13.02.2011р йду по вул. Б.Хмельницького, помічаю патруль ДАІ на напрямному острівці (безпеки), де за словами начальника ВДАІ м.Львова Богдана Мицака зупинка всіх транспортних засобів заборонена. Переходжу перехід як звичайний перехожий і одразу виймаю фотоапарат і починаю фільмувати порушення. Інспектор ЛВ0706 Роман Віталійович тут же виходить із патрульного авто 140870 і готується приймати "інформаційну атаку" на себе. Показую йому відео із Б.Мицаком. Із своїм порушення ПДР інспектор не згідний, виправдовується наказом 111. Плутає мене із іншими людьми, наріше ми з ним не зустрічалися на рахунок Городоцької. Службове посвідчення даівці на вимогу не пред"явили.
Інспектор вирішив нанести "контрудар" - звинуватив мене у знаходженні на острівці напрямному (безпеки) всупуреч пункту 4.7 ПДР, переході проїзної частини у не встановленому місці. Мої усні пояснення, що я йшов по пішохідному переході, потім по розділюючій смузі до острівця напрямного (безпеки), інспектор до уваги не взяв.
Цитата:
проїзна частина - елемент дороги, призначений для руху нерейкових транспортних засобів. Дорога може мати декілька проїзних частин, межами яких є розділювальні смуги;
розділювальна смуга - виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 (див. додаток 2) ( 306а-2001-п ) елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини. Розділювальна смуга не призначена для руху або стоянки транспортних засобів. За наявності на розділювальній смузі тротуару по ньому дозволяється рух пішоходів;
Інспектор хотів скласти протокол на основі моїх же письмових пояснень , які будуть виступати єдиним доказом порушення!!! Коли я позвонив у чергову частину, патруль хутко зібрався у інше місце. Вкінці інспектор підтвердив, що зробив мені усне попередження не маючи жодних доказів.
як вид стягнення по ст 24 КУап-попередження. ст 26 куап-попередження-....виноситься в письмовій формі...у передбачених законом випадках фіксується-іншим установленим способом..
тобто пиши запит,нехай дадуть ссилку яким іншим способом крім письмоворго,може бути накладено -попередження і яким це передбачено Законом..
крім того,закинь на диск відео з Мицаком,і заву про порушення Пдр,тими хлопцями,прийде відповідь виклади...але відсилай адресно-Мицаку...
_________________ ДАЙвінг(Гайвінг)-вид інтелектуально –фізичного спорту;боротьба- основною ціллю якої є відстоювання прав і свобод громадян,які порушуються неродовими, та корумпованими працівниками Державтоінспекції .
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3