Текущее время: 10 авг 2025, 10:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:08 
Постоялец

Не зовсім. Опитування не спонукає одразу до дій.
Принаймні необхідно запропонувати декілька варіантів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:11 
Постоялец

crv_kiev писал(а):
Ну судить о нем как о профессионале не могу, ибо не спец.
Субъективные суждения об учителе физики, ставшим министром МВД страны в центре Европы – только на уровне форумного обсуждения…
Ребята, уберут этого, поставят следующее… Тут дело не в самом министре, а в системе…
Мы так по-жизни будем барахтаться… ЭТО ГИДРА, одну голову долой – следующая…
У гидры есть дубина в виде Закона и цепные псы…
Тут надо иначе…
А что до подписи… так на мой взгляд они не легитимны. Вроде как нужны данные паспорта и т.п.

А що ти пропонуєш? Звільнять Могильова, наступнику буде наука, не помудрішає, і його звільнимо. Щодо підписів, хто реєструвався знає, що необхідно вказати електронну пошту. Коли набереться необхідна кількість бажаючих підписатись, дуже порсто людей скликати на підписи на папері. Отже, проявіть бажання, свою позицію, а легітимізувати буде неважко.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:20 
Борец

Zlosniy
Вы романтик... Я не Ваш (и самой идеи) оппонент, я как раз очень даже не поклонник этой власти…
Еще остался горький привкус разочарования после 2004… я реалист!
Столько надежд рухнуло…
А детские игрульки в подписи…
Нас отвлекают всякими клоунами, мы растранжириваем свои силы и умения на подписи…

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:25 
Постоялец

crv_kiev писал(а):
Zlosniy
Вы романтик... Я не Ваш (и самой идеи) оппонент, я как раз очень даже не поклонник этой власти…
Еще остался горький привкус разочарования после 2004… я реалист!
Столько надежд рухнуло…
А детские игрульки в подписи…
Нас отвлекают всякими клоунами, мы растранжириваем свои силы и умения на подписи…

Я не чую пропозицій???

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:35 
Борец

Если честно… я даже не знаю…
Я крайне восхищен работой актива ДК – это блеск!
Но вот то, что выше инспекторов ДАй и районных судей …мне кажется не по зубам такому социуму как сейчас…
Если народ :lol: сделал (допустил) такой «выбор» на этих выборах…что можно говорить…
Я согласен с тем, что сидеть сложа руки – преступно, но и бирюльки с подписями – это уровень возмущенных студентов-ботаников …
PS
Тут форум, значит мы вправе высказывать свои мысли. Я просто озвучил свой взгляд на тему собирания подписей…

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:35 
Постоялец

Спалити наш "Рейхстаг" і сказати шо то "регіони", а потім захопити владу, а потім.... ой м... десь я чув що це вже було.
Жарт. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:43 
Постоялец

crv_kiev писал(а):
PS
Тут форум, значит мы вправе высказывать свои мысли. Я просто озвучил свой взгляд на тему собирания подписей…

Я не бакланю твої думки, прекрасно що вона в тебе є, я також висловлюю свою думку.
Я намагаюсь зрозуміти що можна зараз запропонувти для того щоб виправити ситуацію. Чекати нових виборів? А потім нових? Я не маю стільки часу, навряд чи я проживу більше 150 років, я хочу жити вже. На цей час я вважаю що така петиція не завадить, цього не достатньо щоб змінити ситуацію кардинально, але це крок.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:45 
Постоялец

З підписами важкий шлях. Немає поки що кому збирати, де та ін.
В таких справах потрібно визначити лідера, організаторів та діяти більш реальними шляхами.
Бо буде як з підприємцями. Лідер реальний відсутній тому побалакали та й годі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 16:53 
Борец

Zlosniy
Не понял про "бакланю твої думки"... ну да ладно...

Ждать… тут Вы правы, и ждать преступно…
Но двигаться надо уверенно, а главное эффективно!
Вот тому пример ДК.
Грамотно (ну всегда, иногда и эмоции через край, иногда лёгкая провокация),
НО конструктивно, с последующим изучением норм. Актов, Законов и т.д.
Вот это ГРАМОТНАЯ работа… а подписи – бирюльки!
Я лично вижу тупиковую (на уровне страны) ситуацию…пока тупиковую…
Вероятно «градус» терпения народа не дошел до критической отметки…
Кто судьи? Кто исполнители? Они работали при Луценко, и сейчас работают при Могилеве…

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 17:00 
Борец

Эту «голову» срубят (в чем я ооооооооочень сомневаюсь), новую напялят.
А вот лидера как раз и нет… НЕТУ лидера… Я не сторонник социальных взрывов,
но вероятно либо взрыв, либо страна будет уверенно двигаться по сценарию RU.
Но вот в чем беда… Если опять повториться 2004, то будет ли бархатным новый «взрыв», и не получим ли мы опять кучку грызущихся меж собой иуд (вспомните лидеров майдана 2004)…
А вместе с новыми «лидерами», новых прихлебателей… и ОПЯТЬ ВСЕ ПО КРУГУ…
Моё мнение такое: надо в корне менять Конституцию! В КОРНЕ! Да так её писать, чтобы мышь не проскочила меж статьями!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 17:03 
Постоялец

crv_kiev писал(а):
Zlosniy
Не понял про "бакланю твої думки"... ну да ладно...

Бакланити - засуджувати.
crv_kiev писал(а):
Ждать… тут Вы правы, и ждать преступно…
Но двигаться надо уверенно, а главное эффективно!
Вот тому пример ДК.
Грамотно (ну всегда, иногда и эмоции через край, иногда лёгкая провокация),
НО конструктивно, с последующим изучением норм. Актов, Законов и т.д.
Вот это ГРАМОТНАЯ работа… а подписи – бирюльки!
Я лично вижу тупиковую (на уровне страны) ситуацию…пока тупиковую…
Вероятно «градус» терпения народа не дошел до критической отметки…
Кто судьи? Кто исполнители? Они работали при Луценко, и сейчас работают при Могилеве…

Власне такого роду опитування дозволяє поміряти градус народу. Якщо Ви кажете що бачити …пока тупиковую… ситуацію, значить все таки не відкидаєте що ситуація може змінитись, і це добре. А чекати не потрібно, потрібно її міняти, кожен як може. Найголовніше що між гормадянами відбувається діалог, зокрема завдяки сайту ДК.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 17:09 
Постоялец

crv_kiev писал(а):
Эту «голову» срубят (в чем я ооооооооочень сомневаюсь), новую напялят.
А вот лидера как раз и нет… НЕТУ лидера… Я не сторонник социальных взрывов,
но вероятно либо взрыв, либо страна будет уверенно двигаться по сценарию RU.
Но вот в чем беда… Если опять повториться 2004, то будет ли бархатным новый «взрыв», и не получим ли мы опять кучку грызущихся меж собой иуд (вспомните лидеров майдана 2004)… А вместе с новыми «лидерами», новых прихлебателей… и ОПЯТЬ ВСЕ ПО КРУГУ…

Можливо і отримаємо, можливо ні, але необхідно їм показати що з їхніми порядками народ не буде миритись, і з часом правильний лідер зявиться.
crv_kiev писал(а):
А вместе с новыми «лидерами», новых прихлебателей… и ОПЯТЬ ВСЕ ПО КРУГУ…
Моё мнение такое: надо в корне менять Конституцию! В КОРНЕ! Да так её писать, чтобы мышь не проскочила меж статьями!

Міняти Конституцію треба, але як і на яку? Я думаю що зараз необхідно громадян переконати що саме вони є джерелом влади в державі, нехай висловлюються, пропонують, дискутують. Міняти потрібно концепцію держави, бо всі продовжують вважати що держава повинна диктувати правила гри, а я вважаю що держава повинна обслуговувати громадян, створювати для них умови а не диктувати їх.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 17:18 
Борец

crv_kiev писал(а):
Моё мнение такое: надо в корне менять Конституцию! В КОРНЕ!

Конституция в принципе – нормальная. Только кто же ее соблюдает!

crv_kiev писал(а):
Да так её писать, чтобы мышь не проскочила меж статьями!

А писать кто будет? Ее и сейчас " слуги народа " кромсают под себя!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 17:19 
Борец

Zlosniy

Zlosniy писал(а):
Міняти Конституцію треба, але як і на яку?

На какую? Да не на какую :evil: , а правильно писать, даже вернее достаточно залатать "дыры" в действующей!
Судим? По уголовке? о какой полит. карьере может идти речь????????????
Латать с участием не избранных непонятно кем, а реальными представителями народа!
Ну это из области бла-бла-бла.
Я думаю, что кто знает как и что делать, скорее постигнет участь Чорновола, Гонгадзе …

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 17:23 
Постоялец

Не підписую.
Збір підписів ні реальний, ні тим більше віртуальний не має абсолютно ніякої сили.
Перш ніж щось робити, дайте собі відповідь на питання: "для чого?" (не "чому?", а саме "для чого?" - різниця велика!).
Для чого збирати підписи? Щоб потім піти з ними до Пана і просити змилостивитись? І коли побачить Пан, що великий відсоток його бидла поставив свої підписи під якимось проханням, то кине їм кісточку зі свого столу (в даному випадку - поміняє могильова на інше, не краще, лайно)? Про що ви говорите? Викорінюйте з себе рабів! Не просіть! Робіть самі!
Zlosniy писал(а):
Я не чую пропозицій???
Кожен раз коли говорю з ДАЙ, та й з іншими чинушами, розказую про Конституцію, закони, про верховенство права, про честь і совість в решті решт, то все глибше переконуюсь в тому, що крізь їх товстий лоб може пробитись тільки шматочок свинцю.

До того ж, досить давно, я пропозицію вже вносив:
yurko7 писал(а):
Згідно розділу III "Вибори. Референдум" Конституції України та Закону України "Про всеукраїнський та місцеві референдуми" референдум дуже просто призначається на вимогу громадян України:
Цитата:
Всеукраїнський референдум проголошується за народною ініціативою на вимогу не менш як трьох мільйонів громадян України, які мають право голосу, за умови, що підписи щодо призначення референдуму зібрано не менш як у двох третинах областей і не менш як по сто тисяч підписів у кожній області.
Процедура дуже проста:
  1. Збираємось в Києві, не менше 200 чоловік, і формулюємо питання, що буде виноситись на референдум;
    (судячи по форуму, то є багато охочих їхати на мітинги і протести, а тут можна значно ефективніше поїздку провести)
  2. Після затвердження питання (п.1) формуються ініціативні групи для збору підписів;
    (охочих збирати підписи на звичайних папірцях без будь-якої юридичної сили теж є багато, а тут підписи збираються на офіційних бланках і мають вагому, передбачену законом, силу)
  3. По результатах збору підписів Верховна зРада або сама приймає позитивне рішення, або призначає референдум;
    (от тут і буде видно чи всі хочуть позитивних змін, якщо зміни не пройдуть, то всі активісти ДК можуть з чистою совістю пакувати чумодани)

Я б одним з пунктів вніс скасування Закону Ураїни вiд 24.09.2008 №586-VI "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху" (це той, яким штрафи підняли).
Цей закон поки що не скасували. Невже складно?
Нажаль, реакції не було, ні позитивнї ні негативної.

Последний раз редактировалось yurko7 18 фев 2011, 18:14, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 63 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3, 4, 5  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа