Текущее время: 13 ноя 2024, 12:05

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Четверо на одного.....
СообщениеДобавлено: 30 мар 2010, 13:58 
Прохожий

Незабутня зустріч відбулася на перехресті доріг Р-107 та Р-108 неподалік гусятина тернопільської обл в сторону хмельницької області.
Без відомих мені на то підстав працівник даї зупинив мій автомобіль. На фото зображений ,як "твердяк"
Причиною,як виявилось,було не правельне розміщення талона техогляду на моєму вікні ( має бути з права внизу,а я приліпив вверху..)
Ну але талон є і здавалось би можна відпускати водія,та твердяку захотілось перевірити документи! Чемно передаю,без лишніх запитань. Наступним проханням було вийти і підняти капот для перевірки агрегатів. Капот я відкрив з салону,тобто сам замок. Далі я почув наказовий тон і звертання на ТИ.
- Вийди і підніми капот,ти шо не чув шо я тобі (царь і бог доріг) сказав.!?!?!?
- капот можете підняти і самі... виходити з авто відмовляюся... відповів я.
- ти зобовязаний вийти і "предоставити" автомобіль для перевірки!!!!
- відповідаю - якшо вас вчили перевіряти,то капот піднімати мали навчити. не вийду!!!!!
- тоді будеш тут сидіти ше довго.......
Твердяк разом з моїми документами прямує до своїх "колег по нещастю" (маю на увазі вибрану ними професію).... За декілька хвилин підходжу сам і прошу представитись,бо незнаю як звертатись.
твердяк - а ти хто такий і шо тобі треба в мене????
я - хочу забрати свої документи у вас і їхати далі!
твердяк- які документи? ніяких документів твоїх у мене немає! я тебе взагалі не зупиняв. у мене 3 свідка шо не зупиняв...
я в шоці,бо абсолютно не розумію шо робиться....
тоді набираю при ньому 102 і прошу прислати на місце події наряд міліції,мол у мене викрали документи....
в твердяка очі починають вилазити і бачу кипить помалу,потім дзвонить кудись...
коли на другому кінці слухавки зрозуміли ,що мова йде про ДАІ трубку поклали..... я опять в шоці...
тут підходять ще двоє працівників (борзий і знаток) і починається...
борзий - ти шо тут блатуєш,ми тебе зараз успокоїмо бистро... культури навчити!?!?!?!....
я - прошу вас представитися і предявити службові посвідчення....
борзий - ти зараз договоришся...
на прохання реакції ноль.... беруся фотографувати їхні автомобілі припарковані прямо на перехресті... роблю фото і відчуваю поштовх ззаді в спину з супроводжуючими звуками від борзого" клоун,ти зараз доблатуєшся" ... швидко ховаю тел.,розумію ,шо можуть забрати! далі мене обступають зі всіх сторін і починають кричати мол ми три джеймс бонда,нас фотографувати заборонено,треба мати дозвіл... ми тебе зараз за непокору заберем хмельницьк... таких я ти "бистро на місце ставлю..." ну і всякі нахабні висловлювання. тут особливо відмітився борзий,таке враження що я спілкувався десь в дворі з мєсним наркоманом,"грузіл па панятіям" мене як тільки вмів.
Я просто мовчу,бо сам хлопець простий,половини з блатних слів просто не розумію.... Починаю серйозно побоюватись за своє здоровя,троє працівників і один я серед поля,хто їх знає...... Тут з машини вилазить четвертий працівник (доречі сама врівноважена і розумна людина серед них) і каже,відстаньте від нього,він нормальний пацан.... Я звичайно обрадувався,але про себе подумав,відколи це працівники міліції мають право звертатись до громадян у подібній формі!!?!?!?!?
Питаю в нього чому їхні машини припарковані на перехресті? тут особливо відмітився знаток,такими висловами як закон про міліцію,та якась там стаття ,що дозволяє нібито їм порушувати ПДД якшо це потрібно....
Тут твердяк витягує свій телефон і фотографує мій автомобіль....
Я дістаю свій тел і роблю ще одни знімок всієї бравої компанії....
Твердяк підскакує до мене і пробує вирвати тел з моїх рук,ховаю тел швидко в кишеню ! потім ловить мене за куртку і штовхає назад.. В цей момент підлітає Борзий,ловить за другу руку і каже - "я тобі зараз цей телефон на голові побю.." Мої побоювання чомусь знову починають швидко повертатися! Погляд,чесно кажучи в цих блюстітєлєй звірячий,добре шо хоть пяні не були,бо точно б закопали мене в тому полі.
Четвертий працівник бачить шо ситуація наберає обертів швидко підходить і успокоює бравих солдат.
Забирає в твердяка документи,віддає мені і я швидко зникаю з місця подій.
Відверто признаюсь,цього разу я всерйоз зрозумів,шо ці дядіньки можуть зробити зі мною всьо шо їм заманеться. В томі числі і завдати серйозних тілесних... і нічо потім нікому не докажеш!!!!!!
На майбутнє - мати завжди при собі камеру в машині,бажано приховану...
- мати на підхваті диктофон....
- ні при яких обставинах не виходити з машини...
- при собі мати роздруковані і знати закони,якими можна хоть якось поставити на місце цих озвірівших ДАІшників.....Изображение
Изображение

хто їх знає,будьте обережні!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Четверо на одного.....
СообщениеДобавлено: 30 мар 2010, 15:25 
Борец

От уроды...жаль что небыло свидетелей или видеозаписи(((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2010, 16:35 
Борец

Все правильно пишешь, но самое главное перед тем как отдать свои документы (частную собственность) узнай и запиши кому отдаешь!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 мар 2010, 23:14 
Постоялец

Советую купить цифровой фотик. Он может снимать неплохое видео, а также делать фотки. В таких ситуациях он может здоровье и жизнь спасти. :roll:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 мар 2010, 22:18 
Постоялец

ну ти братан попав :shock: ....а ще хтось тут мені каже що я займаюся дурницями....тих ДАЙЙЙ потрібно відстрілювати як собак скажених щоби на людей не кидалися...озброюйтеся відео пристроями і вперед....саме головне не попускати таким БИДЛЯКАМ і писати в прокуратуру...якщо і надалі так буде продовжуватись то завтра ці ДАЙЙЙ ГОПНІКИ нас по морді будуть бити...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 май 2010, 22:28 
Новобранец

як кажуть на сході України - "запад - край непуганых ментов" ))
і це таки правда :?

деколи дивлюся і дивуюся як таке чмо може служити в міліції. ніби і зарплата не така низька і купа різних пільг, швидкий вихід на пенсію, хороша пенсія в майбітньому. невже важко набрати хоча би більш менш нормальних людей, навіть за ті ж хабарі??
в обласному центрі ше куда не йшло, а от по трасах то сплошні селюхи стоять, враження ніби тільки вчора пересіло з фіри запряженої кіньми на VW Passat!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 май 2010, 22:37 
Новобранец

svyat, навіть при відсутності відео чи аудіозапису, радив би писати в прокуратуру та МВС, і не тільки в обласні, а обов’язково копію скарг в Київ.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 май 2010, 22:42 
Новобранец

п.с. позавчора пізно вночі, виїжджаючи з Тернополя в напрямку Збаража, побачив як на КП мусор з сторожом тибзили шось з машин на штрафмайданчику (тому що зразу на краю міста) :mrgreen:
побачивши шо я приторможую мент так шуганувся, шо аж зачепившись за машину, подер собі форму :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 08 май 2010, 09:52 
Постоялец

а точно подметили, что на западе какие-то вообще отмороженные зачастую...
Блин, была бы аудиозапись - получилось бы хорошее доказательство, что блатняком не только Донбасс кишит, как это нам навязывают всякие жители телека :D

а вообще - перед тем, как отдать свои документы всегда интересуйся кто он...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июл 2010, 18:51 
Постоялец

я теж чув що на зах. укр. вони забагато розслабились
подорожуючи в ін. мій знайомий мав спірну бесіду з ДАІ, то вони йому таке сказали:
"ваші терноп. даішники такі штрафи косять що нам усім плани попіднімали"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июл 2010, 20:45 
Постоялец

svyat Вы допустили на мой взгляд много ошибок.....Передали документы неизвестно кому, вышли из машины, не включили телефон для сьемки видио и тд...частично это Ваша вина....(на мой взгляд))) Вот чем закончились такие попытки быдло даишника со мной.(http://video.yandex.ru/users/gulvits/view/6/
а так же http://video.yandex.ru/users/gulvits/view/5/)
Но даже в этой ситуации Вы имеете кучу прав...жалобы в прокуратуру и обл даи (остановка без причины ст 11 п 21, грубое обращение с собой ст5 п2,прик 111, обвинение без доказательств ст251 КоАП, СЬЕМКА Вас на фото видио без Вашего согласия ст32КУКР ИДР...ТЕ испортить жизнь быдлу -реально можно....В дальнейшем не выходите из машины - так вы обрекаете себя на даишный произвол ведь когда начнут разбираться -быдло скажет что вы сами выскачили и устроили драку -к сожалению это бывает часто))))удачи Вам и не забывайте все снимать на видио))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 июл 2010, 20:59 
Борец

Нужно разориться на диктофон.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа