Текущее время: 21 июл 2025, 20:48

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2442 ]  На страницу Пред.  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 163  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Кривой Рог
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 10:37 
Борец

Хреново что общую фотку не заделали! :cry:
Сходняк по количеству активистов был самый плодотворный!
Подписали бы, обозначили кто и где! ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 10:49 
Борец

sanja1908 писал(а):
Хреново что общую фотку не заделали! :cry:
Сходняк по количеству активистов был самый плодотворный!
Подписали бы, обозначили кто и где! ;)

в след раз сделаем ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 10:50 
Борец

Aver писал(а):
в след раз сделаем ;)

А Максу бан на сколько влепили?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 12:03 
Борец

Вот что получилось!
Что то может добавить или на оборот убрать?

Начальнику Криворізького відділу ДАІ
Підполковнику ПАНЧЕНКО Н. А.
50000 Днепропетровская область
Кривой Рог, ул. Волгоградская, 11

г-н ***********
50042 Днепропетровская область
Кривой Рог

СКАРГА

07 мая 2011р., приблизно о 1 ночі, рухаючись на автомобілі ДЕО Ланос, гос. номер ****** по вулиці Українській в напрямку вулиці Таманської мене було зупинено співробітником державної патрульної служби прапорщиком Пугач, номер нагрудного значка
Зазначений співробітник представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону України „Про вказані відомості про нього стали вже у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, п.2.14 ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання прапорщику Пугач, то отримав відповідь: «автомобіль перебуває у розшуку», на прохання показати орієнтування на мою машину, тим самим обґрунтувати підозру з боку співробітника державної патрульної служби прапор-щиком Пугач, мені було грубо відмовлено.
Після перевірки документів, прапорщик Пугач без видимих на те причини зажадав відкрити капот для звірки вузлів і агрегатів, при цьому звірка відбувалася з моїми документами, а не з документами на орієнтування як було сказано зі слів прапорщика Пугач.
Всі дії співробітника державної патрульної служби прапорщика Пугач були зняті на відео камеру.
На підстави вищесказаного, вважаю що дій зазначеного співробітника є незаконними з таких підстав:
У відповідності до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ (затверджено Постановою КМ України 14 квітня 1997 р. N 341), а саме пп..5 п.5 зазначеного Поло-ження, Державтоінспекція право:
5) зупиняти транспортні засоби у разі порушення вимог правил, норм та стандартів забезпечення без-пеки дорожнього руху, наявних ознак, що свідчать про технічну несправність або забруднення довкіл-ля, а також у разі наявності даних про те, що вони використовуються з протиправною метою
Як видно з наведеного, цей перелік вичерпним. Ніяких інших підстав для зупинки транспортного засобу зазначене Положення не знає.
Так як, орієнтування на мій автотранспорт надано не було, то наявності даних про те, що вони викори-стовуються з протиправною метою
У відповідності до ст..11 Закону України „Про право:
2) перевіряти у громадян при у вчиненні правопорушень
документи, що посвідчують особу, а також документи, для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд, контроль за виконанням яких покладено на
Тобто єдиною підставою для перевірки документів особи може бути підозра громадянина у вчиненні правопорушення.
Мені про будь-які підозри у вчинені правопорушення співробітником повідомлено не було.
У відповідності до п.3.3 з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України (затверджено Наказом МВС 13.11.2006 N 1111), завданням ДПС зокрема:
7.1.2. Організовувати безпечний та безперешкодний процес
дорожнього руху.
Очевидно, що безпричинні або з тих причин, що не передбачені законодавством, зупинки транспортно-го засобу, порушують законодавство, нормативні документи, регулюють діяльність підрозділів ДПС та МВС взагалі, а також порушують права, як учасника руху.
На підставі викладеного, керуючись ст.32, 47 Закону України „Про звернення громадян”,
ПРОШУ:
1) Дати об'єктивне пояснення діям прапорщика Пугача відповідно до чинного Законодавства України.

2) Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.33 Закону України „Про звернення громадян”.
___ ________ 20___ р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 12:59 
Борец

sanja1908 писал(а):
Aver писал(а):
в след раз сделаем ;)

А Максу бан на сколько влепили?

завтра разбанят

насчет скарги я не уверен, может макс завтра подскажет
Цитата:
Начальнику Криворізького відділу ДАІ По-моему панченко не начальник а заместитель

г-н ***********
Кривой Рог

СКАРГА

07 мая 2011р., приблизно о 1 ночі, рухаючись на автомобілі ДЕО Ланос, гос. номер ****** по вулиці Українській в напрямку вулиці Таманської мене було зупинено співробітником державної патрульної служби прапорщиком Пугач, номер нагрудного значка
Зазначений співробітник представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону України „Про вказані это что-то не понятня,какого закона украины?відомості про нього стали вже у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, п.2.14 ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання прапорщику Пугач, то отримав відповідь: «автомобіль перебуває у розшуку», на прохання показати орієнтування на мою машину, тим самим обґрунтувати підозру з боку співробітника державної патрульної служби прапор-щиком Пугач, мені було грубо відмовлено.
Після перевірки документів, прапорщик Пугач без видимих на те причини зажадав відкрити капот для звірки вузлів і агрегатів, при цьому звірка відбувалася з моїми документами, а не з документами на орієнтування як було сказано зі слів прапорщика Пугач.
Всі дії співробітника державної патрульної служби прапорщика Пугач були зняті на відео камеру.видео надо приложить, я дам позже видео
На підстави вищесказаного, вважаю що дій зазначеного співробітника є незаконними з таких підстав:
У відповідності до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ (затверджено Постановою КМ України 14 квітня 1997 р. N 341), а саме пп..5 п.5 зазначеного Поло-ження, Державтоінспекція право:это я не знаю что такое, но это написано в ст.11 п 21 ЗУ "О милиции"
5) зупиняти транспортні засоби у разі порушення вимог правил, норм та стандартів забезпечення без-пеки дорожнього руху, наявних ознак, що свідчать про технічну несправність або забруднення довкіл-ля, а також у разі наявності даних про те, що вони використовуються з протиправною метою
Як видно з наведеного, цей перелік вичерпним. Ніяких інших підстав для зупинки транспортного засобу зазначене Положення не знає.
Так як, орієнтування на мій автотранспорт надано не було, то наявності даних про те, що вони викори-стовуються з протиправною метою
У відповідності до ст..11 Закону України „Про право: опять непонятно,но это пункт 2 ст 11 ЗУ "О милиции"
2) перевіряти у громадян при у вчиненні правопорушень
документи, що посвідчують особу, а також документи, для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд, контроль за виконанням яких покладено на
Тобто єдиною підставою для перевірки документів особи може бути підозра громадянина у вчиненні правопорушення.
Мені про будь-які підозри у вчинені правопорушення співробітником повідомлено не було.
У відповідності до п.3.3 з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України (затверджено Наказом МВС 13.11.2006 N 1111), завданням ДПС зокрема: приказ 1111 отменен,вместо него 111, так что перепроверь пункты
7.1.2. Організовувати безпечний та безперешкодний процес
дорожнього руху.
Очевидно, що безпричинні або з тих причин, що не передбачені законодавством, зупинки транспортно-го засобу, порушують законодавство, нормативні документи, регулюють діяльність підрозділів ДПС та МВС взагалі, а також порушують права, як учасника руху.
На підставі викладеного, керуючись ст.32, 47 Закону України „Про звернення громадян”,
ПРОШУ:
1) Дати об'єктивне пояснення діям прапорщика Пугача відповідно до чинного Законодавства України.

2) Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.33 Закону України „Про звернення громадян”.
___ ________ 20___ р.

а так вроди все норм

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2011, 16:43 
Новобранец

Начало сделай так
Я, громадянин України Іванов Іван Іванович
и вместо нагрудного значка напеши нагрудний жетон №...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 07:23 
Борец

Вот немного подправил!

Начальнику Криворізького відділу ДАІ
г-н *********
Кривой Рог

СКАРГА

Я, громадянин України "Ф.И.О." 07 мая 2011р., приблизно о 1 ночі, рухаю-чись на автомобілі ДЕО Ланос, гос. номер ****** по вулиці Українській в напрямку вулиці Тамансь-кої мене було зупинено співробітником державної патрульної служби прапорщиком Пугач Д. С., нагрудний жетон № ДН0386.
Зазначений співробітник представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону України «Про міліцію». Вказані відомості про нього стали вже відомі у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, та п.2.14 ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання прапорщику Пугач Д.С., то отримав відповідь: «автомобіль перебуває у розшуку», на прохання показати орієнтування на моє авто, тим самим обґрунтувати підозру з боку співробітника державної патрульної служби прапорщиком Пугач Д.С., мені було грубо відмовлено.
Після перевірки документів, прапорщик Пугач Д.С. без видимих на те причини, зажадав відкрити капот для звірки вузлів і агрегатів, при цьому звірка відбувалася з моїми документами, а не з документами на орієнтування як було сказано зі слів прапорщика Пугач Д.С.
Всі дії співробітника державної патрульної служби прапорщика Пугач Д.С. були зняті на відео камеру.
У відповідності до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ (затверджено Постановою КМ України 14 квітня 1997 р. N 341), а саме пп.5 п.5 зазначеного Положення, Державтоінспекція право:
У відповідності до пп.2 ст.11 Закону України «Про міліцію» Про право:
2) перевіряти у громадян при у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують особу, а також документи, для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд, контроль за виконанням яких покладено на міліцію.
У відповідності до п.3.2 з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС (затверджений наказом Міністерства внутрішніх справ України від 27 березня 2009 року N 111), завданням ДПС зокрема:
3.2. Забезпечення безпечного й безперебійного руху транспортних засобів.
Очевидно, що безпричинні або з тих причин, що не передбачені законодавством, зупинки транспортно-го засобу, порушують законодавство, нормативні документи, регулюють діяльність підрозділів ДПС та МВС взагалі, а також порушують права громадянина України, як учасника руху.

ПРОШУ:

1) Дати об'єктивне пояснення діям прапорщика Пугача Д.С. відповідно до чинного Законодавства України.

___ ________ 20___ р.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 12:06 
Новобранец

В конце еще допиши:
Вищевикладенні обставини може підтвердити відеозапис(напишеш на я кому носії наприклад CD-R TDK p.s. желательно в двух-трех экземплярах и укажи колличество экземпляров...) який долучаю до данної скарги.

ПРОШУ:
Притягнути до дисциплінарної відповідальності Пугача Д.С.(добавь новым пунктом или допиши в 1).)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 12:39 
Борец

Короче по совету активистов ДК, решил первой бумагой запустить ИНФОРМАЦИОННЫЙ ЗАПРОС, после ответа уже буду смотреть писать жалобу в прокуратуру или нет!
Сам инфо запрос выглядит так:

Начальнику відділу ДАІ з ОАТ м. Кривий Ріг
та АТІ підпорядкованого УДАІ ГУМВС
в Дніпропетровській області
Панченко М.А.
м. Кривий Ріг, ул. Волгоградская, 11

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

Я, громадянин України Ф.И.О. 07 травня 2011р., керуючи автомобілем Daewoo Lanos, гос. номер АЕ****, був зупинений на вулиці Українській, співробітником держав-ної патрульної служби прапорщиком Пугач Д. С., нагрудний жетон № ДН0386.
Зазначений співробітник представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону Украї-ни «Про міліцію». Вказані відомості про нього стали вже відомі у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, та п.2.14 ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання прапорщику Пугач Д.С., то отримав відповідь що автомобіль схожий на мій знаходиться в розшуку.
На прохання показати орієнтування на моє авто, тим самим обґрунтувати підозру з боку співробіт-ника державної патрульної служби прапорщиком Пугач Д.С., мені було грубо відмовлено.
Взявши мої документи інспектор довго їх вивчав, після чого знову ж таки необґрунтовано зажадав відкрити капот мого авто, для звірки вузлів і агрегатів.

Згідно зі ст. 40 Конституції України всі мають право направляти індивідуальні чи колективні пись-мові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановле-ний законом термін.

Згідно зі ст. 32 Закону України «Про інформацію» під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самовря-дування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення;

Згідно з ст.20 ЗУ Про міліцію
Працівник міліції при виконанні покладених на нього обов'язків керується тільки законом, діє в його межах.

Згідно з Стаття 11. міліція має право
21) зупиняти транспортні засоби в разі наявності даних про те, що він використовується з проти-правною метою; та після зупинки т\з на підставах та у спосіб передбачений законом ( ст.19 консти-туции) України.
2) перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що посвідчують їх осо-бу, а також інші документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд і контроль за виконанням яких покладено на міліцію;

Стаття 3. Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності, ( тобто на вимогах законів, посилання на ПДР та наказ 111 у законі -відсутні.)

на підставі викладеного

вимагаю:

1. Надати мені письмову інформацію про те що Daewoo Lanos седан червоного кольору, державні номери АЕ3704СЕ. На травень 2011 року перебував у розшуку;
2.Яким документом це підтверджується;
3.Який співробітник доводив до інспектора факт знаходження авто у розшуку у який спосіб це про-водилось, де робилась відмітка про доведення інспектора про орієнтування;
4.Які прикмети розшукуваного автомобіля;
5.Які документи з даними розшукуваного авто, повинні були знаходитись у інспектора;
6.Які саме факти викликали підозру у інспектора у вчиненні мною правопорушення;
7.На яких доказах вони ґрунтовані;
8 Якщо ґрунтовних доказів підтверджуючих підозру нема - чи не є у діях інспектора формальний состав відповідальність за який передбачена ст.365 КК України

Прошу надати повну інформацію по кожному з пунктів.

Последний раз редактировалось sanja1908 11 май 2011, 15:40, всего редактировалось 3 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 12:43 
Новобранец

Вимог очень много я думаю что половину проигнорируют, или вообще не ответят максиму 4-5...
sanja1908
Как ты думаеш?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 12:49 
Борец

Да требований много! Но согласно нового закона об информации, который вступил в ситу с 09.05.11 обязаны дать полный ответ на все интересующие вопросы!
Но чет меня сомнение мучает, что это так и будет!

Думаю завтра отпечатаю и отправлю заказным письмом?

А ты не знаешь Impost Панченко сейчас рулит городским ГАИ или нет?
А то Андрюха который Aver внес сомнения по этому поводу!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 12:56 
Борец

Хотя судя из этих источников knurko.com.ua и krrog.com.ua Панченко все еще у руля!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 13:09 
Новобранец

Щойно звязався з горячою лінією ДАІ у Дніпропетровські області на на мій запит мені задектували:

та АТІ підпорядкованого у ДАІ ГУМВС
Панченко М.А.

ОАТ(Обслуговування адміністративної території)
АТІ(Авто технічної інспекції).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 13:11 
Борец

Impost писал(а):
Щойно звязався з горячою лінією ДАІ у Дніпропетровські області на на мій запит мені задектували:

та АТІ підпорядкованого у ДАІ ГУМВС
Панченко М.А.

ОАТ(Обслуговування адміністративної території)
АТІ(Авто технічної інспекції).

Спасибо! Полная инфа! :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 май 2011, 15:28 
Борец

Impost писал(а):
підпорядкованого у ДАІ ГУМВС

....УДАІ .....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2442 ]  На страницу Пред.  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 163  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа