road писал(а):
Я пока еще ничего не подавал. Сегодня не успел в канцелярию. Завтра утром иду. В общем то об этом написано в первом пункте после прошу... думаете стоит подать отдельное клопотання вместе с подачей исков?
ми вже на ви?
клопотання слід подати разом з адмінпозовом.я позовній заяві зазначав про клопотання і вказував в додатках,а саме клопотання подав окремо,так як клопотання про забезпечення адмінпозову розглядається терміново.
а розгляд позову по суті може затягнутись у часі-спочатку попереднє,збирання доказів,неявка відповідачів.ще в якомусь рішенні ВАСУ є пояснення щодо розгляду судами клопотання про забезпечення позову.
аякже ст.181 КАСУ.от тільки не знаю щодо окружного.
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
Л И С Т 09.01.2008 N 7/9/1/13-08
Адміністративні суди України
Про практику застосування адміністративними судами законодавства у справах з приводу рішень, дій або бездіяльності державної виконавчої служби (за матеріалами справ, розглянутих у касаційному порядку Вищим адміністративним судом України)
У порядку інформації та для врахування при розгляді справ надсилається огляд судової практики Вищого адміністративного суду України у справах з приводу рішень, дій або бездіяльності державної виконавчої служби.
4. Позовні заяви стосовно рішень, дій або бездіяльності державних виконавців та посадових осіб Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України та відділів державної виконавчої служби Головного управління юстиції
Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, обласних, Київського та Севастопольського міських управлінь юстиції підсудні окружним адміністративним судам