Текущее время: 13 ноя 2024, 10:26

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: В кустах с угрозами г.Торез
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 12:08 
Прохожий

Донецкая область, г. Торез район ЦГБ (перенесите если не в ту ветку написал)

Давно слежу за форумум, очень познавательный и полезный!

Сегодня вот зафиксировал работу нашей доблестной милиции. Предварительно поставил авто в стороне, и начал фотосъемку, когда инспектор увидел что я их фоткаю подбежал начал выдирать фотик,начались тяганины за руки, маты, угрозы, после чего начал угрожать что заберет фотик и незаконные фотки с помощью гор отдела)...

Потом с фразой что подаст на меня в суд как ГРАЖДАНИН УКРАИНЫ удалился )
вернувшись в авто и пересмотрев понял что у меня нет не то что ФИО даже номера авто, я вернулся и сделал фото уже с автомобиля в лоб, после чего он выскочил из авто и начал свистеть (палочка была у другого), я отгоняю авто на прежнюю место стоянки и возвращаясь спрашиваю не почудилось ли мне что он что то хотел )))
Инспектор попросил предьявить регистрационные документы на авто, я говорю что в данный момент я пешеход и документов нет и собсна хотелось бы улыбнуться причине остановки, на что он сооринтировался что когда я ехал и фоткал я нарушил знак пешеходная дорожка и будет составлен протокол!
объясняю, знак стоит на въезде, а я выезжал, то есть знак был задом ко мне. на что гей ответил что найдется куча свидетелей что я и заехал через этот знак! (в действительности же я зная, об этом знаке ,объехал территорию где въезд разрешен.) Пришлось сослаться на видео регистратор в автомобиле который зафиксировал траекторию моего объезда ) . После чего посыпались угрозы что он меня будет щимить при каждом случае )))

В итоге есть желание немного наказать инспектора и збить опломб))

вот фотки в режиме пешехода
Изображение
Изображение
Изображение

в режиме водителя
Изображение

поправьте если не так !
1) начать с информационных запросов в ГАИ?
- по поводу того что прячутся в кустах
- по поводу того что авто стоит на перекрестке
- по поводу остановки авто на перекрестке

2) в прокуратуру сразу писать на нарушение инспекторов гаи правл ПДД ?

Цель сделай наших местных Геев более культурными и воспитанными...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: В кустах с угрозами г.Торез
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 12:39 
Постоялец

не понял.
это что, жилая зона? въезд запрещён?
чего люди как коровы бредут по дороге? :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 12:51 
Прохожий

Maksi писал(а):
не понял.

Далее ЦГБ, люди идут на работу , несколько дней назад установили знак 4.13 " Дорожка для пешеходов" и сразу же гайцы поселились

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 12:53 
Постоялец

А при чем тут прокуратура?!
Пишем в ГАИ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 13:23 
Прохожий

Columb писал(а):
А при чем тут прокуратура?!
Пишем в ГАИ.

вот же ж и спрашиваю мнения ГУРУ )) (я только учусь)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 13:28 
Борец

не забудь про міську владу,яка в парі з ДАЇ,і Автодором встановлюють дорожні знаки,якщо знак встановлений там де раніше його не було під ним повинна бути табличка 7.20-від якого числа він почав діяти-табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака,і знімається через місяць,після того як почав діяти знак.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 13:30 
Прохожий

пішохід писал(а):
не забудь про міську владу,яка в парі з ДАЇ,і Автодором встановлюють дорожні знаки,якщо знак встановлений там де раніше його не було під ним повинна бути табличка 7.20-від якого числа він почав діяти-табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака,і знімається через місяць,після того як почав діяти знак.

висит просто знак! появился 2 дня назад и уже гора протоколов

Последний раз редактировалось edward 27 окт 2010, 13:32, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 13:31 
Борец

тоді пресуй їх скаргами.запитами і на форумах свого міста розмісти інфу,щоб люди знали .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 16:32 
Прохожий

не могу найти образец инф запроса на предмет того что прячутся, хотя раннее где то на форуме видел.. может ткнете меня носом

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 21:09 
Борец

ну и где знак-то?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 21:12 
Борец

edward писал(а):
Maksi писал(а):
не понял.

Далее ЦГБ, люди идут на работу , несколько дней назад установили знак 4.13 " Дорожка для пешеходов" и сразу же гайцы поселились

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 21:21 
Борец

там столько перекрестков, что одним знаком не обойтись. плюс надо смотреть дсту. уверен, что там указано, где такой знак устанавливается. логично, что не на проезжей части.

писать не запрос, а письмо или заявление
прошу проверить законность установки знака такого-то на проезжей части там-то и там-то

второе: заявление в адрес гаи, копия в прокуратуру (оба адресата в одном письме)
прошу провести расследование самоуправства таких-то и привлечь к уголовной ответственности по таким статьям

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 окт 2010, 21:47 
Борец

ПДР-4.13-доріжка для пішоходів-рух лише пішоходів
ДСТУ 4100-2002-4.13-доріжка для пішоходів-повинен застосовуватися для позначення доріжок,призначених для руху пішоходів,а також для позначення пішохідних зон або ділянок доріг,виділених для руху тільки пішоходів.
знак 4.13-повинен повторюватись після кожного перетину пішохідної доріжки з дорогою.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2010, 07:48 
Борец

пішохід писал(а):
ПДР-4.13-доріжка для пішоходів-рух лише пішоходів
ДСТУ 4100-2002-4.13-доріжка для пішоходів-повинен застосовуватися для позначення доріжок,призначених для руху пішоходів,а також для позначення пішохідних зон або ділянок доріг,виділених для руху тільки пішоходів.
знак 4.13-повинен повторюватись після кожного перетину пішохідної доріжки з дорогою.
выделил ключевые слова
теперь нужно совместить с определениями дороги и пешеходной дорожки.
Цитата:
автомобільна дорога, вулиця (дорога) - частина території, в тому числі в населеному пункті, призначена для руху транспортних засобів і пішоходів, з усіма розташованими на ній спорудами (мостами, шляхопроводами, естакадами, надземними і підземними пішохідними переходами) та засобами організації дорожнього руху, і обмежена по ширині зовнішнім краєм тротуарів чи краєм смуги відводу. Цей термін включає також спеціально побудовані тимчасові дороги, крім довільно накатаних доріг (колій);

Цитата:
пішохідна доріжка - доріжка з покриттям, призначена для руху пішоходів, виконана в межах дороги чи поза нею і позначена знаком 4.13 (див. додаток 1);

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 окт 2010, 07:58 
Прохожий

Інформаційний запит

Інспектори ДАІ у нашому місті систематично порушують вимоги діючого законодавства України.
Наприклад, 27.10.2010 о 9.15 ранку, Інспектори ДАІ, на службовому автомобілі з держ. номером 2289, патрулювали в районі Центральної міської лікарні м.Торез. З метою зафіксувати один із фактів перевищення службових обов"язків співробітниками ДАІ, мною був використаний особистий фотоапарат. Побачивши це, останній, застосовуючи проти мене фізични силу, став відбирати фотоапарат та вивертати мої кишені у пошуках документів, посвідчуючих мою особу, супроводжуючи свої дії ненормативною лексикою. На мою законну вимогу показати мені своє службове посвідчення - отримав відмову з сторони невідомого мені інспектора ДПС, що є порушенням ст.5 п.2 Закону України „Про міліцію”, в якій вказано, що при звертанні до громадянина працівник міліції зобов”язаний назвати своє прізвище, звання та пред”явити на його вимогу службове посвідчення.
Отже, прізвища та посади інспекторів, на службовому автомобілі с держ. номером 2289, досі мені не відомі.
Після цього інценденту у мене виникла низка питань, на які я хотів би отримати повну та обгрунтовану відповідь. У разі не надання такої, залишаю за собою право звертатися повторно, або звернутися до вищих інстанцій.
Керуючись ст.ст. 9, 10, 32, 33 Закону України «Про інформацію», прошу письмово надати відповідь на кожне питання:
1) прізвища та посади інспекторів, які патрулювали на службовому автомобілі з держ. номером 2289 27.10.2010р. о 9.15 у районі центральної міської лікарні м.Торез.
2) Чи мають право інспектори ДАІ паркувати службове авто на перехресті (фото №1 додаю)?
3) Чи мають право інспектори ДАІ, в момент контролю за дорожнім рухом, ховатись за огорожі, кущі, автомобілі, тощо (фото №2 додаю)?
4) Чи мають право інспектори ДАІ, в момент контролю за дорожнім рухом, зупиняти учасників дорожнього руху на перехресті (фото № 3 додаю)?
5) Чи мали право інспектори ДАІ (на службовому авто 2289), у вказаній вище ситуації (є свідки), перевищувати службові повноваження, і за допомогою фізичної сили шукати в мене документи? Як вони повинні були вчинити в данній ситуації? Та, взагалі, чи мають вони право на будь-які дїї проти мене за законом в таких випадках?

Відповідно до ст. 40 Конституції України, всі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
Стаття 10 Закону України «Про інформацію» зазначає, що право на інформацію забезпечується зокрема: обов'язком органів державної влади, а також органів місцевого і регіонального самоврядування інформувати про свою діяльність та прийняті рішення.
Згідно ст. 32 Закону України «Про інформацію», під запитом щодо надання письмової або усної інформації у цьому Законі розуміється звернення з вимогою надати письмову або усну інформацію про діяльність органів законодавчої, виконавчої та судової влади України, їх посадових осіб з окремих питань.

Відповідь прошу надати у повній відповідності до ст. 33 Закону України «Про інформацію», а саме, протягом десяти календарних днів та письмово довести до відома запитувача, що його запит буде задоволено або що запитуваний документ не підлягає наданню для ознайомлення, та задовольнити запит протягом місяця.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа