Текущее время: 04 авг 2025, 17:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 янв 2012, 16:46 
Постоялец

Хабарі українським даішникам дає навіть найвідоміший мандрівник світу

10.01.2012 16:20
Найвідоміший мандрівник у світі британець Фред Фінн завжди має запас дрібних грошей на той випадок, якщо його зупинять працівники ДАІ України. Про це він повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові.

“Мене досить часто зупиняють працівники ДАІ, бо на авто британські номери, -- каже він. -- Одного разу працівник ДАІ попросив сісти до нього в машину, де заповнив протокол українською мовою і хотів, щоб я його підписав. Я відмовився і попросив англомовний варіант, тоді він написав на протоколі суму у розмірі 500 доларів США. Проте я сказав, що це забагато і запропонував 50 доларів США”.

Фред Фінн наголосив, що усі міліціонери, які його зупиняли, завжди були дуже ввічливими і мило спілкувались.

Незважаючи на це, до зустрічі з працівниками ДАІ Фред Фінн завжди готується: “Я завжди з собою маю дрібні гроші для таких випадків. Моя дружина проти цього і каже, що я не повинен заохочувати їх. А я відповідаю, що це так само, як в інших країнах, зокрема у Франції, де потрібно плати за проїзд по платних дорогах”.

Завершив свою розмову про ДАІшників Фред Фінн жартом про працівника ДАІ, який протягом трьох місяців не приходив по зарплату.

Нагадаємо, що Фред Фінн вважає неорганізовану роботу таксистів проблемою туристичного Львова.

Довідка

Британець Фред Фінн — найвідоміший мандрівник у світі. Він у 1983 році потрапив до Книги рекордів Гіннеса як «пасажир, який подолав найбільшу кількість кілометрів». Британець подолав 24 млн. км, побував у 139 країнах. У підсумку мандрівник одружився з українкою і оселився в Комсомольську Полтавської області.

Фред Фінн є другом “Євро-2012” і послом “Міжнародних авіаліній України”.

Львівські новини lviv.expres.ua

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа