Текущее время: 16 ноя 2024, 10:28

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 06 июн 2013, 19:22 
Борец

Співробітники ДАІ застосували фізичну силу до вагітної жінки у Сторожинці. У 23-річної мешканки Банилова Підгірного Олени Бунзяк, котра за довіреністю керувала автомобілем свого друга Fiat Punto з європейськими номерними знаками, правоохоронці вимагали документи й ключі від машини.
Про це кореспонденту molbuk.ua повідомила Олена Бунзяк.
- Це авто привезли мої друзі з Італії, - каже 23-річна Олена. – На мене оформлене доручення на водіння, яке дійсне до жовтня 2013 року. Даішники зупинили і сказали, що я не маю права їздити цим авто. Сказали, що має право їздити лише власник. Я відповіла, що маю доручення. "Воно липове й не дійсне", - сказали вони мені.
За словами пані Олени, правоохоронці вимагали в неї документи та ключі від автомобіля, застосовуючи грубу фізичну силу. Разом з тим, вони вимагали, щоб дівчина негайно поїхала на митницю в Порубне Глибоцького району.
- Я відповіла, що нікуди не поїду, - продовжує вона. – Тоді правоохоронці підійшли і скрутили мені руки. При чому, вони знали, що я вагітна. Вони вимагали, щоб я віддала ключі. Відповіла їм, що вони не мають права це вимагати. На це вони відповіли, що машина не моя, а нібито викрадена. Я викинула ключі через вікно, бо вже не могла… Вони почали руки крутити… Вони забрали ключі. Сказали: "Тепер ключі вже в нас"… Чи вони думали, що ми втечемо? Документи всі в них були. Просто ще хотіли ключі. Я сказала, що не поїду на митницю.
На місце інциденту відправився і кореспондент molbuk.ua. Приблизно об 11.30 у четвер співробітники ДАІ стояли поблизу мосту в Сторожинці. На прохання прокоментувати ситуацію чотири людини у формах сіли у службовий автомобіль, увімкнули "мигалки" і поїхали.
"Ми повернемося через дві секунди", - сказав один з правоохоронців. Щоправда, дочекатися даішників не вдалося.
На цей інцидент уже відреагували депутати. Так, депутат облради Віталій Мельничук на основі заяви Олени Бунзяк готує депутатські запити до прокуратури та управління ДАІ в області. Розбиратися у ситуації пообіцяла і депутат Чернівецької міськради Олена Калмикова.
- Вважаю, що тут відбулася спроба дрібного пограбування, - каже вона. - Співробітники ДАІ, користуючись тим, що вони мають певні силові методи впливу, наїжджають на дівчат, які їздять на авто. Гадаю, вони орієнтуються в тому, чи людина за кермом – з досвідом, чи чекати від неї якоїсь реакції. Вони спробували "наїхати" на людину. Відібрали в людини документи на користування машиною, яка нічого не порушувала. Наїжджають, ламають руки, відбирають ключі і права. На якій підставі?
В управлінні ДАІ в області вже очікують на згадані запити й заяви.
- Наразі коментувати тут немає що, адже потрібно кваліфіковано розібратися в цій ситуації, - каже старший інспектор УДАІ УМВС в області Іван Добровольський. – Потрібно, аби дівчина звернулася із заявою до правоохоронних органів. На основі цього проводитимемо службове розслідування.
phpBB [video]

phpBB [video]

Фашизм на Буковине не пройдет!
http://molbuk.ua/video/59907-u-storozhi ... chini.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 июн 2013, 19:29 
Борец

И снова ответят, что фамилии фашистов это есть самая страшная гаишная тайна. Но этим пизд..ец! Их в этом районе отловят и повесят.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 08:25 
Постоялец

Вешать не нужно, пускай живут но только кастрированные. Таким не нужно иметь детей.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 09:02 
Борец

Цитата:
- Наразі коментувати тут немає що, адже потрібно кваліфіковано розібратися в цій ситуації, - каже старший інспектор УДАІ УМВС в області Іван Добровольський. – Потрібно, аби дівчина звернулася із заявою до правоохоронних органів. На основі цього проводитимемо службове розслідування.

А вот это пиздеж! Они обязаны проводить проверки в том числе и на основании распространения информации в СМИ. В данном случае, от корреспондентов molbuk.ua

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 10:29 
Борец

просто пидары.

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 10:52 
Постоялец

Ять!!! :twisted: Упырасты ох№вают с каждым днем все больше. Куда ни плюнь, в новостях, дня нету, только о преступлениях мусоров. :evil: А вот о повешенных или кастрированных упырях - единичные случаи. Один замочил упыря местного - так ему срок впаяли. уРкаина.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 11:04 
Борец

Мусора то пидары, всёт так, только я не понимаю как это "друзья пригнали машину из Италии и оформили доверенность". Это как? Ввоз а\м по"стамбулке"? Так по ней ездить по Украине может только лицо, пересекавшее границу на а/м. Не полная какая то информация.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 11:54 
Борец

alexdor писал(а):
только я не понимаю как это "друзья пригнали машину из Италии и оформили доверенность". Это как? Ввоз а\м по"стамбулке"? Так по ней ездить по Украине может только лицо, пересекавшее границу на а/м. Не полная какая то информация.

мне это тоже интересно.

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 11:59 
Борец

alexdor писал(а):
Так по ней ездить по Украине может только лицо, пересекавшее границу на а/м. Не полная какая то информация.

Если такое возможно - я буду в "шоколаде" :lol: :lol: .......... в течении месяца пригоню мерина с Германии )))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 12:02 
Борец

Стамбулка здесь не причем. Речь идет о полной деградации гаи в Черновцах.
Это, что повод бить беременных баб? В четвером?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 12:04 
Борец

hazajin писал(а):
Стамбулка здесь не причем. Речь идет о полной деградации гаи в Черновцах.
Это, что повод бить беременных баб? В четвером?

Дима! Это было отступление от темы! :oops: :oops: Надо их понаклонять ............. что бы , суки , не расслаблялись!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 12:33 
Борец

Так там уже депутаты наклоняют. Главное, чтобы потом известили народ, что менту отрезали, яйца или голову.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 15:07 
Постоялец

Пацаны,отвечаю,я бы на месте мужа девушки тем пидарам из гей кружка ебальники бы понабивал!!! Втупую,в наглую,при всех!!! Как можно поднять руку на беременную девушку??? И пох мне на последствия!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 15:34 
Борец

Если бы там был муж этой водительши, то у них в этом случае срабатывает Очко.
Они все ссыкуны. Мужик, ни при каких обстоятельствах, даже суперобстоятельствах руку на беременную не поднимет.
Они по своей сути пидарасы.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 июн 2013, 15:44 
Борец

Стамбулка дозволяє . МК не дозволяє, Але стамбулка - закон. Суперечність 2ох законів, один з яких міжнародний договір, по ідеї він має вищу юридичну силу ніж національний закон, який йому суперечить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа