Текущее время: 13 ноя 2024, 10:02

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 14:38 
Постоялец

ок ! може ше шось дописати ? В( Генеральній Прокуратурі України,
вул.Різницька,13/15, м.Київ,01071
та
Начальнику Департамента ДАІ МВС
вул. Лук’янівська, буд. 62м. Київ, 04171) підійде ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 14:55 
Постоялец

Думаю можна зупинитись на разі на міськ ДАІ і СВБ. Якщо міськ ДАІ дасть відписку, писати в Прокуратуру Львова.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 17:05 
Борец

leksfb писал(а):
КОПІЯ:
Начальнику Відділу ДАІ м. Львова при ГУ МВС України у Львівській області
вул. Городоцька, 124, м. Львів, 79015
тел. 238-40-27
-напиши начальника-?
leksfb писал(а):
зупинений ІДПС ДАІ м. Львова Романишином
-якщо є ініціали вкажи.
leksfb писал(а):
відмовились мені повідомити телефон на гарячу лінії ДАІ,
-відмовились повідомити мені номер телефону гарячої лінії ДАЇ,всупереч тому,що номер гарячої лінії ДАЇ,повинен бути написаний на службовому автомобілі ДАЇ,отже це є підтвердженням факту,що дані працівники ДАЇ,використовували для несення служби приватиний автомобіль,що забороняється пунктом..наказу111 від..
leksfb писал(а):
притягти працівників ДАІ, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби до юридичної відповідальності;
-до дисциплінарної відповідальності

поки не забув,якщо тобі приходять повідомлення в приват,на них думаю треба відповідати,якщо щось не так чи інше-відпиши,або інше. :shock:

ПРОШУ:

1.Ініціювати повноцінний розгляд моєї скарги. Провести службове розслідування викладених фактів та проінформувати мене щодо його результатів.
2.Провести перевірку діяльності інспектора .......з огляду на численні порушення під час проведення медичного огляду на стан сп»яніння . Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
3.Провести перевірку на відповідність ............. займаній посаді.
4.Провести позачергову атестацію ........... з метою встановлення рівня засвоєння ним службових інструкцій, наказів і службових розпоряджень МВС, інших нормативних актів, що безпосередньо стосуються виконання ним своїх службових повноважень.
5.Принести мені вибачення через засоби масової інформації,з вказанням засобу масової інформації,коли в такому буде принесено мені вибачення за протиправні дії інспектора...

Інформацію щодо вжитих заходів прошу надати мені в письмовому вигляді та у строки встановлені статтею 20 Закону України «Про звернення громадян»

До скарги додаються:
1.Висновок щодо результатів огляду на стан спяніння.
........ від ........підпис

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 19:34 
Постоялец

Соррі за приват ! Розібрався. Тільки прийшов з роботи і берусь за скаргу !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 20:28 
Постоялец

Підкоригував !!!

Начальнику Головного Управління МВС України у Львівській області
п. Щур Б.В
м.Львів площа г.Григоренка 3

КОПІЯ:
Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
полковнику В.М. Струсу
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
поштова скринька [email protected]

/////////////, що проживає:
м/////////////
тел.: _067__________________

С К А Р Г А
на незаконні дії ІДПС ДАІ м. Львова Романишина .(нагрудний знак №0765)

«25» січня 2011 року о 9 год. 50 хв., керуючи власним легковим автомобілем «ЗАЗ-DAEWO», д.н.з. /////////, рушаючись пр.Шевченко , я був безпідставно та незаконно зупинений ІДПС ДАІ м. Львова Романишином . Безпідставність та незаконність цієї зупинки випливає з наступного:
1) я здійснював рух без порушень правил дорожнього руху (ПДР);
2) жодних наявних ознак, які б свідчили про технічну несправність мого автомобіля або забруднення ним навколишнього середовища не було;
3) не було в наявності даних про те, що мій автомобіль використовується з протиправною метою (принаймні мені про це не було повідомлено під час зупинки);
4) вести мову про те, що ІДПС ДАІ м. Львова Романишин, зупинив мене тому, що підозрював в керуванні автотранспортом в стані алкогольного сп’яніння, так само нема підстав, оскільки характер руху мого автомобіля не давав підстав для такої підозри.
Таким чином були відсутні правові підстави для зупинки мого автотранспорту, передбачені абз. 1 п. 21 ч.1 ст. 11 Закону України «Про міліцію» та п.п. 7.3. «Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», затвердженою наказом МВС України від 27 березня 2009 р. N 111 (зареєстровано в Мінюсті України 26 червня 2009 р. за N 576/16592).
Крім того ІДПС ДАІ м. Львова Романишин не тільки не представився мені, але й не назвав жодної підстави для зупинки мого автомобіля, передбаченої п.п. 14.1.1. -14.1.12 зазначеної Інструкції № 111, чим було порушено п.п. 15.5. цієї ж Інструкції №111 - Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції МВС зобов'язаний прикласти праву руку до головного убору, привітатися, чітко й зрозуміло відрекомендуватися, назвати свою посаду, звання та прізвище, висловити вимогу про передачу водієм документів, зазначених в пункті 2.1 ПДР, для перевірки та повідомити про причину зупинки транспортного засобу і суть скоєного правопорушення.
Натомість ІДПС Романишин в категоричній та грубій формі наказав мені передати документи. Я був змушений виконати незаконну та безпідставну вимогу цього працівника міліції, оскільки був впевнений в тому, що не порушував ПДР і що після перевірки документів я продовжу рух .
Після перевірки моїх документів ІДПС Романишин запитав в мене, чи не вживав я спиртних напоїв, чи не знаходжуся в стані алкогольного сп’яніння. Отримавши відповідь,про те що я не вживав алкоголь інспектор знову таки в грубій та категоричній формі, наказав сісти до легкового автомобіля ВАЗ-21099, номерний знак ВС3727ВН який стояв поруч із місцем зупинки та на якому не було жодних елементів розфарбування та інших ознак, які б свідчили, що це службовий автомобіль ДАІ.
Я не відмовлявся від проходження огляду (знято на камеру) та став вимагати провести огляд на стан сп’яніння працівником ДАІ - так, як це передбачено частиною 6 ст. 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою встановлено, що огляд особи на стан алкогольного сп’яніння проводиться у відповідності до Постанови КМ України від 17 грудня 2008 р. N 1103, якою затверджено «Порядок направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, і проведення такого огляду», надалі – «Порядок» згідно методики та порядку, що зазначені в «Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції», затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 р. N 400/666, надалі – «Інструкція».
Тобто я вимагав законно від ІДПС Романишина : ознайомити мене із порядком використання спеціального технічного засобу перед проведенням огляду, провести пробне тестування цього засобу згідно інструкції про його використання, надати мені для ознайомлення свідоцтво про державну реєстрацію цього приладу та свідоцтво про його повірку, а також присутності двох свідків, відносно яких не буде підозр щодо їх упередженості.
Почувши мої вимоги та, зрозумівши, що я обізнаний із законодавством, знаю свої права, Романишин ,а також його напарник (призвища його мені невідомо,так як він не представився) почав погрожувати надягнути на мене кайдани, викликати наряд міліції та відвезти мене у райвідділ міліції.
Після цього інспектор Романишин та інший працівник ДАІ, його напарник, відмовились повідомити мені номер телефону гарячої лінії ДАЇ,всупереч тому,що номер гарячої лінії ДАЇ,повинен бути написаний на службовому автомобілі ДАЇ,отже це є підтвердженням факту,що дані працівники ДАЇ,використовували для несення служби приватиний автомобіль,що забороняється наказом №111 . Я був змушений телефонувати по тел.102 з проханням повідомити телефон довіри ДАІ.
На неоднарозові мої вимоги про складання протоколу про моє затримання ,та вилучення прав інспектор Романиши не реагував. Коли ,в черговий раз я знову почав вимагати провести огляд мене на стан сп’яніння на місці зупинки працівниками ДАІ з дотриманням всіх вимог закону, ІДПС Романишин відповів, що в такому огляді нема потреби, а тому мене просто зараз доставлять в пункт Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові, де й буде проведено огляд на стан сп’яніння. При цьому жодної можливості уникнути цього огляду мені не надали, так як обидва працівника ДАІ повідомили, що якщо я буду відмовлятися від цього примусового огляду, то мене закують в кайдани і силоміць доставлять на огляд або до райвідділу міліції.
Такі дії ІДПС Романенка та його напарника є грубим порушенням моїх прав та не відповідають вимогам ст. 266 КУпАП, вищезазначених Порядку та Інструкції, оскільки перш ніж проводити огляд на стан сп’яніння в закладі «охорони здоров’я», такий огляд мали провести працівники ДАІ. І тільки у випадку моєї незгоди із проведенням працівниками ДАІ огляду чи незгоди із результатами такого огляду, мене мали направити для проведення огляду на стан сп’яніння до закладі «охорони здоров’я». Так як я не тільки не заперечував проти огляду на стан сп’яніння на місця зупинки працівниками ДАІ, але й наполягав на цьому, то наведене свідчить про порушення ч. 3 ст. 266 КУпАП, п.п. 3- 6, 8 Порядку, п.п. 1.3, 1.6, 1.7, 2.1.-2.12.Інструкції. Враховуючи ч. 5 ст. 266 КУпАП, п. 14 Порядку, п.п. 3.22. Інструкції зазначені порушення при проведенні огляду на стан сп’яніння однозначно дозволяють вважати недійсними такий огляд.
Мені так і не було пояснено чому працівники ДАІ відмовилися проводити огляд на місці зупинки.
Я був змушений погодитися проїхати до пункту ЛОДКНД по вул. Науковій, 49 в м. Львові .Також я попросив надати мені можливість поставати мій автомобіль на стоянку.
Однак і в цьому мені було категорично відмовлено, натомість мене змусили незаконно передати ключі від автомобіля працівникам ДАІ та сісти на пасажирське місце в мій автомобіль, після чого мій автомобіль під керуванням працівника ДАІ рушив до медичного закладу. Дії даного інспектора на мою думку підпадають під ознаки злочину передбаченого статею364,365,289 Кримінального кодексу.
Після приїзду на вул.Наукова49 інспектор Романишин та його напарник наполегливо рекомендували сісти у їхній автомобіль ВАЗ 21099 номерний знак ВС3727ВН ,аргументуючи ,що після відвідування наркодиспансера,щось змінити буде неможливо. Після того як я вімкнув відео камеру і запропонував інспектору Романишину пройти зі мною, інспектор зайшов у наркодиспансер .
Орієнтовно через 50-60 хвилин після зупинки мене ІДПС Романишин , тобто біля 11 год. 00хв. 25.01.2011р. мене було примусово доставлено до ЛОДКНД по вул. Науковій, 49 в м. Львові, де лікарем-наркологом Поліщук І І . було проведено огляд мене на стан сп’яніння в присутності ІДПС Романишина та іншого інспектора ДАІ.
Жодного скерування інспектор не мав .

П.п. 2.8. «Інструкції» встановлено, що направлення на огляд з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, здійснюється за формою, наведеною у додатку 1 до цієї «Інструкції».

Формою (змістом) вказаного направлення передбачено, що в такому направленні мають вказуватися:
- ознаки сп’яніння, виявлені за результатами огляду, проведеного уповноваженою особою ДАІ МВС;
- назва та номер спеціального технічного засобу, дозволеного до застосування МОЗ та Держспоживстандартом, за допомогою якого проводився огляд (уповноваженою особою ДАІ МВС);
- результати огляду, а саме: реакція позитивна чи негативна, кількісний показник;
- серія та № протоколу про адміністративне правопорушення, складеного уповноваженою особою ДАІ МВС.
Зі всією категоричністю стверджую, що направлення, передбачене п.п. 2.8. Інструкції, не було оформлене та передане ІДПС ДАІ м. Львова Романишин лікарю Поліщук І.І до проведення огляду мене на стан сп’яніння.
Уповноваженою особою ДАІ МВС (Романишином ) насправді не проводився огляд на стан сп’яніння мене, будь-якими спеціальними технічними засобами, дозволеними до застосування МОЗ та Держспоживстандартом, що доводиться, по-перше, відсутністю запису про такий огляд в протоколі про адміністративне правопорушення ,як і відсутність самого протоколу.

Після завершення огляду в пункті ЛОДКНД на вул. Науковій, 49, мені було видано висновок щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного,наркотичного ,чи іншого сп*ягніння в якому чітко зазначено в пункті 10 що /////////// не перебуває в стані сп*яніння ,та тест на наркотики негативний. Відповідна копія висновку надана інспектору Романишин. Не давши жодного пояснення інспектор Романишин дам мені мої права ,розвернувся і пішов .

Таким чином всі вищенаведені факти свідчать про грубе, неодноразове та систематичне порушення ІДПС Романишин норм чинного законодавства, фактично мова йде про зловживання Романишином своїм службовим становищем та його напарником, невідомим мені працівником ДАІ.
Оскільки така діяльність інспектора Романишин безпідставно відібрала значну частину мого робочого часу ,що викликало непорозуміння з керівництвом підприємства де я працюю,примусила до проходження принизливих процедур перевірки на стан алкогольного сп’яніння та наркотичної залежності, і як наслідок призвело до значних моральних переживань з моєї сторони.

Враховуючи вищенаведене, прошу:

- призначити проведення перевірки та службового розслідування відносно всіх викладених у цій скарзі фактах порушення законодавства ІДПС ДАІ м. Львова Романишин та його напарником;
-провести перевірку діяльності інспектора Романишин з огляду на численні порушення під час проведення медичного огляду на стан сп*яніння . Вжити заходів дисциплінарного характеру до посадової особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
-провести перевірку на відповідність інспектора Романишина займаній посаді.
-провести позачергову атестацію інспектора Ромаанишина з метою встановлення рівня засвоєння ним службових інструкцій, наказів і службових розпоряджень МВС, інших нормативних актів, що безпосередньо стосуються виконання ним своїх службових повноважень.
- надати мені письмову відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян", та повідомити мене які спеціальні технічні засоби для проведення огляду водіїв транспортних засобів з метою виявлення стану алкогольного сп'яніння, передбачені наказом Міністерства внутрішніх справ України від 01.03.2010р. N 33, були в видані розпорядження патруля в складі ІДПС ДАІ м. Львова Романишина та його напарника, чи проходили зазначені працівники ДАІ необхідні навчання та інструктаж, необхідні для використання цих засобів.
-принести мені вибачення через засоби масової інформації,з вказанням засобу масової інформації,коли в такому буде принесено мені вибачення за протиправні дії інспектора

Додатки:
1) копія висновку щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного,наркотичного ,чи іншого сп*ягніння від 25.01.2011р

26 січня 2011 року ............

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 20:39 
Борец

leksfb писал(а):
п. Щур Б.В
-повний адрес
leksfb писал(а):
-для чого даєш свій номер- :?:
leksfb писал(а):
працівника ДАІ
-хто саме керував- :?:
в додатках-відеозапис на компакт диску-1 шт

я тобі скидав,писульку про заволодіння -в скарзі немає розписано факту по норм документах :?:
Генерал-майору Щуру Б.В.
площа г.Григоренка 3 ,м.Львів, 79007
поштова скринька http://milicia.lviv.ua

Последний раз редактировалось пішохід 26 янв 2011, 22:53, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 20:52 
Постоялец

Виправив -стер-виправив . Завтра на пошту .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 20:55 
Борец

Исходя из скарги , я понял что велась видеозапись ! Почему ее нет в додатках?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 21:03 
Борец

пішохід писал(а):
в додатках-відеозапис на компакт диску-1 шт
- та я йому написав,про це.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 янв 2011, 21:09 
Постоялец

ВІдео велось на телефон ,невиличкими кусками,і самого початку немае . Глянути можна на 1 сторінці

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 02:30 
Прохожий

leksfb писал(а):
Підкоригував !!!

п. Щур Б.В

КОПІЯ:
Начальнику Управління ДАІ ГУ МВС України
у Львівській області
полковнику В.М. Струсу
вул.Перфецького, 19, м. Львів, 79053,
тел. (032) 234 09 44, (032) 264 69 41
поштова скринька [email protected]

/////////////, що проживає:
м/////////////

С К А Р Г А
на незаконні дії ІДПС ДАІ м. Львова Романишина .(нагрудний знак №0765)

«25» січня 2011 року о 9 год. 50 хв., керуючи власним легковим автомобілем «ЗАЗ-DAEWO», д.н.з. /////////, рухаючись пр.Шевченка у м.Львові, я був безпідставно та незаконно зупинений ІДПС ДАІ м. Львова Романишином . Безпідставність та незаконність цієї зупинки випливає з наступного:
2) жодних наявних ознак, які б свідчили про технічну несправність мого автомобіля або забруднення ним навколишнього середовища не було;
3) не було в наявності даних про те, що мій автомобіль використовується з протиправною метою (принаймні мені про це не було повідомлено під час зупинки);
4) вести мову про те, що ІДПС ДАІ м. Львова Романишин, зупинив мене тому, що підозрював в керуванні автотранспортом в стані алкогольного сп’яніння, так само нема підстав, оскільки характер руху мого автомобіля не давав підстав для такої підозри.
Таким чином були відсутні правові підстави для зупинки мого автотранспорту, передбачені абз. 1 п. 21 ч.1 ст. 11 Закону України «Про міліцію» та п.п. 7.3. «Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС», затвердженою наказом МВС України від 27 березня 2009 р. N 111 (зареєстровано в Мінюсті України 26 червня 2009 р. за N 576/16592).
Крім того ІДПС ДАІ м. Львова Романишин не тільки не представився мені, але й не назвав жодної підстави для зупинки мого автомобіля, передбаченої п.п. 14.1.1. -14.1.12 зазначеної Інструкції № 111, чим було порушено п.п. 15.5. цієї ж Інструкції №111 - Під час звернення до водія працівник Державтоінспекції МВС зобов'язаний прикласти праву руку до головного убору, привітатися, чітко й зрозуміло відрекомендуватися, назвати свою посаду, звання та прізвище, висловити вимогу про передачу водієм документів, зазначених в пункті 2.1 ПДР, для перевірки та повідомити про причину зупинки транспортного засобу і суть скоєного правопорушення.
Натомість ІДПС Романишин в категоричній та грубій формі наказав мені передати документи. Я був змушений виконати незаконну та безпідставну вимогу цього працівника міліції, оскільки був впевнений в тому, що не порушував ПДР і що після перевірки документів я продовжу рух .
Після перевірки моїх документів ІДПС Романишин запитав в мене, чи не вживав я спиртних напоїв, чи не знаходжуся в стані алкогольного сп’яніння. Отримавши відповідь,про те що я не вживав алкоголь інспектор знову таки в грубій та категоричній формі, наказав сісти до легкового автомобіля ВАЗ-21099, державний номерний знак ВС3727ВН, який стояв поруч із місцем зупинки та на якому не було жодних елементів розфарбування та інших ознак, які б свідчили, що це службовий автомобіль ДАІ.
Я не відмовлявся від проходження огляду (знято на камеру) та став вимагати провести огляд на стан сп’яніння працівником ДАІ - так, як це передбачено частиною 6 ст. 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою встановлено, що огляд особи на стан алкогольного сп’яніння проводиться у відповідності до Постанови КМ України від 17 грудня 2008 р. N 1103, якою затверджено «Порядок направлення водіїв транспортних засобів для проведення огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, і проведення такого огляду», надалі – «Порядок» згідно методики та порядку, що зазначені в «Інструкції про виявлення у водіїв транспортних засобів ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції», затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України від 9 вересня 2009 р. N 400/666, надалі – «Інструкція».
Тобто я вимагав законно від ІДПС Романишина : ознайомити мене із порядком використання спеціального технічного засобу перед проведенням огляду, провести пробне тестування цього засобу згідно інструкції про його використання, надати мені для ознайомлення свідоцтво про державну реєстрацію цього приладу та свідоцтво про його повірку, а також присутності двох свідків, відносно яких не буде підозр щодо їх упередженості.
Почувши мої вимоги та, зрозумівши, що я обізнаний із законодавством, знаю свої права, Романишин ,а також його напарник (призвища його мені невідомо,так як він не представився) почав погрожувати надягнути на мене кайдани, викликати наряд міліції та відвезти мене у райвідділ міліції.
Після цього інспектор Романишин та інший працівник ДАІ, його напарник, відмовились повідомити мені номер телефону гарячої лінії ДАЇ,всупереч тому,що номер гарячої лінії ДАЇ,повинен бути написаний на службовому автомобілі ДАЇ,отже це є підтвердженням факту,що дані працівники ДАЇ,використовували для несення служби приватиний автомобіль,що забороняється наказом №111 . Я був змушений телефонувати по тел.102 з проханням повідомити телефон довіри ДАІ.
На неоднарозові мої вимоги про складання протоколу про моє затримання ,та вилучення прав інспектор Романишин не реагував. Коли ,в черговий раз я знову почав вимагати провести огляд мене на стан сп’яніння на місці зупинки працівниками ДАІ з дотриманням всіх вимог закону, ІДПС Романишин відповів, що в такому огляді нема потреби, а тому мене просто зараз доставлять в пункт Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові, де й буде проведено огляд на стан сп’яніння. При цьому жодної можливості уникнути цього огляду мені не надали, так як обидва працівника ДАІ повідомили, що якщо я буду відмовлятися від цього примусового огляду, то мене закують в кайдани і силоміць доставлять на огляд або до райвідділу міліції.
Такі дії ІДПС Романишина та його напарника є грубим порушенням моїх прав та не відповідають вимогам ст. 266 КУпАП, вищезазначених Порядку та Інструкції, оскільки перш ніж проводити огляд на стан сп’яніння в закладі «охорони здоров’я», такий огляд мали провести працівники ДАІ. І тільки у випадку моєї незгоди із проведенням працівниками ДАІ огляду чи незгоди із результатами такого огляду, мене мали направити для проведення огляду на стан сп’яніння до закладу «охорони здоров’я». Так як я не тільки не заперечував проти огляду на стан сп’яніння на місця зупинки працівниками ДАІ, але й наполягав на цьому, то наведене свідчить про порушення ч. 3 ст. 266 КУпАП, п.п. 3- 6, 8 Порядку, п.п. 1.3, 1.6, 1.7, 2.1.-2.12.Інструкції. Враховуючи ч. 5 ст. 266 КУпАП, п. 14 Порядку, п.п. 3.22. Інструкції зазначені порушення при проведенні огляду на стан сп’яніння однозначно дозволяють вважати недійсними такий огляд.
Мені так і не було пояснено чому працівники ДАІ відмовилися проводити огляд на місці зупинки.
Я був змушений погодитися проїхати до пункту ЛОДКНД по вул. Науковій, 49 в м. Львові .Також я попросив надати мені можливість поставати мій автомобіль на стоянку.
Однак і в цьому мені було категорично відмовлено, натомість мене змусили незаконно передати ключі від автомобіля працівникам ДАІ та сісти на пасажирське місце в мій автомобіль, після чого мій автомобіль під керуванням працівника ДАІ рушив до медичного закладу. Дії даного інспектора на мою думку підпадають під ознаки злочину передбаченого статею364,365,289 Кримінального кодексу.
Після приїзду на вул.Наукова49 інспектор Романишин та його напарник наполегливо рекомендували сісти у їхній автомобіль ВАЗ 21099, д.н.з. ВС3727ВН ,аргументуючи ,що після відвідування наркодиспансера,щось змінити буде неможливо. Після того як я вімкнув відео камеру і запропонував інспектору Романишину пройти зі мною, інспектор зайшов у наркодиспансер .
Орієнтовно через 50-60 хвилин після зупинки мене ІДПС Романишин , тобто біля 11 год. 00хв. 25.01.2011р. мене було примусово доставлено до ЛОДКНД по вул. Науковій, 49 в м. Львові, де лікарем-наркологом Поліщук І І . було проведено огляд мене на стан сп’яніння в присутності ІДПС Романишина та іншого інспектора ДАІ.
Жодного скерування інспектор не мав .

П.п. 2.8. «Інструкції» встановлено, що направлення на огляд з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, здійснюється за формою, наведеною у додатку 1 до цієї «Інструкції».

Формою (змістом) вказаного направлення передбачено, що в такому направленні мають вказуватися:
- ознаки сп’яніння, виявлені за результатами огляду, проведеного уповноваженою особою ДАІ МВС;
- назва та номер спеціального технічного засобу, дозволеного до застосування МОЗ та Держспоживстандартом, за допомогою якого проводився огляд (уповноваженою особою ДАІ МВС);
- результати огляду, а саме: реакція позитивна чи негативна, кількісний показник;
- серія та № протоколу про адміністративне правопорушення, складеного уповноваженою особою ДАІ МВС.
Зі всією категоричністю стверджую, що направлення, передбачене п.п. 2.8. Інструкції, не було оформлене та передане ІДПС ДАІ м. Львова Романишином лікарю Поліщук І.І до проведення огляду мене на стан сп’яніння.
Уповноваженою особою ДАІ МВС (Романишином ) насправді не проводився огляд на стан сп’яніння мене, будь-якими спеціальними технічними засобами, дозволеними до застосування МОЗ та Держспоживстандартом, що доводиться, по-перше, відсутністю запису про такий огляд в протоколі про адміністративне правопорушення ,як і відсутність самого протоколу.

Після завершення огляду в пункті ЛОДКНД на вул. Науковій, 49, мені було видано висновок щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного,наркотичного ,чи іншого сп*ягніння в якому чітко зазначено в пункті 10 що /////////// не перебуває в стані сп*яніння ,та тест на наркотики негативний. Відповідна копія висновку надана інспектору Романишину. Не давши жодного пояснення інспектор Романишин дам мені мої права ,розвернувся і пішов .

Таким чином всі вищенаведені факти свідчать про грубе, неодноразове та систематичне порушення ІДПС Романишином норм чинного законодавства, фактично мова йде про зловживання Романишином своїм службовим становищем та його напарником, невідомим мені працівником ДАІ.
Оскільки така діяльність інспектора Романишина безпідставно відібрала значну частину мого робочого часу ,що викликало непорозуміння з керівництвом підприємства де я працюю,примусила до проходження принизливих процедур перевірки на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння , і як наслідок призвело до значних моральних переживань з моєї сторони.

Враховуючи вищенаведене, прошу:

- призначити проведення перевірки та службового розслідування відносно всіх викладених у цій скарзі фактах порушення законодавства ІДПС ДАІ м. Львова Романишином та його напарником;
-провести перевірку діяльності інспектора Романишина з огляду на численні порушення під час проведення медичного огляду на стан сп*яніння . Вжити заходів дисциплінарного характеру до посадової особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство, та керівників підрозділу ДАІ, які допускають такі порушення працівниками при організації несення ними служби.
-провести перевірку на відповідність інспектора Романишина займаній посаді.
-провести позачергову атестацію інспектора Романишина з метою встановлення рівня засвоєння ним службових інструкцій, наказів і службових розпоряджень МВС, інших нормативних актів, що безпосередньо стосуються виконання ним своїх службових повноважень.
- надати мені письмову відповідь по суті всіх викладених мною фактів порушень закону у строки, передбачені ЗУ "Про Звернення громадян", та повідомити мене які спеціальні технічні засоби для проведення огляду водіїв транспортних засобів з метою виявлення стану алкогольного сп'яніння, передбачені наказом Міністерства внутрішніх справ України №33 від 01.03.2010р., були в видані розпорядження патруля в складі ІДПС ДАІ м. Львова Романишина та його напарника, чи проходили зазначені працівники ДАІ необхідні навчання та інструктаж, необхідні для використання цих засобів.
-принести мені вибачення через засоби масової інформації,з вказанням засобу масової інформації,коли в такому буде принесено мені вибачення за протиправні дії інспектора

Додатки:
1) копія висновку щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного,наркотичного ,чи іншого сп*ягніння від 25.01.2011р

26 січня 2011 року ............

Впринципі, то лише описки, але тим не менше...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 27 янв 2011, 18:01 
Борец

До прокуратури міста Львова
79005, м. Львів, вул. Богомольця, 9
Тел. (032) 2550907

гр.
…….
……..

Заява про злочин

Ця заява подана в порядку ст. 95 КПК України, яка надає право громадянину повідомити органи прокуратури про вчинений злочин.

Суть справи –на незаконні дії ІДПС ДАІ м. Львова Романишина .(нагрудний знак №0765)

«25» січня 2011 року о 9 год. 50 хв., керуючи власним легковим автомобілем «ЗАЗ-DAEWO», д.н.з. /////////, рушаючись пр.Шевченко , я був безпідставно та незаконно зупинений ІДПС ДАІ м. Львова Романишином . Безпідставність та незаконність цієї зупинки випливає з наступного:
Після перевірки моїх документів ІДПС Романишин запитав в мене, чи не вживав я спиртних напоїв, чи не знаходжуся в стані алкогольного сп’яніння. Отримавши відповідь,про те що я не вживав алкоголь інспектор знову таки в грубій та категоричній формі, наказав сісти до легкового автомобіля ВАЗ-21099, номерний знак ВС3727ВН який стояв поруч із місцем зупинки та на якому не було жодних елементів розфарбування та інших ознак, які б свідчили, що це службовий автомобіль ДАІ.
Я не відмовлявся від проходження огляду (знято на камеру) та став вимагати провести огляд на стан сп’яніння працівником ДАІ - так, як це передбачено частиною 6 ст. 266 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Почувши мої вимоги та, зрозумівши, що я обізнаний із законодавством, знаю свої права, Романишин ,а також його напарник (призвища його мені невідомо,так як він не представився) почав погрожувати надягнути на мене кайдани, викликати наряд міліції та відвезти мене у райвідділ міліції.
Коли ,в черговий раз я знову почав вимагати провести огляд мене на стан сп’яніння на місці зупинки працівниками ДАІ з дотриманням всіх вимог закону, ІДПС Романишин відповів, що в такому огляді нема потреби, а тому мене просто зараз доставлять в пункт Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру по вул. Науковій, 49 в м. Львові, де й буде проведено огляд на стан сп’яніння. При цьому жодної можливості уникнути цього огляду мені не надали, так як обидва працівника ДАІ повідомили, що якщо я буду відмовлятися від цього примусового огляду, то мене закують в кайдани і силоміць доставлять на огляд або до райвідділу міліції.
Однак і в цьому мені було категорично відмовлено, натомість мене змусили незаконно передати ключі від автомобіля працівникам ДАІ та сісти на пасажирське місце в мій автомобіль, після чого мій автомобіль під керуванням працівника ДАІ…………….. рушив до медичного закладу. Дії даного інспектора на мою думку підпадають під ознаки злочину передбаченого ст 289- ч2 Кримінального кодексу України- 2. Ті самі дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб або
повторно, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для
життя або здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого
насильства, або вчинені з проникненням у приміщення чи інше
сховище, або якщо вони завдали значної матеріальної шкоди
потерпілому, -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти
років.
На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 95, 97 КПК України.

ПРОШУ:

1. Порушити кримінальну справу за ст.289 ч 2 КК України у відношенні ………..за фактом вчинення 25.01.2011року незаконного заволодіння моїм автомобілем .
2. Про розгляд даної заяви повідомити мене у встановлений законодавством строк та вручити копію відповідної постанови.

Про кримінальну відповідальність у відповідності до ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину – попереджений.
Додатки
1 висновок,щодо результатів огляду на стан спяніння -1 аркуш
2 компакт диск з відеозаписом -1 шт

........ ................

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 15:16 
Постоялец

В даї і мвс листи пішли вчора. В прокуратуру писати ,чи зачекати відповіді?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 янв 2011, 15:58 
Борец

leksfb писал(а):
В прокуратуру писати ,чи зачекати відповіді?
В даї і мвс листи пішли вчора. В прокуратуру писати ,чи зачекати відповіді?
-гаєць скоїв незаконне заволодіння твоїм автомобілем-це є заборонено для них -Кримінальним кодексом.
Пиши впрокуратуру негайно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 фев 2011, 15:15 
Постоялец

Отримав сьогодні телеграму: повідоляемо вас ,що розгляд вашої скарги буде проводитись о 10 год. 8.02.2011.,за адресою городоц.124,каб 19 . моб. телеф. ......... заст.команд взводу Любчак О
Є бажання заїхати ,але в такий час я нароботі. Позвонити заст.коман. все розповісти -недоцільно.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 49 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа