пішохід писал(а):
aphalin писал(а):
Який може бути протокол по ст. 124 КУпАП, якщо кримінальна справа порушена.
на основі чого порушена крмінальна справа
порушення ПДР,ЩО ПРИЗВЕЛО ДО дтп......ТОБТО ЗА ПОРУШЕННЯ пдр треба комусь відповідати.....протоколи мають бути.......
Як мені пояснив слідчий - кримінальна справа порушується автоматично, якщо при ДТП є тяжкі наслідки, або загибель людини... А от закрити порушену кримінальну справу виявляється не дуже просто... Я йому пропонував закрити за відсутністю доказовоі бази, або за відсутністю складу злочину, але він відповів що зараз так не можливо закрити справу тяжкого дтп... Сказав що в будь якому разі потрібно встановити винного.... Перша слідча сдогатка була, що ми нібито за 70 метрів до законого розвороту, почали розворот посеред дороги, із порушенням пдд, перетин подвійної осівої... І ця версія булаб визнана вірною, якщо б я не вийшов із коми, та не дав би покази як було на справді... Але я дуже довго приходив до тями, та вчися ходити та розмовляти, коли я прийшов до РОВД вже ніякої доказової бази у слідчих не було, тому що їх попередники які звільнилися з органів, допустили невиправні помилки по цій справі... Тому і досить йде розслідування цієї справи...