enti, твоя фотка с ГАИшниками вышла в "Проспекте трубников" за четверг.
_________________ Враг мой, эта битва сродни игре, где ставка - это жизнь, игральные кости - стрелы, а ездовые животные - игровая доска. И трудно предугадать, кто победит, а кто проиграет, ибо все в руках Провидения
Первого мая ездил на рынок - стояли долго - специально сделал круг по кольцу - жаль не получились фотки с номерами - на мобильном памяти не хватило, а записать на листик ума не хватило! За качество прошу прощенья. Ещё раз увижу буду писать в прокуратуру - а то гайцы не вылазят с этого перекрестка вообще задолбали.
У меня с лета того года идёт суд - (никак не дойдёт...) - суд тоже связан с этим перекрестком и прилегающей територией Если интерестно то вот:
ПОЗОВНА ЗАЯВА
Я, ............ 02 липня 2009 року близько 12 год. 30 хв. рухався автомобілем ВАЗ 2101 державний номерний знак ................... по вул.Першетравневій в м. Нікополь в сторону «Центрального універмагу». Приблизно в цей час я був зупинений інспектором ДПС чий автомобіль стояв на перехресті с круговим рухом (чим на мій погляд порушував правила дорожнього руху України пп. «гг» п.15.19 за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП) . Інспектор підійшовши до автомобіля оглянув його зовнішній вигляд, колеса та дуже уважно талон технічного огляду та страховки, які наклеєні на лобовому склі автомобіля. Потім вилучив посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль. На моє прохання роз’яснити причину за якою мене зупинили інспектор запросив мене до автомобіля ДПС та сказав «пішли там буде ясно» чим порушив пп. "в" п. 2.14 правил дорожнього руху України. Підійшовши до автомобіля ДПС він передав мої документи своєму напарнику та відкрив мені двері с боку пасажира, а сам пійшов зупиняти наступний транспортний засіб. Як вже виявилось у автомобілі у іншого інспектора, причиною зупинки стало порушенням мною, за думкою тогож інспектора, вимог пункту 34.1 1.1 Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст. 122 КУпАП. На мої заперечення стосовно достовірності даного порушення та прохання надати мені докази інспектор відповів що йому не треба мені ні чого доводити єдине чім він може мені допомогти це написати штраф в 255 гривен за тією умовою якщо я напишу у протоколі наступне «З інспекторами ДПС згоден прошу винести мінімальну суму штрафу», на прохання інспектора ДПС я відповів своєю незгодою що дуже обурило інспектора ДПС після чого у постанові інспектор вказав сумму штрафу 340 грн. Доказів того, що я пересік сполошну лінію, свідків або приладів якими було зафіксоване порушення співробітником ДАІ, яким складено адмінпротокол, не наведено. Сам він знаходився в автомобілі на значній відстані від місця імовірного порушення, і воно знаходилося поза полем його зору, принаймні він не міг точно встановити момент перетинання межі сполошної лінії. Також в протоколі зазначено що я порушив правила виїжджаючі з АЗС яка знаходиться по вул.Першотравневій, та на момент мого затримання по вул. Першотравневій працювало що найменш дві АЗС але інспектор не зазначив точного місця імовірного порушення, а це є дуже важливим фактом. Вважаю, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КУпАП є недоведеним і необґрунтованим з наступних причин: Ст. 251 КУпАП встановлено, що доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами. Разом з тим, положення даної статті вказує на те, що належними доказами можуть бути також показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху. Звертаю увагу, що ст. 254 КУпАП зазначено, що протокол про адміністративне правопорушення складається в разі його вчинення, але оскільки адміністративне правопорушення не було зафіксоване належним чином, як то вимагає чинне законодавство, з врахуванням допущених порушень та погрозами з боку інспекторів ДПС стосовно суми штрафу під час мого затримання, він не може бути належним доказом моєї вини, складений з грубими порушенням чинного законодавства і за таких обставин відповідно до п.1 ст. 247 КУпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення. Зважаючи на викладене вважаю, що постанова серія .............. по справі про адміністративне правопорушення прийнята з порушеннями Конституції та законів України, не є обґрунтованою, та є незаконною. На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 250, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293, 295 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6-11, 17 Кодексу адміністративного судочинства України ,-
ПРОШУ: 1. Задовольнити позов та скасувати постанову ............ по справі про адміністративне правопорушення від 02.07.2009 р.
Додатки: 2. Ксерокопія протоколу серії .................. про адміністративне правопорушення від 02.07.2009 року. 3. Ксерокопія постанови ............ по справі про адміністративне правопорушення від 02.07.2009 р.
02 липня 2009 року
Вот так - наши разводят на ровном месте. Жаль тогда опыта в общении было не так много. Но суд рассудит - в Никополе я суд выиграл - ГАЕЦ подал апиляциию ещё зимой (совесть за мундир заела) - жду блин!
А где эта клумба? Я что-то вспоминаю только одну клумбу, в начале пр. Ленина, возле горисполкома... Правда, я давно не живу в Никополе, хоть вырос там, на соцгороде, ул. Трубченко, т.н. "третий дом". (ну, 9-й)...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10