Текущее время: 13 ноя 2024, 10:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 дек 2010, 13:19 
Прохожий

Ситуація відбулася в м Тернопіль вул 15 Квітня поворот коло 16 поверхів. Зупиняє мене інспектор Приймак Остап Іванович,звинувачуючи мене в проїзді перехрестя на заборонений сигнал. Йдем дивитись камеру. Прошу в нього сертифікат на камеру. Кажуть шо є,але показати відмовляються. Витягую свій тел і починаю знімати,так як бачу неадекватну поведінку. На мої запитання типу, чому машина припаркована неправельно,де сертифікат,взагалі ніякої відповіді,просто мовчання. Отже один інспектор заповнює протокол в машині інший продовжує знімати машини,а я знімаю як вони порушують правила паркування і знімають на камеру без сертифікату. Далі той що знімав підходить до мене блище і силою видирає в мене з рук мій телефон. Ховає собі в кишеню і починає кричати до іншого шоб давай наручники будуть мол везти мене в відділок. Я почав просити повернути телефон,але інспектор швидко сховався в свому авто і почав там шось стирати. Через пару хвилин мені повернули тел і всі документи. В протоколі там де пишуться мої пояснення,я написав що прошу перенести розгляд справи,бо потребую допомоги адвоката. Інспектор Приймак погодився і віддає мені копію протоколу не виносячи постанови,але час і місце розгляду не повідомляє. Я їду...

Сівши в машину я перевірив тел,вся моя розмова записана на відео,всі файли збережені,видно як інспектор вихопив в мене телефон,правда запис в цей момент зупинився. Через пару хвилин я повернувся і поговорив ще раз з Приймаком. Розказав йому що відеозапис збережений і що збираюся їхати в прокуратуру. Інспектор вирішив піти на мирову і попросив в мене копію протоколу,щоб анулювати його. Запис цієї розмови також в мене є і на ньому чітко чути як він просить мене повернути копію і обіцяє що штраф буде анульовано. \\

Питання,маючи цих два записи,на яке покарання інспекторів можна сподіватися? Чи взагалі варто починати ці тяганини? бо якшо їм нічо за це не буде,то і смислу не бачу.
Маю на руках копію протоколу.
Відео запис де в мене забрали телефон.
Аудіозапис де обіцяють анулювати протокол.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 дек 2010, 13:38 
Борец

А что его камера показала, нарушил ты или нет? Почему об этом не пишешь?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 дек 2010, 13:54 
Прохожий

makssav писал(а):
А что его камера показала, нарушил ты или нет? Почему об этом не пишешь?

яка різниця порушив я чи ні ? мені не подобається коли з рук видирають мобілку і кричать в наручніки. Мені не подобається коли порушуючи закон мене притягують до відповідальності,а самі творять шо хочуть. Оце і має суть,а порушив я чи ні,це досить спірне питання,бо на камері цього чітко видно не було.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 дек 2010, 15:01 
Постоялец

Выкладывайте записи. Будем смотреть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 дек 2010, 18:10 
Прохожий

http://www.youtube.com/watch?v=OfZhyBzT17M

аудіо ше не перевів в мр3,то пізніше викладу.... нажаль камера виключилась зразу як тільки тел забрали... а шкорда...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа