gulvits дякую за виправлення, і надалі намагатимуся не допускати помилок
ford81 гаразд заїду, всерівно в середу потрібно позов везти в суд, разом і в ДАІ заскочу, дякую за попередження =)
хочу повідати вам ще одну історію... вчора зібралися з друзями поїхати покупатися. Я як той хто має наймісткішу автівку був вибраний "кучером", їдемо значить купатися не швидко і не помаленьку, а так в межах пристойного, бачу зустрічні "моргають", ну я зменшив звичайно, бачу стоять ДАЙ-ці і ловлять людей на "фєн", мене не зупинили, але мені звичайно захотілося похизуватися перед хлопцями і здобути, "трофейне" друге відео на сайт Дорожнього Контролю, я відїхав метрів триста розвернувся і поїхав на зустріч "пригодам"...розіганяти свого "коника" я сильно не став, як показав прилад Беркут всього навсього 84км/год в населеному пункті (метрів 100 після знаку "с.Підгайці") а далі все по сценарію...
- увімкнув на телефоні відеокамеру віддав другові щоб знімав (нажаль дане відео було втрачене
)
- причина зупинки?
- дістав блокнотик і почав переписувати дані інспектора
- інспектор сказав що буде складати протокол
- я з авто виходити відмовився
- пізніше вийшов для того щоб зфотогравувати як припаркований службовий автомобіль, та переписати його номер
- як виявилося протокол складав інший інспектор, а не той який мене зупиняв
- попросив сертифікат на прилад "Беркут" мені показали кольорову копію "свідоцтва про провірку" не затверджену ніякими печатками, лише писало знизу нерозбірливо (інспектор пояснив) "копія вірна"
- попросили страховий поліс я показувати відмовився...
- свідків вписувати в протокол відмовлялися, поки не включили камеру і на камеру попросили щоб відмовилися від того щоб вписати свідків (відео виложу потім)
- в протоколі зазначив: що пояснення написав на додатковому листі А4, і з рішенням протоколу не згідний так як правила не порушував
- на додатковому листі правда написав що рухався в щільному потоці машин зі швидкістю 60-75 км/год,
- попідписував протокол і постанову забрав копії
Змарнувавши приблизно 30 хвилин, і отримавши постанову на сплату 300 грн штрафу, поїхав розвертатися щоб далі продовжувати свою подорож, коли розвернувся і проїжджав через те місце де мене зупинили, побачив що машина з інспекторами вже "відчалила" і поїхала десь в глибину села...
Покупавшись вирішив впорядкувати документи і поміж ними знайшов мій лист з Додаток до протоколу, з моїми поясненнями, не знав чи радіти чи сумувати, але по дорозі до дому зустрів той же патруль і передав лист їм, кажу їм чого віддали разом з документами, а вони кажуть що я його сам забрав, і якщо б я не повернув би його в рапорті просто написали б що я його не давав, як їм після цього вірити, готую позовну заяву до суду з грошима не густо, тому надіюсь на те що відсуджу....
P.S.
допоможіть хто чим може, молоде зелене....