пішохідТекст моего запроса, один в один с вашим примером! С него же и редактировал.
Цитата:
Інформаційний запит
08. 12. 2013 р. я, на поштову адресу отримав відповідь на інформаційний запит. В ньому сказанно, що проведеною перевіркою встановлені факти неналежної організації роботи Центрунадання послуг. Також, що на виявлені недоліки вказано керівництву Центру ДАІ. Копія відповіді додається.
Ст.. 18 ЗУ «Про звернення громадян» передбачає право громадянина знайомитися з матеріалами перевірки проведеної по заяві чи скарзі. Відповідно до ст.. 5 ЗУ «Про доступ до публічної інформації доступ до інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію. Відповідно до ч.3 ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» розпорядники інформації, які володіють інформацією про особу, зобов’язані надавати її безпосередньо і безкоштовно на вимогу осіб яких вона стосується.
Відповідно до ст..19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
На підставі викладеного, керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації» ПРОШУ:
1. Повідомити мені прізвищя співробітників ДАІ, якими було допущено неналежну організацію роботу Ценрту.
2. Надіслати мені копію письмового висновку складеного за результатами проведення службової перевірки про порушення законодавства працівниками ДПС
3. Надіслати мені копію наказу про притягнення винних працівників Державтоінспекції до дисциплінарної відповідальності про порушення законодавства працівниками ДПС.
4. Прийняти міри з посилення контролю зі сторони керівництва за діями підлеглих та попередження порушення законодавства у майбутньому.
5. Повідомити мені в письмовій формі, на вказану вишче поштову адресу Прізвище, звання та посадуособи, відповідального за розгляд данногї заяви.
18 грудня 2013 р. Гузенко Д.В.
И вот результат!