Текущее время: 16 ноя 2024, 21:00

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 апр 2013, 13:48 
Борец

Интересное обращение, читал как остросюжетный детектив
Изображение
Текст
обережний Сергій Миколайович Шановний пане міністре МВС
Сообщение, не относящиеся к теме
Шановний пане міністре МВС України, звертаюсь до Вас, як до останньої інстанції, щодо захисту своїх прав та свобод, як добропорядного громадянина України та платника податків.
05.07.2012 року близько 21 години 20 хвилин, я, перебувавши за кермом свого автомобіля Тойота Ленд Крузер 100, був зупинений нарядом ДПС у складі інспекторів ДПС прапорщика міліції Сокура О.А. та старшини Галченкова Д.О. Наряд ДПС, у складі даних осіб, знаходився на Житомирському шосе навпроти Держчастотнагляду. Так як я правила дорожнього руху не порушив інспектори зажадали перевірити номера кузова та шасі мого автомобіля. Я передав їм документи на транспортний засіб та залишався в салоні автомобіля. Поки один з інспекторів мене відволікав, мій автомобіль заблокували два автомобіля. Один з яких був Міцубісі Паджеро, який, як потім мені стало відомо, належить міліціонеру Шевченківського райвідділу м. Києва Тимонькіну Олегу. Невідомі в цивільному одязі чоловіки, в кількості шести чоловік, ввірвались в салон мого автомобіля через усі двері, які не були заблоковані. Витягли мене з автомобіля на узбіччя та повалили на землю, наділи двоє кайданів. Це відбувалось на очах у інспекторів ДПС, які одразу ж покинули місце подій.
Вказані цивільні особи не представились, затягли мене до Міцубісі Паджеро, змусили стати на коліна між заднім та переднім сидіннями та утримували в такому стані майже дві години. Тільки через годину зняли одні кайдани, а другі залишили. Вказані особи по черзі сідали в автомобіль та пильнували мене, завдавали хмисаків. На моє прохання, якщо вони не бандити, переїхати на один кілометр вперед, де є стаціонарний пост ДАІ, не реагували. А міліціонер, як потім мені стало відомо, Федішин Антон Сергійович ще й знущався з мене, бив по потилиці та заскакував на спину. Все це стало можливо лише тому, що інспектори ДПС Сокур О.А. та Галченков Д.О. покинули місце подій.
На сьогоднішній день жодна з сфабрикованих проти мене кримінальних справ не знайшла підтвердження та кримінальне провадження по справам Прокурором м. Києва було закрите.
Я був свідком по кримінальній справі проти працівників міліції Шевченківського ВБНОНу, яку розслідує Прокуратура міста Києва, а сьогодні визнаний потерпілим.
Мої неодноразові звернення до Державної автоінспекції України, з приводу сприяння скоєння злочинів проти мене окремими працівниками ДАІ, ігноруються.
Я вважаю, що передавши отриманні в мене документи третім особам, інспектори ДПС Сокур О.А. та Галченков Д.О. вже порушили мої права, як громадянина України, а саме:
Не склали жодних процесуальних документів щодо подальшої долі мого автомобіля Тойота Ленд Крузер 100, не зробили опис самого автомобіля та особистих речей, які знаходилось в салоні автомобіля.
Не склали відповідного рапорту керівництву щодо даних подій.
Залишили мене з цивільними, на той час, в темному лісі на одинці. Чим сприяли фізичному та моральному тиском на мене з боку працівників Шевченківського ВБНОНу.
Також їх дії сприяли викраденню з мого автомобіля ключів від будинку та пультів від воріт. Що призвело, в подальшому, до вільного проникнення працівників Шевченківського ВБНОНу до мого житла. Свої дії працівники Шевченківського ВБНОНу прикривали тим, що вписали мене в кримінальну справу грузина Коби Хургаашвілі. Але, в подальшому, це не знайшло підтвердження моєї причетності до даної кримінальної справи.
Мій автомобіль Тойота Ленд Крузер 100 використовувався невідомими мені особами протягом п’яти днів, ключі від мого будинку та пульти від воріт також перебували не відомо мені де. Це підтверджується моєю розпискою про повернення, яка є в кримінальній справі, але жодного процесуального документа про вилучення та зберігання не має. На сьогоднішній день я мовчу навіть про те, що нову резину на колесах мого автомобіля поміняли на стару та розірвану. Але це я викладу окремо в судовому позові на відшкодування завданих збитків.
Шановний Віталій Юрійович, я в 2012 році сплатив до бюджету, як фізична особа, податків більше ніж 400 000 гривень. То чи маю я право на захист від державних інститутів чи ні?
Прошу Вас надати відповідь з наступних питань, а саме:
1. Яким чином мала бути оформлена участь працівників ДАІ в затриманні особи, що підозрюється у вчиненні злочину. Чи належним чином була оформлена процесуально участь Сокура О.А. та Галченкова Д.О. в затриманні Побережного С.М. Чи склали вони рапорт про дану ситуацію керівництву для здійснення належного контролю.
2. Які дії працівники ДАІ зобов’язані вчинити щодо забезпечення збереження автомобіля, зупиненого ними. Чи дотрималися Сокур О.А. та Галченков Д.О. вимог законів та відповідних нормативних актів МВС України, передавши документи третім особам.
3. Кому та на якій підставі працівники ДАІ передали особисті документи Побережного С.М. та автомобіль. Яким чином це було оформлено.
З повагою,
Побережний С.М.

04 04 2013, 15:11

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2013, 13:55 
Борец

Мда! :shock: Печально!Мужику могу пожелать только удачи и здоровья и чтоб тварей наказали по полной програме.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 апр 2013, 14:02 
Борец

Тільки відловлювати, звязувати , в ліс і живцем закопувати, попередньо зачитавши смертний вирок від їмені народу України.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа