Текущее время: 02 дек 2024, 04:53

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 21 июн 2012, 08:58 
Постоялец

Yorgens писал(а):
Але знаючи специфіку того перехрестя ;) , пильную свій лівий бік.

за що і йде мова, бо "пацани" можуть просто на швидкості валити прямо з лівого ряду

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 10:35 
Постоялец

Yorgens писал(а):
Але дуже багато повертають ліворуч і так само встають на зустрічну колію.

Так що виходить , автомобілі які повертають ліворуч ,їдуть прямо або повертають праворуч всі повинні стояти в крайній правій полосі на світлофорі? Повний дибілізм ситуаціїї.
Може зробити офіційний запит з прив'язкою фотографій? На даному світлофорі нереально повернути ліворуч , не ставши на колію протилежного руху трамваю...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 11:09 
Прохожий

В мене немає змоги проглянути відео, але я щось не дуже розумію проблеми...
Щоб не виїжджати на зустрічну колію, то водіям слід ставати якомога лівіше. Там навіть є пунктирна розмітка (здається 1.7). Я особисто постійно стаю між нею і трамвайною колією зустрічного напрямку і нічого не порушуючи повертаю ліворуч. Там місця хватає для ширини авто щоб не заїжджати на зустрічну колію. Більшість водіїв цієї розмітки не зауважує і стає на зустрічну колію і з неї повертає ліворуч. Як на мене потрібно бути більш уважнішими.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 22 июн 2012, 17:31 
Постоялец

Sentinel писал(а):
В мене немає змоги проглянути відео, але я щось не дуже розумію проблеми...
Щоб не виїжджати на зустрічну колію, то водіям слід ставати якомога лівіше. Там навіть є пунктирна розмітка (здається 1.7). Я особисто постійно стаю між нею і трамвайною колією зустрічного напрямку і нічого не порушуючи повертаю ліворуч. Там місця хватає для ширини авто щоб не заїжджати на зустрічну колію. Більшість водіїв цієї розмітки не зауважує і стає на зустрічну колію і з неї повертає ліворуч. Як на мене потрібно бути більш уважнішими.

Спочатку треба відео переглянути. Проблема не стільки в повороті ліворуч. Водія зупинив гайдон , коли той їхав по Замарстинівській прямо , ніби по зустрічній колії трамвая. Постійно їхати ще лівіше від колії думаю буде проблематично , так як дорога завузька для роз'їзду двох машин , та й дорога там дуже "красива"...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа