Текущее время: 13 ноя 2024, 10:38

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 23 авг 2010, 02:26 
Прохожий

буду радий якщо хоча б хтось зможе взяти щоськорисне для себе з цієї теми...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2010, 20:19 
Постоялец

Видио отличное))))как для первого раза умничка))))но)))
1.Причина остановки?(а потом все остальное)
2.Свои документы передавать после того как твоя вина доказана(251КоАП,62 КОНСТИТУЦИИ,19 КОНСТИТУЦИИ)
3.Закон на который Вы ссылались называется - закон Украины об обязательном гражданском страховании(эго лучше произносить полностью)
В остальном Вы просто супер)))))+ я бы обяснил инспектору что ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ суперечать в данном случае закону Украины об обязательном гражданском страховании и закону Украины про дорожнiЙ РУХ.Правила пусть сам выполняет.Они для судьи пустой звук(поверьте на слово)))))).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2010, 20:53 
Постоялец

Ты уверен что инспектор ходил советоваться???? Может он переписал твои данные и потом без тебя составит протокол, с тем что ты отказался от подписи! Обязательно пробей в ГАИ свои нарушения. Если этот урюк составил. то бери видео и к начальству, дави что пойдешь в прокуратуру , суд, покажешь ролик по телику.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2010, 21:39 
Прохожий

gulvits дякую за виправлення, і надалі намагатимуся не допускати помилок :)

ford81 гаразд заїду, всерівно в середу потрібно позов везти в суд, разом і в ДАІ заскочу, дякую за попередження =)

хочу повідати вам ще одну історію... вчора зібралися з друзями поїхати покупатися. Я як той хто має наймісткішу автівку був вибраний "кучером", їдемо значить купатися не швидко і не помаленьку, а так в межах пристойного, бачу зустрічні "моргають", ну я зменшив звичайно, бачу стоять ДАЙ-ці і ловлять людей на "фєн", мене не зупинили, але мені звичайно захотілося похизуватися перед хлопцями і здобути, "трофейне" друге відео на сайт Дорожнього Контролю, я відїхав метрів триста розвернувся і поїхав на зустріч "пригодам"...розіганяти свого "коника" я сильно не став, як показав прилад Беркут всього навсього 84км/год в населеному пункті (метрів 100 після знаку "с.Підгайці") а далі все по сценарію...
- увімкнув на телефоні відеокамеру віддав другові щоб знімав (нажаль дане відео було втрачене :( )
- причина зупинки?
- дістав блокнотик і почав переписувати дані інспектора
- інспектор сказав що буде складати протокол
- я з авто виходити відмовився
- пізніше вийшов для того щоб зфотогравувати як припаркований службовий автомобіль, та переписати його номер
Изображение
Изображение
Изображение
- як виявилося протокол складав інший інспектор, а не той який мене зупиняв
- попросив сертифікат на прилад "Беркут" мені показали кольорову копію "свідоцтва про провірку" не затверджену ніякими печатками, лише писало знизу нерозбірливо (інспектор пояснив) "копія вірна"
- попросили страховий поліс я показувати відмовився...
- свідків вписувати в протокол відмовлялися, поки не включили камеру і на камеру попросили щоб відмовилися від того щоб вписати свідків (відео виложу потім)
- в протоколі зазначив: що пояснення написав на додатковому листі А4, і з рішенням протоколу не згідний так як правила не порушував
- на додатковому листі правда написав що рухався в щільному потоці машин зі швидкістю 60-75 км/год,
- попідписував протокол і постанову забрав копії

Змарнувавши приблизно 30 хвилин, і отримавши постанову на сплату 300 грн штрафу, поїхав розвертатися щоб далі продовжувати свою подорож, коли розвернувся і проїжджав через те місце де мене зупинили, побачив що машина з інспекторами вже "відчалила" і поїхала десь в глибину села...
Покупавшись вирішив впорядкувати документи і поміж ними знайшов мій лист з Додаток до протоколу, з моїми поясненнями, не знав чи радіти чи сумувати, але по дорозі до дому зустрів той же патруль і передав лист їм, кажу їм чого віддали разом з документами, а вони кажуть що я його сам забрав, і якщо б я не повернув би його в рапорті просто написали б що я його не давав, як їм після цього вірити, готую позовну заяву до суду з грошима не густо, тому надіюсь на те що відсуджу....

P.S. :roll: допоможіть хто чим може, молоде зелене....

Последний раз редактировалось roman_komarynets 24 авг 2010, 00:01, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 авг 2010, 22:57 
Постоялец

да,еще забыл -не давайте документы в руки -основание 126КоАП(ИМЕТЬ И ПРЕДОСТАВИТЬ)PS: Вы ОШИБОК НЕ СДЕЛАЛИ -ПОЭТОМУ ЭТО ЧУДО Вас и отпустило)))).Просто опыт начали приобретать - и оч грамотно и уверенно общаетесь)))Так держать))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 00:05 
Прохожий

gulvits писал(а):
да,еще забыл -не давайте документы в руки -основание 126КоАП(ИМЕТЬ И ПРЕДОСТАВИТЬ)PS: Вы ОШИБОК НЕ СДЕЛАЛИ -ПОЭТОМУ ЭТО ЧУДО Вас и отпустило)))).Просто опыт начали приобретать - и оч грамотно и уверенно общаетесь)))Так держать))

тобто ви хочете сказати що передавати в руки не обов'язково, можна просто показати, щоб з моїх рук подивився на документи, я правильно зрозумів? :?:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 01:40 
Борец

roman_komarynets писал(а):
мене не зупинили, але мені звичайно захотілося похизуватися перед хлопцями і здобути, "трофейне" друге відео на сайт Дорожнього Контролю, я відїхав метрів триста розвернувся і поїхав на зустріч "пригодам"...
Змарнувавши приблизно 30 хвилин, і отримавши постанову на сплату 300 грн штрафу, поїхав
P.S. :roll: допоможіть хто чим може, молоде зелене....

не вижу логики, извините. Вы находите себе приключения на, извиняюсь за мысль, жопу, целенаправленно нарушаете, зарабатываете штраф, а теперь помогите? Вы, юноша, простите, но слегка не с того начинаете. И цели здесь на форуме слегка другие- не отмазывать школоту, умышленно нарушающую правила, показывая такой же школоте как я крут а гаишники тупые, насмотревшись роликов в интернете...не тем занимаетесь...тем более истинным показателем вашего знания и крутости должно было бы быть как раз отсутствие протокола в такой ситуации.... "Все не так, ребята" (с) В.С.Высоцкий

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 01:58 
Постоялец

не вижу логики, извините. Вы находите себе приключения на, извиняюсь за мысль, жопу, целенаправленно нарушаете, зарабатываете штраф, а теперь помогите? Вы, юноша, простите, но слегка не с того начинаете. И цели здесь на форуме слегка другие- не отмазывать школоту, умышленно нарушающую правила, показывая такой же школоте как я крут а гаишники тупые, насмотревшись роликов в интернете...не тем занимаетесь...тем более истинным показателем вашего знания и крутости должно было бы быть как раз отсутствие протокола в такой ситуации.... "Все не так, ребята" (с) В.С.Высоцкий

+1000 -"действия автора темы попахивают идиотизмом..."
купался бы спокойно,ан нет показать крутизну захотелось..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 06:50 
Прохожий

TURBO писал(а):
+1000 -"действия автора темы попахивают идиотизмом..."

на сто відсотків з вами обома згідний, і розумію що поступив не правильно :oops: :oops: :oops: але що вже зараз поробиш :( , час не поверути, надалі старатимуся уникнути подібних ситуацій :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 09:06 
Постоялец

Да, передавать документы в руки Вы не обязаны(это по желанию) а вот иметь и предоставить должны -основание 126 КоАП.ЧИТАЕМ
Стаття 126 КоАП
Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки

Керування транспортними засобами водіями, які не мають при собі або не пред'явили чи не передали для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, талона до нього, реєстраційних та інших документів, що підтверджують право користування чи розпорядження транспортним засобом, а у випадках, передбачених законодавством, належно оформленого дорожнього (маршрутного) листа або документів на вантаж, що перевозиться, ліцензійної картки на транспортний засіб, а так само поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката «Зелена картка»),тягне за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, тягнуть за собою накладення штрафу від тридцяти до тридцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Примітка: Положення частин першої та другої цієї статті не застосовуються до осіб, які у встановленому порядку навчаються водінню транспортного засобу.
ЧИ означает что передавать Вы можете по желанию))))).Кичиться перед мразью в погонах ВСЕМ ХОТЕЛОСЬ ПО НАЧАЛУ - ПОЭТОМУ ОСОБО ПО ЭТОМУ ПОВОДУ НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ.(Это потом пройдет)))))А опыт получайте - он лишним не будет))Удачи))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 10:44 
Прохожий

гаразд gulvits, тепер предаватиму лише коли не матиму часу або не хотітиму з ними спілкуватися :), дякую за інформацію, а також за розуміння :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 14:51 
Борец

- увімкнув на телефоні відеокамеру віддав другові щоб знімав (нажаль дане відео було втрачене :( )

ребята, не в обиду - но лучше пишите, что не было видеокамеры или села батарейка, потому как такие фразы про утраченное видео наводят на мысль что видео было просто стерто, потому как менты вам там голов позабивали и стыдно показать.
P/S/ да и тут уже на моей памяти на форуме было нечто подобное с "утраченным видео"...

*ИМХО*

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 14:59 
Борец

Dimansh писал(а):

ребята, не в обиду - но лучше пишите, что не было видеокамеры или села батарейка, потому как такие фразы про утраченное видео наводят на мысль что видео было просто стерто, потому как менты вам там голов позабивали и стыдно показать.
P/S/ да и тут уже на моей памяти на форуме было нечто подобное с "утраченным видео"...

*ИМХО*

Предлагаю еще раз: кому прогу надо по восстановлению утраченой инфы с флешки? А? :ugeek:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 15:53 
Постоялец

gulvits почему же Вы односторонне выкладываете нормы доков :
"Да, передавать документы в руки Вы не обязаны(это по желанию) а вот иметь и предоставить должны -основание 126 КоАП." :?:
Не весьма корректное утверждение. И не соответствующее истине.
Кодекс НЕ ДАЕТ ПРАВО не передавать. Кодекс устанавливает ОТВЕТСТВЕННОСТЬ за НАРУШЕНИЕ. Так ст.126 , в частности, за нарушение водителей , которые "не мають при собі або не пред'явили чи не передали для перевірки..." При том, что по ПДД
п. 2.4. "На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також:
а) передати для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1 "

То есть - имеется коллизия - передавать для проверки обязаны по ПДД, но ответственность за непередачу в КУпАПпрописана нечетко. Вот и пользуются те, кто умеет переиграть инспектора на дороге (благо зачастую их знания оставляют желать лучшего ;) ) Только, если ИДПС оформит отказ при свидетелях и впаяет по 126-й штраф - вряд ли суд признает Вас невиновным, имхо.
Непередача это способ самозащиты водителей от дальнейших разбирательств по инстанциям и применяется в случае попытки развода, недоказуемости нарушения. И принцип по которому можно не передавать совершенно другой:
при остановке без причины , то есть не по ЗАКОНУ ( приказы не в счет, их гражданин знать не обязан) инспектор первый нарушает и, следовательно, оказывается не в правовом поле. А мы обязаны выполнять законные требования сотрудника милиции.
Вот на таком уровне противостояния, когда милицанер сам накосячил сверх меры да плюс все это записывается на видео - он часто отступает: желает счастливого пути или (в меру невоспитанности) тычет фигу :lol: Логика его проста как у паровоза - зачем тратить на умника время (еще если пожалуется, то и отгрести можно ), если рядом ездят лохи готовые прибежать и отдать сами.
Так что , во-первых, учим матчасть, во-вторых - не нарушаем :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 авг 2010, 17:03 
Прохожий

Dimansh писал(а):

*ИМХО*

дійсно на превеликий жаль відео було втрачене, serg82 будь ласка дай лінк або надішли мені на мило цю прогу, дуже хотів би відновити його так як сам його навіть не бачив :( , я просто чистив відео на телефоні і помилившись виділив це відео натиснув shift+Del коли намагався його знайти вже не зміг :roll:

Na Palm все уважно перечитав, візьму до уваги........

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа