1. Львівські. Львів, вул. Стрийська, п"ятниця, день... - (я) причина зупинки, представтесь, посвідчення. - (м) ви їхали в лівому ряду при вільному правому - (я) там же ряд зайнятий! - (м) а ви це в суді доказувати будете! йду фотографую трактора який стоїть через 50м. в правому ряду і який малює дорожню розмітку. Фотографую мєнта який складає протокол на багажнику свого авто. Авто мєнта стоїть на автобусній зупинці. Показую то мєнтярі: - (я) а ви в курсі, що ви самі порушуєте ПДР, ставши на автобусній зупинці і я це сфотографував, більше того, я напишу скаргу в УВБ ваше і фотки ці вишлю їм. - (м) а як ви докажете, що тут був знак "Автобусна зупинка"? - (я) а це не я буду доказувати, це ви в УВБ будете доказувати, так як і я в суді... - (м) иииии ууууууу.... ось ваші документи, їдьте!
2. Рівненські, ,,,,ський район, якесь село, п"ятниця того ж вечора, близько 23 год., темно як в негра в дупі. Вискакує раптово мєнт на дорогу, махає палкою. Стаю. Мєнтяра підходить до мого авто з електрофеном, на якому температура 86 і заявляє, що я перевищив швидкість. - (я) а що це в вас за прилад такий, фен? - (м) ні, це прилад "Беркут" (чи сокіл, чи орел, хзна короче, не помню)) ) - (я) так це ж не моя швидкість, я летів повільніше)) - (м) ваша, давайте документи, ходіть писати протокол - (я) давайте так, я вам показую документи, ви переконуєтесь що все алєс зупа гуд, не псую вам вечір, а ви мені, я їду далі, ви стрижете (кзл) капусту... - (м) пройдіть і будемо таки писати далі розмова відбувається біля їхньої машини, один сідає пише протокол, другого я потихеньку починаю гвалтувати... - (я) а цей ваш прилад метрологічну повірку пройшов, маєте сертифікат відповідності і паспорт контр вимірюв. приладу (КВП), що це саме КВП "Беркут", а не фен наприклад? - (м) повірка є (зрадів мєнт), сертифікату і паспорту нема... (розстроївся) - (я) дайте мені будь ласка телефон довіри - (м) я його не маю, не дам! - (я) дивно, і на дверках вашого авто теж немає, а згідно з 111 наказом мав би бути... мабуть сфотографую я це все бізобразіє...)) кличу своїх дружбанів бухих з фотоапаратом, ті починають фоткати машину, самі на її фоні фоткатись, корчать рожі і пруться, я кажу мєнтам, що так треба для доказів в суді, показую роз"яснення замміністра, що мона фоткати))) в цей час другий мєнт дописав протокол... я беру протокол, і пишу: "ПДР не порушував, інспектор показав мені невідомий прилад схожий на електрофен. Шилдік з заводським номером на приладі відсутній. Номер на приборі нанесений невідомим предметом" малюю у всіх пустих графах Z, і повідомляю мєнту, що прошу перенесення розгляду адмін справи, так як я юридично неграмотний і хочу адвоката. Віндовс мєнта підвисає і він не знає що робити далі... далі я таки вламую мєнта дати мені телефон довіри, бо худо йому апше буде... дзвоню, повідомляю що не давали номер, що він відсутній і на їх авто. На дроті черговий попереджає про крим відповідальність за брехню, я повторно обходжу авто переконатись остаточно що таки нема, переконуюсь, а також кажу, що вони стоять в таку тємєнь на неосвітленій ділянці дороги, з виключеними габаритами і мигалками... почувши це мєнтяра включає габарити.... і тут я замічаю... що в мєнтів не працює задній лівий габарит...)))) повідомляю про це. Дзвінок реєструють все як положено. Кладу трубку. Після цього мєнт таки зрозумів, що його згвалтували, і видавив з себе: - давайте ви видаляєте все фото і відео а я рву протокол! ))) на тому може б і розійшлись.... проте сівши в машину я почав складати док-нти в портмане, і тут підходить мєнт і жестами мене просить вийти... я виходжу, він закриваючи рукою свій телефон, щоб не було чути нашої розмови мені каже: - тут наш шеф дзвонить, будь ласка скажіть, що все добре, що ви не маєте до нас претензій, що все залагоджено я беру трубку, і кажу які класні пацани в нього працюють і всьо таке... на що він просить мене ще написати письмово, що я не маю претензій до них, бо в телефоні довіри ж зареєстрований мій дзвінок! диктує і я то пишу, залишаю мєнтам ту диктовану грамоту з подякою. Мєнти в екстазі, заявляють на прощання: - (м) ВИ ПЕРШІ ХТО НАС ВЗУВ. - (я) бачите хлопці, а я вам казав з самого початку - відпустіть, а ви захотіли писати протокол... - (м) та то не я, то він,- киваючи в сторону напарника, - я б вас відразу відпустив... хепі енд))
3. Через день, під Тернополем, виїзд на трасу Львів-Тернопіль. Знак проїзд без зупинки заборонено, розміщений перед виїздом метрів 20, з двох сторін лісосмуга, ставай, не ставай нічого не видно всерівно. Я підїзджаю ближче, помічаю мєнтів, зупиняюсь чемно перед перехрестям. Мєнт всерівно спиняє.
Намагається мене переконати втому, що йому було видно той знак за лісосмугою і що я не зупинявся. Йдем писати протокол. Я заявляю про перенесення часу розгляду адмінсправи, мєнт ігнорує прохання, знімаю це все на відео, фоткаю їхнє авто без телефону довіри, настрій суперовий!))
Далі мєнтяра підсовує мені протокол з незаповненими графами... я ставлю Z в пустих графах "свідки" та "час та місце розгляду справи" Даішник включає задню і верещить, що насправді не давав мені ще підписувати протокол... звіздує в своє авто, бере відеокамеру, включає її і поза кадром заявляє, що я вирвав в нього силою протокол і підписував його втікаючи... мене пробиває на ржачку, я фоткаю протокол з пустими графами де вже є його підпис, повертаю йому його, знімаю на відео як він дописує протокол.
Дописавши він віддає мені підписати протокол вдруге. Я вимагаю двох понятих, які б засвідчитли, що даішник не просто даішник, а мусор-бєзпрєдєльщик, і що він порушував закони, інакше відмовляюсь підписати, бо там мусору (вже не інспектору) пахне ст 172 ККУ - службовий підлог.
Мусор в нервах віддає документи, і заявляє, що мені вишлють протокол і постанову поштою. Я кручу пальцем біля голови і їду задоволений))) На цьому я думав, що все закінчилось, якби не прийшов мені сьогодні поштою протокол і постанова про штраф))) Який же я радий був, коли прочитав той протокол і ту постанову... виявлєється даішник розглядав адмінсправу і виносив ухвалу в той самий день і в ту саму годину і хвилину за 120 км від того місця, - в Личаківському ДАЇ м. Львова! і цю брєдятину в протоколі він дописував без мого відома, написавши і в протоколі, і в винесеній постанові, що я ніби то відмовився від підпису. Та ще й свідок знайшовся - якийсь Козьмук Ярослав Богданович, що проживає в м. Тернопіль, вул.Бульвар Куліша 4,кв.50. Мабуть свідок з Тернополя випадково теж був у Львові в Личаківському ДАІ в момент розгляду справи про адмінпорушення. Той баран навіть не задумався, що в мене все знято на відео, а саме: моє прохання перенести розгляд справи, коли він писав протокол, є фото протоколу незаповненого, де вже є його підпис стояв, і де я поставив Z-ки, є також відео на якому він дописує протокол поверх моїх Z-ток і на якому він заявляє, що такого не було і що я брешу. Мабуть я і брешу, коли стверджую що на їхньому службовому авто відсутній телефон довіри, принаймі я його не замітив. Можливо він був написаний зеленими буквами на цій машині: ну не ідіот?!))) писав сьогодні скаргу його начальству і в УВБ, отримав массу позитивних вражень і неаби яку насолоду))) а ось і вершина тупості відмороженого інспектора ДАІ Мороза: протокол як видно з того, що цей даун дописав в протоколі цьому, а саме: "від отримання копії протоколу та постанови відмовився" тобто він сам визнав, що на момент складення даного протоколу постанова була вже винесена!!! ну і постанова, в якій свідок Козьмук свідчить, що я відмовився від отриимання її копії))) всі дії цього відМороз-ка, я розцінюю як такі, що підпадають під ст 172 Кримінального кодексу України - службовий підлог. Таки межі людської тупості не існує, мало йому було на дорозі клізми, вирішив собі ідіот пошукати пригод на свою жопу. І він таки знайшов!
_________________ Нет повести печальнее на свете, чем о мента менталитете
Последний раз редактировалось Travyanyy 29 окт 2010, 13:04, всего редактировалось 10 раз(а).
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 15