Я, Баденко Владислав Олександрович, перебував на час новорічних свят у м. Київ разом із своїм братом та його дружиною. Та 03.01.2011 р. рухався на своєму автомобілі Хонда ВТ3838АК у напрямку Одеси по проспекту Глушкова. Раптом я помітив купу автомашин ДАІ, що перешкоджали рух у моєму напрямку. На знак „увага” співробітника ДАІ я зупинився, як це зробили й інші учасники руху. Раптом, через пів хвилини, я помітив, як співробітники ДАІ, що зупинили мене та інших учасників руху, почали тікати з проїзної частини дорожнього полотна. Після чого я відчув сильний удар у лівий бік моєї автомашини. Це була автомашина Шкода, яку переслідували співробітники ДАІ. Та з метою затримання вище вказаної автомашини, було організовано блокаду в тому числі за рахунок ні в чому не винних та не попереджених цивільних учасників руху, так званий „живий щит”. По суті: В результаті вищевикладеного моя автомашина отримала значні технічні пошкодження, а люди, що знаходилися в середині, мали багато шансів не вижити, якщо б водій Шкоди взяв трохи правіше. Удар був настільки сильний, що задня цільна балка моєї автомашини розірвалася навпіл, швидкість Шкоди сягала понад 150 км/год. Ви можете собі уявити, що могло б статися, якщо водій Шкоди, якого переслідували співробітники ДАІ та гнали у бік організованої блокади, вчинив удар в центр моєї автомашини. Відповідальнійсть за це ДТП несе Голосіївське районе УДАІ, а саме начальник управління - Вавілов Микола Дмитрович, який був особисто присутній під час "рятувальної операції" та вже 3 місяці перебуває на "лікарняному".
Я маю відео з місця ДТП, нажаль, вже як постфактум. Ніяких пояснень ніхто не давав, ДАІ заплатили 5000 грн за евакуатор до Херсона. Невже Вавілов думає, що це все!??!
Последний раз редактировалось aont 19 мар 2011, 23:58, всего редактировалось 1 раз.
|