В четвер, 15 листопада, в м. Краматорську (Дон. обл.) на пішохідному переході було збито хлопчика. "Восточный проект" повідомляє: "его сбила машина ВАЗ-2101. Мальчик 2004 года рождения направлялся в школу. С переломом левой голени он был доставлен в травматологию." В статті присутній коментар мешканки того району, яка бачила як воно було і яка стверджує про те, що водії ніколи там не зупиняються. Стаття опублікована в той же день об 11:58, а вже о 14:10 сайт публікує статтю про те, як ДАІшники разом з начальником УДАІ м. Краматорська "профілактику" проводять. Але зовсім в іншому кінці міста та, на мою думку, на майже безпечному переході (майже - тому що довбні всюди їздять/ходять). Сказано, що дитина йшла в школу, значить це приблизно о 8 ранку, а "показуху" виходить робили в період десь з 9 до 13. Це свідчить про те, що начальник, Гайдук А. В., про інцидент знав. По даним сайта, вони стояли на перехресті вулиць Паркова та Гв. Кантимировців, біля критого ринку. Другим місцем стало перехрестя біля МВ ГУМВС (про це, в групі ДК Краматорськ, повідомив пасажир автівки яку також зупинили). Тобто, начальнику пофіг на те що трапилося в ранці, та на те, що в місті є більш небезпечні перехрестя, які також мають пішохідні переходи. Між іншим, одне з таких перехресть, є єдиним місцем концентрації ДТП.
Відео з Паркової:
опубліковане vostproject
Ще один цікавий факт. Не знаю навіщо "ВП" зробили так, але ім'я тих кому давали грамоти, вони вказали, а ось ім'я порушника ні. Може з етичних міркувань, а може тому-що цей порушник директор "МВПБУ" (одне з краматорських училищ). Я наприклад не можу цей факт обійти стороною, хоча б тому-що він їздить на новому "форді" при тому, що зарплата у нього не на багато більше ніж у викладача, а викладач отримує десь 1200-1600 грн.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25