Цитата:
28.03.2013 15:53
У Львові чоловік прийшов за своїм евакуйованим авто… з рушницею
Учора ввечері у депо №1 Франківського району, що на вулиці Городоцькій, 185 трапився інцидент. Власник евакуйованого автотранспорту відмовився підписувати розписку про одержання своєї автівки, обурився, що без підпису йому не віддають його транспортний засіб і намагався вирішити ситуацію іншим шляхом – з допомогою рушниці.
Про це «Погляду» повідомили у ТзОВ "Секюріті".
«Інцидент трапився о пів на 12 вечора. Прийшов чоловік за своїм евакуйованим автотранспортом і каже «Я прийшов за машиною». Я відповідно спитав, яка машина. Він мені – білий Форд. Після чого він взяв до рук документи на розписку і заявив, що підписувати нічого не буде», - розповів у коментарі «Погляду» охоронець депо Михайло Лопатинський.
Опісля, за словами охоронця, чоловік розвернувся і пішов на стоянку, зламав колодку та вигнав машину до головних воріт, а потім почав вимагати відкрити йому ворота, на що охоронець відповів відмовою.
«Після того, як я йому сказав, що не випущу його, доки він мені не підпише розписку, чоловік пішов до машини, витягнув рушницю і почав погрожувати, що якщо не відкрию – знесе колодку» - розповів Михайло Лопатинський.
Тоді охоронець зателефонував начальникові охорони. Протягом 20 хвилин приїхали працівники міліції, державна служба охорони, а згодом і слідчо-оперативна група.
Працівники міліції, як розповіли «Погляду» у ТзОВ «Секюріті», перевірили дозвільні документи на рушницю – виявилось, чоловік документи на зброю мав.
«Він підписав розписку, всі свої дані і я його випустив», - додав охоронець.
За його словами, у ході перевірки з’ясувалось, що особа з рушницею – це суддя з Києва.
«Він не був у стані алкогольного сп’яніння, - зазначив Михайло Лопатинський. – Просто обурився, що в нього забрали машину. Хоча від нього вимагалось лише підписатись в отриманні машини без жодного штрафу», - додав він.
Водночас, у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області підтвердити чи спростувати факт інциденту, або засвідчити, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група та правоохоронці наразі не можуть.
Фото: Львівський портал
http://www.pohlyad.com/news/n/12356Нормальный ход с ружьём на ШП
супер.Его тоже судить будут?