Текущее время: 04 авг 2025, 20:36

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 17 фев 2012, 16:13 
Постоялец

13.02.2011р йду по вул. Б.Хмельницького, помічаю патруль ДАІ на напрямному острівці (безпеки), де за словами начальника ВДАІ м.Львова Богдана Мицака зупинка всіх транспортних засобів заборонена.
Переходжу перехід як звичайний перехожий і одразу виймаю фотоапарат і починаю фільмувати порушення.
Інспектор ЛВ0706 Роман Віталійович тут же виходить із патрульного авто 140870 і готується приймати "інформаційну атаку" на себе.
Показую йому відео із Б.Мицаком. Із своїм порушення ПДР інспектор не згідний, виправдовується наказом 111. Плутає мене із іншими людьми, наріше ми з ним не зустрічалися на рахунок Городоцької. Службове посвідчення даівці на вимогу не пред"явили.

Інспектор вирішив нанести "контрудар" - звинуватив мене у знаходженні на острівці напрямному (безпеки) всупуреч пункту 4.7 ПДР, переході проїзної частини у не встановленому місці.
Мої усні пояснення, що я йшов по пішохідному переході, потім по розділюючій смузі до острівця напрямного (безпеки), інспектор до уваги не взяв.

Цитата:
проїзна частина - елемент дороги, призначений для руху нерейкових транспортних засобів. Дорога може мати декілька проїзних частин, межами яких є розділювальні смуги;

розділювальна смуга - виділений конструктивно або за допомогою суцільних ліній дорожньої розмітки 1.1 або 1.2 (див. додаток 2) ( 306а-2001-п ) елемент автомобільної дороги, який розділяє суміжні проїзні частини. Розділювальна смуга не призначена для руху або стоянки транспортних засобів. За наявності на розділювальній смузі тротуару по ньому дозволяється рух пішоходів;

Інспектор хотів скласти протокол на основі моїх же письмових пояснень :shock:, які будуть виступати єдиним доказом порушення!!!
Коли я позвонив у чергову частину, патруль хутко зібрався у інше місце. Вкінці інспектор підтвердив, що зробив мені усне попередження не маючи жодних доказів.

Чи можна оскаржити таке усне попередження ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2012, 18:20 
Борец

Zorgian писал(а):
Чи можна оскаржити таке усне попередження ?

як вид стягнення по ст 24 КУап-попередження.
ст 26 куап-попередження-....виноситься в письмовій формі...у передбачених законом випадках фіксується-іншим установленим способом..

тобто пиши запит,нехай дадуть ссилку яким іншим способом крім письмоворго,може бути накладено -попередження і яким це передбачено Законом..

крім того,закинь на диск відео з Мицаком,і заву про порушення Пдр,тими хлопцями,прийде відповідь виклади...але відсилай адресно-Мицаку...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа