Текущее время: 13 ноя 2024, 10:17

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 02 июн 2011, 22:04 
Постоялец

Дорогенькі мої!:)
Мій дружбан потрапив в саму нехорошу ситуацію з мусорами яку можливо представити... а саме...

31.05.2011 біля 21.00 рухаючись на авто VW с Ратно в Ковель \3км від смт. Ратно\ потрапив в жахливе ДТП. Зі слів дружбана йому на зустріч "в лоб" вилетів автомобіль Opel Astra \держномер АС 1077 АР\ . Для уникнення лобового зіткнення водій намагався викрутити руль, але нажаль нічого не вийшло... Тепер до діла. Після ДТП водій опеля скрутив держномери а згодом через хвилин 10 взагалі зник с місця пригоди. Водій опеля ледь на ногах стояв, від нього штиняло запахом алкоголя. Ще через деякий час приїхало декілька патрулів ДАЇ і навіть сам Начальник РайДаї смт. Ратно по фамілії КОВЕЛЬ... , який вів себе неадекватно, матюкався і можливо теж був "під зеленим змієм":(

Так як водій VW був в шоковому стані після сильного ДТП \авто не підлягая ремонту\, то нажаль безпосередньо на місці тяжко було щось по закону робити... Так ось, приїхали працівники бандформування ДАЇ навіть з м. Ковеля, які склали план-схему ДТП. Як згодом з"ясувалось відієм "під мухою" що втік з місця ДТП був співробітник ДАЇ смт. Ратно Лавренюк Сергій Володимирович \він же і хазяїн того Опеля\. Але на диво після оформлення ДТП відієм Опеля "став" нєкій молодий хлопець 80-го року народження Аврамук Дмитро Богданович \до речі він не мав на авто довіренності, не мав страховки, навіть в ньго згодом не забрали права - бо їх він теж не мав...\. Один з тих хто оформлював ДТП і здійснив "злочин" в "підміні" водія Опеля був співробітник бандформування ДАЇ м. Ковеля Борисенко А.В.

Отже, на данний момент маємо гнітючу ситуацію...
1. Водій VW покалічений, авто його розбите вщент.
2. Свідків нажаль теж нема.
3. Так як водій VW намагався уникнути зіткнення взяв "лівіше" \тобто віїхав на зс\... його роблять виноватим... блін.
4. Протокол до сих пір не складався. Водій VW \мій найкращий друг\ крім план-схеми нічого не підписував.
5. Водій VW прошов тест на тверезість. Все добре, був тверезий...
6. Бандформування Даї підмінили відія Опеля з пяного мусора на другу людину і це зафіксували у справі.

п.с. ДУЖЕ і ДУЖЕ надіємося на ВАШУ допомогу, будь-яку...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июн 2011, 23:38 
Борец

Якщо немає свідків, навіть не знаю, що і як тут можна довести.
На даний момент можна зафіксувати лише одне порушення з боку ДАІ, пройшло 4 дні, а протокол не складений.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 июн 2011, 23:50 
Постоялец

Yorgens писал(а):
Якщо немає свідків, навіть не знаю, що і як тут можна довести.
На даний момент можна зафіксувати лише одне порушення з боку ДАІ, пройшло 4 дні, а протокол не складений.

ну щось же можно зробити-то... елки-палки...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июн 2011, 16:48 
Борец

Краще розмістити цей пост на загальній гілці, а не регіональній (viewforum.php?f=2)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа