. Інспектор , який підійшов не представився, не назвав ні звання, ні прізвища , ні причини зупинки та суть скоєного правопорушення, одразу сказав: Добрий День, Документи. Водій, який знаходився за кермом , старший чоловік відразу передав йому документи, так як від нього вимагав цей оборотень в погонах. Я як людина, яка бачить що це бєзпрєдєл, почав вимагати в інспектора його службове посвідчення, щоб знати що це за інспектора, які займаються повним бєзпрєдєлом. На що інспектор почав розказувати байки Крилова, що я йому заважаю працювати. Я вирішив вийти з автомобіля , шоб зняти все ж таки на телефон цього бєзпрєдєльщика і прикрити цю лавочку. Він далі провжував одне і те саме, як ніби його заклинило: Не заважайте працювати ( тобто , шоб я не мішав йому займатися бєзпрєдєлом), але я наполягав на свому, назвати причину зупинки і суть скоєного правопорушення. Він відбурчав собі під ніс: Відпрацювання))) Не побачивши нагрудного значка , я запитав: Інспектор де нагрудний значок ? Він далі як робот продовжував: Не заважайте працювати. Тоді я ще раз наполіг на тому, шоб він сказав де ж його нагрудний значок. З острахом інспектор відкрив жилетку під якою був схований нагрудний значок ЛВ 0524. Я зачитав номер значка на мобільний. Інспектор, як обшпарений почав бігти до мене кричачи: Ваша фамілія , ваша фамілія, кинувши в автомобіль з боку водія документи. Я ж звичайно вимагав його службове посвідчення. Повторив це декілька разів, інспектор не маючи що сказавти, бо повністю проігнорував ст. 5 ЗУ "Про міліцію", запхав голову в автомобіль зі сторони пасажира ))) і запитав у водія чи є поліс цивільного страхування. Знову порушив закон, оскільки поліс пред'являється згідно Закону про Обов'язкове цивільне страхування наземних транспортних засобів лише в випадку порушення ПДР , або при ДТП. Потім інспектор ЛВ 0524 зробивши жалісне лице ) сказав: А ви хоть знаєте кого шукають )) почав розказувати казки про те як круто ДАЇ займається оперативно-розшуковою діяльністю ))) Хоча до ОРД ДАІ не має жодного відношення, тобто ДАІ не є суб'єктом ОРД взагалі !!! Я нагадав інспектору про доручення Президента від 01.09.2011 про безпричинні зупинки і статтю 11, пункт 21-1 ЗУ "Про Міліцію", на що інспектор не мав що сказати далі теревенив біліберду про стрільця з Каравану, щоб хоть якось оправдати свої повністю протизаконні дії! Оскільки водій дуже поспішав по роботі , ми поїхали далі... Був би я в той час за кермом, для цього інспектора ця зустріч закінчилась б скаргою, як мінімум, а я максимум, глянув б до чого договрився б інспектор. За 10 хв проїжав ще раз на тому місці інспекторів і слід простиг , хтіли за 10 хв бабла натовки і втікти. Повний бєзпрєдєл.
Прошу дивитися відео

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 окт 2012, 12:32 
Постоялец

Катай заяву на інспектора але відсилай на головне управління МВС у Львівській обл. судячи по сюжету ти розбираєшся в законодавстві. Не дай йому це профілонити :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 окт 2012, 13:13 
Постоялец

тут розумієш, Маркіян, в чому справа, вони залетіли на кінець міста з Київської траси, в місто не заїжали , стали і почали шакалити! Поназупиняли по 10 машин з 2-х сторін, значки поховали і вішають лапшу на вуха шо вони когось шукають, або в нас відпрацювання міста )) Насправді їхня ціль нарубати бабла за 10 хв. і поїхати далі на Львів. Часто коли вони за межами Львова в райцентрах, вони почувають себе повністю безнаказаними, незалежно від взводу чи то взвод Оверка чи Квітки чи інший. Неодноразово помічав що шакалять по одному, без напарника, зупиняють де попало, тим самим створючи аварійно-небезпечні ситуації(спуски, підйоми), доганяють перекривають дорогу і т.д., а шоб стояти без порушень ПДР, то в них не виходить ніколи. Коли зупиняють, то не представляють , а зразу Добрий День, документи! Не раз приходилось чути і таке вітання: Добрий День, ДАІ області вітає вас)) Ні звання, ні прізвища ніколи не кажуть, документи не показують. Коли хтось запитує причину зупинки кажуть: оперативно-розшукові заходи)), відпрацювання міста, а одного разу почув вибухи в Дніпропетровську))). Наразі з ними не стикався, як водій, не зупиняють, так як я недавно за кермом, то ще не приходилось. На ДК вже 1,5 роки. Виїхав на дорогу вже повністю підготовленим. Вот ше одне відео, як шакалили цього року, те що попало на реєстратор, відео не моє, але було тут же. Був би в той час я за кермом то б писав заяву, відносно свого відео. Питання: якщо я був пасажиром, чи можу я писати якісь заяви, адже зупиняли не мене, а водія, який був в той час за кермом?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа