sanja1908 писал(а):
Aver писал(а):
в след раз сделаем

А Максу бан на сколько влепили?
завтра разбанят
насчет скарги я не уверен, может макс завтра подскажет
Цитата:
Начальнику Криворізького відділу ДАІ По-моему панченко не начальник а заместитель
Підполковнику ПАНЧЕНКО Н. А.
50000 Днепропетровская область
Кривой Рог, ул. Волгоградская, 11
г-н ***********
50042 Днепропетровская область
Кривой Рог
СКАРГА
07 мая 2011р., приблизно о 1 ночі, рухаючись на автомобілі ДЕО Ланос, гос. номер ****** по вулиці Українській в напрямку вулиці Таманської мене було зупинено співробітником державної патрульної служби прапорщиком Пугач, номер нагрудного значка
Зазначений співробітник представився нерозбірливо, на протиріччя вимогам ч.2 ст.5 Закону України „Про вказані это что-то не понятня,какого закона украины?відомості про нього стали вже у процесі подальшого спілкування.
Коли я, забажавши реалізувати своє право, передбачене ч.1 ст.16 Закону України „Про дорожній рух”, п.2.14 ПДР, знати причину зупинки транспортного засобу, задав це питання прапорщику Пугач, то отримав відповідь: «автомобіль перебуває у розшуку», на прохання показати орієнтування на мою машину, тим самим обґрунтувати підозру з боку співробітника державної патрульної служби прапор-щиком Пугач, мені було грубо відмовлено.
Після перевірки документів, прапорщик Пугач без видимих на те причини зажадав відкрити капот для звірки вузлів і агрегатів, при цьому звірка відбувалася з моїми документами, а не з документами на орієнтування як було сказано зі слів прапорщика Пугач.
Всі дії співробітника державної патрульної служби прапорщика Пугач були зняті на відео камеру.видео надо приложить, я дам позже видео
На підстави вищесказаного, вважаю що дій зазначеного співробітника є незаконними з таких підстав:
У відповідності до Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ (затверджено Постановою КМ України 14 квітня 1997 р. N 341), а саме пп..5 п.5 зазначеного Поло-ження, Державтоінспекція право:это я не знаю что такое, но это написано в ст.11 п 21 ЗУ "О милиции"
5) зупиняти транспортні засоби у разі порушення вимог правил, норм та стандартів забезпечення без-пеки дорожнього руху, наявних ознак, що свідчать про технічну несправність або забруднення довкіл-ля, а також у разі наявності даних про те, що вони використовуються з протиправною метою
Як видно з наведеного, цей перелік вичерпним. Ніяких інших підстав для зупинки транспортного засобу зазначене Положення не знає.
Так як, орієнтування на мій автотранспорт надано не було, то наявності даних про те, що вони викори-стовуються з протиправною метою
У відповідності до ст..11 Закону України „Про право: опять непонятно,но это пункт 2 ст 11 ЗУ "О милиции"
2) перевіряти у громадян при у вчиненні правопорушень
документи, що посвідчують особу, а також документи, для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд, контроль за виконанням яких покладено на
Тобто єдиною підставою для перевірки документів особи може бути підозра громадянина у вчиненні правопорушення.
Мені про будь-які підозри у вчинені правопорушення співробітником повідомлено не було.
У відповідності до п.3.3 з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України (затверджено Наказом МВС 13.11.2006 N 1111), завданням ДПС зокрема: приказ 1111 отменен,вместо него 111, так что перепроверь пункты
7.1.2. Організовувати безпечний та безперешкодний процес
дорожнього руху.
Очевидно, що безпричинні або з тих причин, що не передбачені законодавством, зупинки транспортно-го засобу, порушують законодавство, нормативні документи, регулюють діяльність підрозділів ДПС та МВС взагалі, а також порушують права, як учасника руху.
На підставі викладеного, керуючись ст.32, 47 Закону України „Про звернення громадян”,
ПРОШУ:
1) Дати об'єктивне пояснення діям прапорщика Пугача відповідно до чинного Законодавства України.
2) Дати відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст.33 Закону України „Про звернення громадян”.
___ ________ 20___ р.
а так вроди все норм