Ну як це оцінити? Моя оцінка - Ярема зрадник. Факт доконаний.
- Ви задоволені, як проводиться кадрова політика нинішнього уряду?
- Ніхто не може бути задоволений будь-якою кадровою політикою. Можна бути задоволеним, коли відбудуться зміни в країні, зокрема - в правоохоронній системі. Коли ми затримаємо тих, хто розстрілював майданівців, організаторів цього, виконавців, замовників. Поки ця ситуація не розслідувана, я не можу давати оцінку.
Зараз багато журналістів кажуть, що нова влада бере на роботу корупціонерів. Оцінюють за результатами діяльності цієї людини до 2010 року, коли він був на якійсь посаді. Але, можливо, людина помінялася! Давайте дамо їй шанс. Якщо людина прийшла далі збагачуватися, це стане миттєво зрозумілим.
У мене є питання не лише з точку зору правоохоронної діяльності, але і того, як буде проводитися фіскальна політика, політика митниці. У нас нічого не помінялося. В Одесі як відбувалася контрабанда, так і відбувається. Як буде працювати податкова, як будуть діяти ці валютні конвертаційні "площадки", як буде діяти спиртова промисловість. Ці всі питання я задаю сам собі і людям, які приходять на посади. Керівники митниці та податкової були призначені кілька днів тому. Я їх покликав до себе і сказав, що якщо нічого не поміняється, ми станемо ворогами.
Такі бесіди відбуваються з усіма, хто має відношення до правоохоронної діяльності. Це стосується фінмоніторингу, фінінспекції. У мене були бесіди з цими людьми. І у вас, і суспільства є багато питань. Давайте подивимося, що буде. А якщо ці люди стали кришталево чесними і прийшли дійсно служити Україні? Якщо вони помінялися?
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/03/16/7018929/