Текущее время: 18 ноя 2024, 06:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Хотів, отримав.
СообщениеДобавлено: 09 авг 2012, 22:43 
Борец

Нещодавно написав інформаційний запит на електронну адресу обласного ДАІ.
Хотів уточнити місця концентрації ДТП в моєму місті, бо ЗМІ і начальник міського ДАІ пишуть одне, а на сайті обласного ДАІ інше зовсім. Ну і хотів дізнатися, чи місцеві брешуть, чи обласні працювати не хочуть. А саме, оновлювати інформацію на сайті.
Изображение
Спершу надіслав на імейл "довіри", бо іншого не знайшов, а потім хлопці з "дорожнього контролю" дали мені іншу адресу, відділу зв'язків з громадськістю. Сьогодні в ранці відправив і як не дивно вже ввечері прийшла відповідь.
Зайшов я на "пошту", серед вхідних листів побачив лист від "ОСО ГУМВД Украины..", я здивувався, що так швидко, зрадів, і швиденько відкрив щоб прочитати, я ще не знав що мене там чекає... Відкривши, я побачив невеличкий текст, з 4 рядків, на "азаровській" мові. Я і досі не знаю як це сприймати, чи-то з посмішкою, чи-то із сльозами...
Изображение
Запит я писав на ім'я начальника, а таке враження що я щось попросив зробити якогось школяра, і він щоб від нього відчепилися, взяв, десь, щось, скопіював і надіслав. Ні тобі роз'яснень якихось, ні тобі підпису, нічого... Дуже сумно.
Сумно, тому-що я писав листа до МОЗу, до Управління праці, не дотримуючись якихось там норм, та правил написання звернень і я отримував нормальні відповіді. З підписом людини яка розглядала мою заяву, чи запит, з роз'ясненнями, з повагою в решті решт! І що головне, мабуть, українською мовою, державною. А написав в ДАІ і що я маю? Міське ДАІ відповіло за всіма нормами, майже в строк, визначений законом, мені відповідь прямо до-дому навіть принесли, а обласне... якусь відписку прислало мені... І що міське, що обласне, чомусь відповідають російською. Я не розумію, чому так? Чому в країні де державною мовою є українська, державні службовці відповідають російською? Так ще й з помилками!
ДАІ мабуть залежать від Азарова і намагаються походити на нього, повторюють за ним...
Я здається зрозумів, скоро міліцію перейменують в поліцію, а ДАІвців назвуть "Кровосісі". А ось і типовий "кровосіся":
Изображение
*фото з інтернету*

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Хотів, отримав.
СообщениеДобавлено: 10 авг 2012, 13:09 
Борец

Відвилай поштою рекомендованим листом. Вони тобі повинні відповісти протягом 5-ти днів.

http://www.youtube.com/user/mmmannn111

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
 Заголовок сообщения: Re: Хотів, отримав.
СообщениеДобавлено: 10 авг 2012, 22:54 
Борец

wronguy писал(а):
Відвилай поштою рекомендованим листом. Вони тобі повинні відповісти протягом 5-ти днів.

так от, відповіли=)
я, чесно кажучи, не хочу витрачати грощі на лист, щоб мені отаке прислали..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа